- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
günaydınnn kızlarr....gegitlerle nasılda yaşayan bi insanm..allahımm çok şükürler olsun..annemi içeriye aldılar biraz biraz olmaya başladı ilaçlardan serumlardan ama 1 aya yakın yataacak hastahanede..evide taşıyorlar annem hastahanede yatıyor iş bize düştü maelesef neyse kendisi iyi olsunda...bu arada dün azcık uzandım annemin yanında eşimi beklerken allahım kızm bi oynadı maşallahhhh...binbirkere hemdenasıl thaf oldum...
gülsümümm inann çokk sevindimm geçmişi okuyuncaaa rabbimmm sağlıklısını versinn işallahh kalbim seninle...sizlerleee
dualarım seninle canım...hayırlısıyla tertemiz çıksın inşallah sonuçların..Teyzoşlar biz bugün 13,30 da çıkıcaz işten cumartesi yapılan test sonuçlarım çıkıcak bende doktoruma göstericem dua edin bizeee tertemiz çıksın sonuçlarımız
ebrucum hiç deme kızıma bakk nasılda tepki verdi..annemin hastalığı penfigus vulgaris canım..doktor allah muhafaza tadavi edilmezse ölümle sonuçlanır çok ciddi bi hastalık demişt..bundan öncede 1 ay yattı hastahnede 4 ay oldu çıkalı yaraları yine azmış büyük büyük yara çıkıyor...çok canı yanıyorr..ama çok şükür hastahanede iyi tedavi ediliyor..kendisi iyi olsun bişey istemiyorum inan..
sağolasın edacımm aminnn...işallahhh onlara bişey olunca sen huzursuz oluyorsun istiyorsunli hep iyi olsunlar...beni en iyi sen analrsın sanırsam...zilllimee maşallahhh kıpır kıpırdı akşamm ... keşke hep öyle oynasaa...senin turşu olayına baya güldüm benim ilk hallerim gibi kız edoş..KIZINA 41 BİN KERE MAŞALLAH CANIM
ANNENE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
SEDA CIM. ÇOOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN ANNECİĞİNE.
BEBEĞİNİN OYNAMASINADA ÇOK SEVİNDİM. MAŞALLAH KIZINAAA.
işallahhh canımm işllahhh 2 yıl en az çekecek acısı dinsin yeter...egemeninn napıyoo...? oğluşum olsaydı adaşımız..aa bu arada kızıma isim bulduk eşimledualarım seninle canım...hayırlısıyla tertemiz çıksın inşallah sonuçların..
anladım canım..iyi tedavi edildiğini bilmek bile insanı rahatlatıyordur..inşallah tez zamanda iyileşir..
sağol sedacım
çok geçmiş olsun anne Rabbim acil şifalar versin inş.
maşallah kızınada bak kıpırdamıyo diyodun nasılda oynamış
BENİM BULANTILARIM İLAÇTAN SONRA DAHA İYİ CANIM BENİM.sağolasın edacımm aminnn...işallahhh onlara bişey olunca sen huzursuz oluyorsun istiyorsunli hep iyi olsunlar...beni en iyi sen analrsın sanırsam...zilllimee maşallahhh kıpır kıpırdı akşamm ... keşke hep öyle oynasaa...senin turşu olayına baya güldüm benim ilk hallerim gibi kız edoş..
sağolasınn aybenimm..aminnn inş.tez zamanda iyileşir...senin mide durumların nasıl hala var mı kusma bulantı..
işallahhh canımm işllahhh 2 yıl en az çekecek acısı dinsin yeter...egemeninn napıyoo...? oğluşum olsaydı adaşımız..aa bu arada kızıma isim bulduk eşimletuhaf demi eşimlee oda yoluna giriyor şükür o "ADA" diyor şimdilik bide "MİRAY" BENDE "NİSA" YADA "BERRA" istiyorum
sağolasın edacımm aminnn...işallahhh onlara bişey olunca sen huzursuz oluyorsun istiyorsunli hep iyi olsunlar...beni en iyi sen analrsın sanırsam...zilllimee maşallahhh kıpır kıpırdı akşamm ... Keşke hep öyle oynasaa...senin turşu olayına baya güldüm benim ilk hallerim gibi kız edoş..
Sağolasınn aybenimm..aminnn inş.tez zamanda iyileşir...senin mide durumların nasıl hala var mı kusma bulantı..
ne bilimmm babamdaa nisa diyorr...onun adı yazılmştır zaten defterinee bakalım hangisi hayırlısı ise...annem iyileşşsinn çarşıya çıkıcamm ciciler alıcam teyzem bi elbise işlemişş atabilirsem atım resminii elbisesini sevioruz artık düşün..BENİM BULANTILARIM İLAÇTAN SONRA DAHA İYİ CANIM BENİM.
BU ARADA İSİMLERDE ÇOK GÜZEL CANIM. BENCE 4 Ü İÇİN YAZIN BİR KAĞIDA VE KURA ÇEKİN ŞANSINIZA NE ÇIKARSA. HEPSİ GÜZEL ÇÜNKÜ.
tabi anlıyorum canım herkesinde benim kadar anladığına eminim sedoşum anne baba sevgisi benzemez başka birşeye allah başımızdan eksik etmesin bize torunlarına bağışlasın anne babalarımız
Turşu vukuatlarım çok canım ya kendimi kaybediyorum zaten çok sewerdim gebelikle tavan yaptı
benim bulantılarım ilaçtan sonra daha iyi canım benim.
Bu arada isimlerde çok güzel canım. Bence 4 ü için yazın bir kağıda ve kura çekin şansınıza ne çıkarsa. Hepsi güzel çünkü.
benim adımda öyle seçilmiş kurra ile
işallahhh canımm işllahhh 2 yıl en az çekecek acısı dinsin yeter...egemeninn napıyoo...? oğluşum olsaydı adaşımız..aa bu arada kızıma isim bulduk eşimletuhaf demi eşimlee oda yoluna giriyor şükür o "ADA" diyor şimdilik bide "MİRAY" BENDE "NİSA" YADA "BERRA" istiyorum
egemen çok iyi teyzesi, nazar değmesin...haziran annelerinde var oğlumun bi adaşı..onlarda egemen yiğit istiyolarmış...ne güzel eşinle isim konusunu halletmişsiniz..düşündüğünüz bütün isimler çok hoş canım...
benimmm adımdaa gerçi iyiki öyle tuhaf isimler gelmemiş seviyorum ismimi..ama kura olursa kaynana tarafı felan da koyarr istemediğim isimler olur bu defa olmazzEn iyisi karar vermek aa bunu koycaz demek
canım aileler arası kura çekmeyin sizde eşinle çekin sadece yazın 4 ismi çekin arasından birini
canım aileler arası kura çekmeyin sizde eşinle çekin sadece yazın 4 ismi çekin arasından birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?