Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çok sevimdim tatlım inşallah baştan sona böyle geçer tatlım

kızlar herkese merhaba.....eşim dr. Gitti ve ameliyat olmayacakmış....ama iltihap varmış. Dr. Ilaç verdi.insallah bu iltihap bitince bende bebişime kavuşurum. Rabbim arayan herkese nasip etsin...

sen ve ravzanur kaldı tatlım benim en kısa zamanda sizlerden de mutlu haberler alacağız inşallah .

ohh ohh maşallah canım sana. inşallah hep böyle rahat hamilelik geçirirsin canım.bebeğini gördünmü yine?

ohh ohh maşallah canım sana. inşallah hep böyle rahat hamilelik geçirirsin canım.bebeğini gördünmü yine?

saol teyzoşumuz inşallah hepimiz rahat rahat tamamlarız bu güzel yolculuğu
yok testleri gösterip çıktım ama aklımdanda geçmedi değil ultrason makinasına bakıp durdum

ohhh ne güzel edoşum sevindim
Bende sana bi bakam yatmadan diye gelmiştim çok şükür inş.başa kadar böle güzel sonuçlarla gider canım benim kııııızzzzzzz valla ne ballısın ne güzel mide bulantın yok rahat geçiriyosun

Slm arkadaşlar yeni üye oldum siteye pek bilmiyorum kullanmayı bir yere konu açtım ama bulamadım.. Bende 5 yıldır öyle bir listede olmayı hayal ediyorum....16 sında embriyo transferi yapıldı 28.inde randevum var dr.mla ama ben sabırsızlanıyorum kasık -bel ağrılarının yanı sıra mide bulantım var psikolojikmidir acaba bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim....

kızlar herkese merhaba.....eşim dr. Gitti ve ameliyat olmayacakmış....ama iltihap varmış. Dr. Ilaç verdi.insallah bu iltihap bitince bende bebişime kavuşurum. Rabbim arayan herkese nasip etsin...

inş..hayırlısıyla kavuşursun sende bebişine tatlım

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inş.

canım benim inşallah
Allaha çok şükür çok rahatım gülom kendi kendime nazar edicem
ilk başta korkuyodum ama evet artık bende şanslı olduğumu düşünüyorum
anacıma çektim sanırım aş bile ermemiş bi akşam karnım ağrıyo demiş babamda gel sarılim üşüdün heralde geçer demiş geçmemiş ve 1 saat sonra ben doğmuşum ebem sağolsun

bilgim yok ama yinede yazmak istedim inşallah bebeğin seninledir canım hakkında hayırlısı olsun

ohhhhhhhhhh ne güzel ebene kurban seni getirmiş dünyaya

bende sabah tekrardan gideceğim doktora değer yükselirse herşey yolundadır dedi doktor dün onun için yarın tekrar kan vereceğim hayırlısı bakalım:94:

bende sabah tekrardan gideceğim doktora değer yükselirse herşey yolundadır dedi doktor dün onun için yarın tekrar kan vereceğim hayırlısı bakalım:94:

erken değilmi bekleseydin 1 hafta be güllo zaten değerin 1500 olunca kese görünüyomuş bildiğim kadarıyla 2 katı olmuşsa bile ne değişcek bekle sen bekle bence

bendemi evde doğursam benim ebe hala sağ aama saanırsam artık doğurtmuyo
sen ne ediyon en taze gebe minnakla ablası nasıl
kızzzzz bnde evde doğmuşum annem hep zor geldin dünyaya der minnak iyi ama benim kasık ağrım çok fazla edoşum yaaaaaa genelde sağ kasığım çok ağrıyo
erken değilmi bekleseydin 1 hafta be güllo zaten değerin 1500 olunca kese görünüyomuş bildiğim kadarıyla 2 katı olmuşsa bile ne değişcek bekle sen bekle bence

haklısında edoşum dün sonucu gösterdiğimde doktor herşey normal sağlıklı gebelik demek için biz iki gün sora tekrar test yaptırıyoruz değer ikiye katlanırsa herşey yolunda dedi bende yaptıram dedim:94:

iyi geceler edoşum senden haber almak için girmiştim yatamda karnım rahatlasın çok sancıyo yaaaa batıyo öpüyorum görüşürüz

günaydınn
benimde dün aklımdan geçti mehtap bu kadar ara vermezdi kesin aldı tosununu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…