Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

SEDA CIM. ÇOOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN ANNECİĞİNE.
BEBEĞİNİN OYNAMASINADA ÇOK SEVİNDİM. MAŞALLAH KIZINAAA.

Teyzoşlar biz bugün 13,30 da çıkıcaz işten cumartesi yapılan test sonuçlarım çıkıcak bende doktoruma göstericem dua edin bizeee tertemiz çıksın sonuçlarımız
dualarım seninle canım...hayırlısıyla tertemiz çıksın inşallah sonuçların..

anladım canım..iyi tedavi edildiğini bilmek bile insanı rahatlatıyordur..inşallah tez zamanda iyileşir..

KIZINA 41 BİN KERE MAŞALLAH CANIM
ANNENE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
sağolasın edacımm aminnn...işallahhh onlara bişey olunca sen huzursuz oluyorsun istiyorsunli hep iyi olsunlar...beni en iyi sen analrsın sanırsam...zilllimee maşallahhh kıpır kıpırdı akşamm ... keşke hep öyle oynasaa...senin turşu olayına baya güldüm benim ilk hallerim gibi kız edoş..
SEDA CIM. ÇOOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN ANNECİĞİNE.
BEBEĞİNİN OYNAMASINADA ÇOK SEVİNDİM. MAŞALLAH KIZINAAA.

sağolasınn aybenimm..aminnn inş.tez zamanda iyileşir...senin mide durumların nasıl hala var mı kusma bulantı..

sağol sedacım
çok geçmiş olsun anne Rabbim acil şifalar versin inş.
maşallah kızınada bak kıpırdamıyo diyodun nasılda oynamış

dualarım seninle canım...hayırlısıyla tertemiz çıksın inşallah sonuçların..

anladım canım..iyi tedavi edildiğini bilmek bile insanı rahatlatıyordur..inşallah tez zamanda iyileşir..
işallahhh canımm işllahhh 2 yıl en az çekecek acısı dinsin yeter...egemeninn napıyoo...? oğluşum olsaydı adaşımız..aa bu arada kızıma isim bulduk eşimle tuhaf demi eşimlee oda yoluna giriyor şükür o "ADA" diyor şimdilik bide "MİRAY" BENDE "NİSA" YADA "BERRA" istiyorum

sağol sedacım
çok geçmiş olsun anne Rabbim acil şifalar versin inş.
maşallah kızınada bak kıpırdamıyo diyodun nasılda oynamış

nasıl bi duyguymuş anlatamamamm annem kadıncaz o halinle gözü doldu geldii seda yerinde durmasınn kıpır kıpırr bıcır bıcır olsun diyo..

BENİM BULANTILARIM İLAÇTAN SONRA DAHA İYİ CANIM BENİM.

BU ARADA İSİMLERDE ÇOK GÜZEL CANIM. BENCE 4 Ü İÇİN YAZIN BİR KAĞIDA VE KURA ÇEKİN ŞANSINIZA NE ÇIKARSA. HEPSİ GÜZEL ÇÜNKÜ.

tabi anlıyorum canım herkesinde benim kadar anladığına eminim sedoşum anne baba sevgisi benzemez başka birşeye allah başımızdan eksik etmesin bize torunlarına bağışlasın anne babalarımız

Turşu vukuatlarım çok canım ya kendimi kaybediyorum zaten çok sewerdim gebelikle tavan yaptı

ne bilimmm babamdaa nisa diyorr...onun adı yazılmştır zaten defterinee bakalım hangisi hayırlısı ise...annem iyileşşsinn çarşıya çıkıcamm ciciler alıcam teyzem bi elbise işlemişş atabilirsem atım resminii elbisesini sevioruz artık düşün..

haklısınnn canımmm benimm haklısınnn anne baba gibisii yokk..rabimm eksik etmesin başımızdannnyee yee bürsürüü turşu yeee zate ne kaldı şurda caanım cinsiyetini öğrenmeye

egemen çok iyi teyzesi, nazar değmesin...haziran annelerinde var oğlumun bi adaşı..onlarda egemen yiğit istiyolarmış...ne güzel eşinle isim konusunu halletmişsiniz..düşündüğünüz bütün isimler çok hoş canım...

amnn nazarrr değmesinnn paşamaayy ebruu bi ağırlaştım kii fenayımm

benimmm adımdaa gerçi iyiki öyle tuhaf isimler gelmemiş seviyorum ismimi..ama kura olursa kaynana tarafı felan da koyarr istemediğim isimler olur bu defa olmazz En iyisi karar vermek aa bunu koycaz demek

canım aileler arası kura çekmeyin sizde eşinle çekin sadece yazın 4 ismi çekin arasından birini

seda cım çok çok geçmiş olsun anneciğine tatlım.

nisa ismi çok güzel ADA NİSA kulağa çok hoş geliyor bide ben NİL ismini severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…