Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hiç iyi değilim..göbeğimin tam ortası ağrıyo..sırtım ağrıyoo.popomda bağsur çıkmış..acıyooo
offff gülom offf...izin vaktim bi geleydi hayırlısıylaa....

of çok geömiş olsun canım dinlensen ağrıların geçer ama çalışınca olmuyo hayrlısıyla izne çıkarsında rahatlarsın inş.tatlım

of çok geömiş olsun canım dinlensen ağrıların geçer ama çalışınca olmuyo hayrlısıyla izne çıkarsında rahatlarsın inş.tatlım

ayyyy dinlenemiyorum işte..izne çıkmak istiyorummmmmmm
sabırrr diyorumm, yapacak bişey yok gülom..
sen naptın..eşine söledinmi kan sonucunu, nasıl söledin? ne dedi? anlat hadi...

ayyy kıyamammm.geçmiş olsun canım benimmm...

geldimde öptümde

saol aybenim...zor oluyor artık..sırtımın kemikleri sökülüyo yerinden sanki...
nisanın ilk haftası kontrolüm var, 5 gün rapor alcam , dinlencem..ohhhh sefam olsun..

ayyyy dinlenemiyorum işte..izne çıkmak istiyorummmmmmm
sabırrr diyorumm, yapacak bişey yok gülom..
sen naptın..eşine söledinmi kan sonucunu, nasıl söledin? ne dedi? anlat hadi...

ahhh canım benim yaaaaaa kıyamam dikkat et
eşim biliyo canım hastanede çalışıyo zaten dün sonucu beraber aldık sevindim dedi bimlmiyorum merdivenden inerken dikkat et artık yavaş ol kendini yorma ev işi yapma dedi kızıma hamileyken hiç böle demiyodu gerçi o hamileliğim nasıl geçti bende bilmiyorumda bukez ilgili bugün gelince baktı temizlik yapılmış kızıyo dikkat et diyoruz temizlik yapıyosun diyo sofrayı serdi kaldırdı valla çok hoşuma gidiyo buhaliiharicinde annemin haberi var kimseye sölemeyi düşünmüyorum 1-2hafta geçene kadar

kızlar ben çıkıyorum..çok ağrım var, biraz uzanayım..öptüm sizi göbüşlerinizden...yarın sabah burdayım nasip olursa...görüşürüzz..

kızlar ben çıkıyorum..çok ağrım var, biraz uzanayım..öptüm sizi göbüşlerinizden...yarın sabah burdayım nasip olursa...görüşürüzz..

canım yaa dikkat et dinlen biraz kendinede bebişede iyi bak öpüyorumm görüşürüz

ohh sorma gülsümüm.çok güzel oluyor.eşimde diyor bana temizlk yapma diye.gerçi eşim bana öncesinde de öyle dabranırdı.sağolsun yemek yapar masayı beraber kaldırırız beraber kurarız bana kahv altılar hazırlar zaten ama şiimdi daha da farklı.canım kocam yaa.allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimiziiiiiiiiiiiiii

amin canım amin
benim eşimde bazen beni çileden çıkarsada hakkını yemeyim hafta sonları kahvaltı akşamları çay meyva getir götür ona ait sağolsun hastayım desem hiç kaldırmaz ama hamileliğin getirisi başka oluyodediğim gibi aybenim kızıma hamileyken kaynanamlar vardı iki tane hastamız vardı inan konuşmaya fırsatımız olmuyo birde eşim gündüz okuyo gece çalışıyodu hamileliğim nasıl geçti anlamadım ama buke çok şükür hem yalnız hem boşuz ve bukaez daha fazla ilgileniyo sanki canım aşkım

banada müsade canım ama 10dakkaya geliyorum ayrılmayın biyere hemen geliyorum

kızlar herkese merhaba.....eşim dr. gitti ve ameliyat olmayacakmış....ama iltihap varmış. dr. ilaç verdi.insallah bu iltihap bitince bende bebişime kavuşurum. rabbim arayan herkese nasip etsin...

azizecim tabloya.. bebişi doğanların bebişlerinin adını da eklesene....
..........bebek gibi.

kızlar annemlerdeydik yeni geldik anca yazabiliyorum
testlerim tertemiz çıktı maşallahım var vallahi böyle rahat hamile görmedim ben
sadece azcık kansızlık var dedi ama 4. ayda takviye ilaçlarla gidericez dedi
bi şikayetin varmı miğden falan yada idrarında yanma dedi yok hocam hiç bişeyim hatırlarsanız ben c.tesi gelen ve henüz miğdesi bulanmayan hastanızım dedim hatırlamazmıyım rahminde kalp şeklindeydi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…