Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydınnn kızlar....
dün hemen yattım, yatar yatmazda uyumuşum..çok uyumaktan mıdır nedir, bugunde başım ağrıyo sırt ağrım hafiflemiş çok şükür ama öğleni bulmaz tekrar başlar..masa başında olunca artık uzun oturmalara dayanmıyor sırtım, hemen ağrı yapıyor...
neyse bakalım..sizler napıyosunuz...??

edacım sonuçların temiz çıkmış canım, gözünaydın, çok sevindim...
dilek dediğiniz arkadaş, welcomeydi sanırım..onun doğurması için daha erken değilmiydi yaww

dileğin profil bilgilerinden baktım nisan annelerinde çatır çatır yazışımış dün gece hatun doğurmamış yani daha

günaydın tatlımmm
evet çok şükür temiz sonuçlarımız
geçmiş olsun canım inşallah başlamaz ağrıların

günaydın tatlımmm
evet çok şükür temiz sonuçlarımız
geçmiş olsun canım inşallah başlamaz ağrıların

ben dua ettim sana ondan temzi çıktı
saol canımmm, bu ağrılara alışmam gerek artık..doğuma kadar böle olcak büyük ihtimal...
dün okadar karışık rüyalar gördüm ki..biyerlerim açıkta kalmış galibaa

Allah razı olsun canım benim eksik olma
kız üşütüceksin kapa açıkta kalmasın biyerin

Allah razı olsun canım benim eksik olma
kız üşütüceksin kapa açıkta kalmasın biyerin

artık çok geççç edacım
sahi , bak ben sölemeyi unuttum; c.tesi günü alışverişe gitmiştik ya biz, o gün oğluşumun mevlüt şekerinide sipariş verdik, çok güzelll, c.tesi günü elinizde olur dedi ordaki bayan.50 tane yaptırdık, yeterli olur sanırım..fotoğrafını çekmiş olsaydım şimdi eklerdim, artık gelince çekerim, gösteririm sizede...
lavanta kokusundan olsun istedim ben, badem şekerli olunca , açıp yiyolar, bozuluyoo şekli şemali...hiç olmazsa bunu bozamazlar

Günaydın güzel topiğimin güzel anne ve bebişleri

benim 7 kasım gösteriyor doğum tarihim canım.sende kasım da olacak galiba doğum.süper dimi. Haydı kasım topiğineeee

evet canım benimde 29kasım gösteriyo baktım amabirçok kasım topiği var sadece birisinde liste yapılmş hangisine geleyim bilemedim:26:

kasım anneleri topiğine girdim ben canım.sende ordaydın bir ara. Sende oraya gel.

evet canım bakıyodum aybencim liste olan yeremi gitsek hem daha kalaba hem listesiz olmaz
buarada ben hala hastanedeyim sonuçları bekliyorum

evet canım bakıyodum aybencim liste olan yeremi gitsek hem daha kalaba hem listesiz olmaz
buarada ben hala hastanedeyim sonuçları bekliyorum

ana hastanedenmi yazıyosun
yaptırdın yani
ne zaman çıkıcakmış
hoşgeldin gülom geç oldu ama :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…