Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ana hastanedenmi yazıyosun
yaptırdın yani
ne zaman çıkıcakmış
hoşgeldin gülom geç oldu ama :78:

hoşbuldum tatlım
evet hastaneden yazıyorum eşimin odasındayım bekliyorum arada bakıyorum çıktımı diye 1saat oldu bakalım hayırlısıyla çıksaydı en sevmediğim şeydir beklemek her konuda

hoşbuldum tatlım
evet hastaneden yazıyorum eşimin odasındayım bekliyorum arada bakıyorum çıktımı diye 1saat oldu bakalım hayırlısıyla çıksaydı en sevmediğim şeydir beklemek her konuda

ay kim severrr gülom hele bu konuda
inşallah 5 katına çıkmıştır değerlerin ikiz üçüz haberi alırız

ay kim severrr gülom hele bu konuda
inşallah 5 katına çıkmıştır değerlerin ikiz üçüz haberi alırız

kız dur ne ettin ikiziyide üçüz fazla nasıl bakarım bide kızım var 4tane anaaa büyük sölemeyim ama kafayı yerim herhal

kız dur ne ettin ikiziyide üçüz fazla nasıl bakarım bide kızım var 4tane anaaa büyük sölemeyim ama kafayı yerim herhal

sen kalabalığı seversin çocukta seversin hiiiç bişicik olmaz bence sana maşallah bakar büyütürsün

ay daraldım sıkıldım valla
kızlar yaa sölemesi ayıp sizdede gaz problemi varmı karnım çok rahatsıbenim yaa

sen kalabalığı seversin çocukta seversin hiiiç bişicik olmaz bence sana maşallah bakar büyütürsün

severim severimde biranda olursa zor olur be edoşum kızıma hamileykende hep dua ediyodum ikiz olsun diye herkeze diyodum dua edin diye kızıyolardı nasıl bakacan diye ama istiyodum şimdide olsa fena olmaz yani ikiz seviyorum hayırlısı olsunda yinede ikiz yeterkız sende seviyosun bebişi inş.senin ikiz olur ayyyy yerim yaaa böle tombik tombik

hoşbuldum tatlım
Evet hastaneden yazıyorum eşimin odasındayım bekliyorum arada bakıyorum çıktımı diye 1saat oldu bakalım hayırlısıyla çıksaydı en sevmediğim şeydir beklemek her konuda

ayyy sonuçmu bekliyozz. Oleyy süperr...

ayyy sonuçmu bekliyozz. Oleyy süperr...

evet aybenim geçen geldiğimde doktor herşey yolunda sağlıklı gebelik demek için iki gün sora tekrar tets yaptırıyoruz sonuç ikiye katlanırsa herşey normaldir demişti bakalım hala çıkmadı bekliyorum inş.hayırlı sonuç çıkar zaman geçtikçe daralıyorum

kız ne ikizi benimki tekiz kesin artık hem büyük konuşmak gibi olmasında ben 1 taneden yanayım 2. çocuğu düşünmüyorum en azından şimdilik öyle düşünüyorum ilerde fikrim değişirmi bilmemde hele 1. sağlıkla gellsinde

daralmaaa sakin ol. Herşey yolunda canım benimmm. Bekliyozzzzzzzzzzzz

inş.canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.ikinciyi zamanla düşünürsün ben doğum yaptım dedim bidaha doğurmam hemşire dediki yürü yürü seneye tekrar gelirsin buraya herkez öle diyo ama hastaneden çıkar çıkmaz bebek istiyolar dedibak ben nasıl istiyodum valla bana kalsa ikinciden sora üçüncüyüde istiyom hayır lısı bakalım

gülsüm ya dizinin en heyecanlı yerinde reklam girer ya seninkide o hesap çıktı dedin kaçtın kızım yyiieeaaa

okuyunca ne güldümmmm yaaaaaaa kız eda Allahda seni güldürsün
ben şimdi geld,m kızlar herşey normal değer 320.86çıktı iki hafta sora ultrason için gideceğim hayırlısı şükür herşey normal

bu kadar tastiklettin onaylattın yiter ya rahat ver kuzuma

hadi bakalım gözümüz aydın olsun çok sevindim gülsümüm ardararda doğuracağız nasip olursa

cnm benim çooookkk ama çooookkk sevindim sonunda kavuştun ya.Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.Gerçekten sabırla bekledin ve sonunda böyle bir mutluluğu çoktan hakettin.TEbrik ediyorum minik fasulyeyi

hayırlı olsun canımmm allah sağlıcakla bebeğine kavuşmayı da nasip etsin inşallah . çok sevındım herkes muradına kavuştu
sağol canım benim
hadi bakalım gözümüz aydın olsun çok sevindim gülsümüm ardararda doğuracağız nasip olursa

amin mehtabım sağolasın evet peşpeşe gelir bebişler biz sondan birinciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…