Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

amnn nazarrr değmesinnn paşamaayy ebruu bi ağırlaştım kii fenayımm

dur daha dört buçuk aylıksın..
bunun bi dört buçuk ayı daha var :)))
benimde göbeğim çok büyüdü....arka desen o biçim nisanın ilk haftası kontrolüm var, 5 gün rapor alcam..dinlencem evde...

edşum güzel sonuçlarla gel inş.
mehtabım oğluşunun cicileri pek güzel güle güle giysin
ayyy bu isim konusu şimdiden geriyo beni valla

gerilme gülom, neden geriliyosun ki?

aman ebrucum işte salaklığımdan ama sen olsan istemediğin bi ismi çocvuğuna koyup hitap edbilirmisin onun için aklıma gelince geriliyom hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösteriyo

aman ebrucum işte salaklığımdan ama sen olsan istemediğin bi ismi çocvuğuna koyup hitap edbilirmisin onun için aklıma gelince geriliyom hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösteriyo

bak canım, sakın kımsenın karışmasına izin verme, çok bilmişler oluyor o bi gerçek, ama sen kulak tıkadıktan sonra, istedikleri kadar konuşsunlar, sen eşinin suyuna git, aranı bozma sakın,birlikte karar verin..biz öyle yaptık..iyikide öyle yaptık...

haklısın canım ben her zaman sölerim isim anne babanın hakkıdır sonuçta onların canı çocuğu ama işte karışan olunca kaynanam daha ortada hamilelik yokken sölüyodu şimdi bi duysa artık doğum yapana kadar susmaz ilk sölediğinde eşim koyarım demişti şimdi geri dönemiyom diyo bende dedim en çok bebeği ben istiyorum tedavisini ben yaptım üzntüsünü stresini ben çektim kimse yanımda olmadı isimdede kimse karışmasın diyorum inş.eşimi ikna edebilirim yoksa eğer erkek olursa istemediğim isim olacak Rabbim hayırlısını versin

bana müsade gelince görüşürüz kursa gidiyorum ööptüüüm herkeziiiiiii

dur daha dört buçuk aylıksın..
bunun bi dört buçuk ayı daha var :)))
benimde göbeğim çok büyüdü....arka desen o biçim nisanın ilk haftası kontrolüm var, 5 gün rapor alcam..dinlencem evde...
kızz dört buçukluğum mu kaldı 5.ayımız bitti 6.nın içindeyiz..ohh all dinlenn yatt vallaa biraz dinlen çalış çalış nere kadar vallah...
edşum güzel sonuçlarla gel inş.
mehtabım oğluşunun cicileri pek güzel güle güle giysin
ayyy bu isim konusu şimdiden geriyo beni valla

canım aynı olayları yaşıyoruz biz senden bak okumuşsundur belkli bende aldım karşıma konuştum dedim olmaz sonuçta anne babanın özllikle annenin hakkı..9 ay karnına taşı bütün tasaları çek sonra istemediğin isimle hitap ett...çopk zor durumlar...kaynanaya fırsat vermiycez bi isim belirleyin bunu koyacğaız deyin biz öyle yapıcaz yoksa horuz çok oluyor canım

aynenn canım erkek olursa bende de öle olacaktı eski kafalılar kayınbabanın adı olacakmış..allhım hangi devirde yaşıyorsakk...

canını sıkma şimdiden, stres yaparsan bebeğine zarar verirsin..bunu sen bizden daha iyi bilirsin..tecrübelisin ne de olsa gülom...dur bakalım zaman neyi gösterecek..üzülme

kızz dört buçukluğum mu kaldı 5.ayımız bitti 6.nın içindeyiz..ohh all dinlenn yatt vallaa biraz dinlen çalış çalış nere kadar vallah...

hayır sedacım..6. ayın içinde olurmu naptın sen öle
daha 20. haftan yeni bitmiş güzelim..şuan sen tam 4.5 aylıksın.
tamam 20 hafta hesaplandığında 5 aya tekabbül edebilir ama gebelik hesaplanırken 2 hafta geriden gelir ..örneğin ben 28. haftamın içindeyim.bu hafta bitince tam 6,5 aylık olucam...

ya kızlar isim konusu gerçekden çok muamma ıkayın validem güya aman siz istedinizi koyun diyo sonra yeri gelince çift isim koyup kayın pederi demiyolar diyo ama koyucaz ne yapalım eşimin hatrından ben kayın pederimin adınıkoyucam ama allahdan ali sevdiğim bir isimdi yanınada beratı eklicez

adını rüzgar koyucaz canım nasipse

çizlarrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzzzzz yaaaaaaaaa:122::122::122::122::122:

edoşum ne etti acaba haber verrrrrrrrrrrr sonuçlar nasıll

anam tek tek düşüyolar aybenim aşağıda birazdan hoplar yukarı yada yavaş gell canım minnağı hoplatma

heeeee ben seslendim hoşgeldinn ebrucum nasılsın:79:

hiç iyi değilim..göbeğimin tam ortası ağrıyo..sırtım ağrıyoo.popomda bağsur çıkmış..acıyooo
offff gülom offf...izin vaktim bi geleydi hayırlısıylaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…