- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
ayyy kıyamammm.geçmiş olsun canım benimmm...hiç iyi değilim..göbeğimin tam ortası ağrıyo..sırtım ağrıyoo.popomda bağsur çıkmış..acıyooo
offff gülom offf...izin vaktim bi geleydi hayırlısıylaa....
gel gel yaanımaa fıstık öp öp benii fıstık
hiç iyi değilim..göbeğimin tam ortası ağrıyo..sırtım ağrıyoo.popomda bağsur çıkmış..acıyooo
offff gülom offf...izin vaktim bi geleydi hayırlısıylaa....
kızlar kızlar gelemmi? yanağızdan öpemmmiiiiiiiiiiiiiiiii???
ayyy kıyamammm.geçmiş olsun canım benimmm...
geldimde öptümde
of çok geömiş olsun canım dinlensen ağrıların geçer ama çalışınca olmuyo hayrlısıyla izne çıkarsında rahatlarsın inş.tatlım
ayyy kıyamammm.geçmiş olsun canım benimmm...
geldimde öptümde
ayyyy dinlenemiyorum işte..izne çıkmak istiyorummmmmmm
sabırrr diyorumm, yapacak bişey yok gülom..
sen naptın..eşine söledinmi kan sonucunu, nasıl söledin? ne dedi? anlat hadi...
kızlar ben çıkıyorum..çok ağrım var, biraz uzanayım..öptüm sizi göbüşlerinizden...yarın sabah burdayım nasip olursa...görüşürüzz..
ahhh canım benim yaaaaaa kıyamam dikkat et
eşim biliyo canım hastanede çalışıyo zaten dün sonucu beraber aldık sevindim dedi bimlmiyorum merdivenden inerken dikkat et artık yavaş ol kendini yorma ev işi yapma dedi kızıma hamileyken hiç böle demiyodu gerçi o hamileliğim nasıl geçti bende bilmiyorumda bukez ilgili bugün gelince baktı temizlik yapılmış kızıyo dikkat et diyoruz temizlik yapıyosun diyo sofrayı serdi kaldırdı valla çok hoşuma gidiyo buhaliiharicinde annemin haberi var kimseye sölemeyi düşünmüyorum 1-2hafta geçene kadar
kızlar ben çıkıyorum..çok ağrım var, biraz uzanayım..öptüm sizi göbüşlerinizden...yarın sabah burdayım nasip olursa...görüşürüzz..
ohh sorma gülsümüm.çok güzel oluyor.eşimde diyor bana temizlk yapma diye.gerçi eşim bana öncesinde de öyle dabranırdı.sağolsun yemek yapar masayı beraber kaldırırız beraber kurarız bana kahv altılar hazırlar zaten ama şiimdi daha da farklı.canım kocam yaa.allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimiziiiiiiiiiiiiii
adını rüzgar koyucaz canım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?