amnn nazarrr değmesinnn paşamaayy ebruu bi ağırlaştım kii fenayımm
edşum güzel sonuçlarla gel inş.
mehtabım oğluşunun cicileri pek güzel güle güle giysin
ayyy bu isim konusu şimdiden geriyo beni valla
gerilme gülom, neden geriliyosun ki?
aman ebrucum işte salaklığımdan ama sen olsan istemediğin bi ismi çocvuğuna koyup hitap edbilirmisin onun için aklıma gelince geriliyom hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösteriyo
bak canım, sakın kımsenın karışmasına izin verme, çok bilmişler oluyor o bi gerçek, ama sen kulak tıkadıktan sonra, istedikleri kadar konuşsunlar, sen eşinin suyuna git, aranı bozma sakın,birlikte karar verin..biz öyle yaptık..iyikide öyle yaptık...
kızz dört buçukluğum mu kaldı 5.ayımız bitti 6.nın içindeyiz..ohh all dinlenn yatt vallaa biraz dinlen çalış çalış nere kadar vallah...dur daha dört buçuk aylıksın..
bunun bi dört buçuk ayı daha var :)))
benimde göbeğim çok büyüdü....arka desen o biçimnisanın ilk haftası kontrolüm var, 5 gün rapor alcam..dinlencem evde...
edşum güzel sonuçlarla gel inş.
mehtabım oğluşunun cicileri pek güzel güle güle giysin
ayyy bu isim konusu şimdiden geriyo beni valla
haklısın canım ben her zaman sölerim isim anne babanın hakkıdır sonuçta onların canı çocuğu ama işte karışan olunca kaynanam daha ortada hamilelik yokken sölüyodu şimdi bi duysa artık doğum yapana kadar susmaz ilk sölediğinde eşim koyarım demişti şimdi geri dönemiyom diyo bende dedim en çok bebeği ben istiyorum tedavisini ben yaptım üzntüsünü stresini ben çektim kimse yanımda olmadı isimdede kimse karışmasın diyorum inş.eşimi ikna edebilirim yoksa eğer erkek olursa istemediğim isim olacak Rabbim hayırlısını versin
haklısın canım ben her zaman sölerim isim anne babanın hakkıdır sonuçta onların canı çocuğu ama işte karışan olunca kaynanam daha ortada hamilelik yokken sölüyodu şimdi bi duysa artık doğum yapana kadar susmaz ilk sölediğinde eşim koyarım demişti şimdi geri dönemiyom diyo bende dedim en çok bebeği ben istiyorum tedavisini ben yaptım üzntüsünü stresini ben çektim kimse yanımda olmadı isimdede kimse karışmasın diyorum inş.eşimi ikna edebilirim yoksa eğer erkek olursa istemediğim isim olacak Rabbim hayırlısını versin
kızz dört buçukluğum mu kaldı 5.ayımız bitti 6.nın içindeyiz..ohh all dinlenn yatt vallaa biraz dinlen çalış çalış nere kadar vallah...
kızz dört buçukluğum mu kaldı 5.ayımız bitti 6.nın içindeyiz..ohh all dinlenn yatt vallaa biraz dinlen çalış çalış nere kadar vallah...
canım aynı olayları yaşıyoruz biz senden bak okumuşsundur belkli bende aldım karşıma konuştum dedim olmaz sonuçta anne babanın özllikle annenin hakkı..9 ay karnına taşı bütün tasaları çek sonra istemediğin isimle hitap ett...çopk zor durumlar...kaynanaya fırsat vermiycez bi isim belirleyin bunu koyacğaız deyin biz öyle yapıcaz yoksa horuz çok oluyor canım
gerçekten hatırladım kız neden hatırlamıyayım sanki seneler geçti alemsin hee
Bende erkek çocuğu görüyorum eşimde hissiyatımızda erkek bende heralde kızdenirse şok olurumHayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmez tabi sağlıkla gelsinler yeterki evlatlarımız
Sende kendine iyi bak canımHaa birde isim ne düşünüyorsun
çizlarrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzzzzz yaaaaaaaaa:122::122::122::122::122:
birimi seslendiiiiii
heeeee ben seslendim hoşgeldinn ebrucum nasılsın:79:
kızlar kızlar gelemmi? yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?