cnm benim çooookkk ama çooookkk sevindim sonunda kavuştun ya.Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.Gerçekten sabırla bekledin ve sonunda böyle bir mutluluğu çoktan hakettin.TEbrik ediyorum minik fasulyeyi
sağol rabiacım Allah razı olsun evet sabırla bekledik sonunda geldi nazlı kuzu sen nasılsın rüzgar paşa nasıl
evet cnm baya nazlı çıktı kız olursa artık nazlımı koycan adını napcan bilmem.
Biz iyiyiz cnm rüzgar paşa arada yaramazlık yapsada çok güzel gidiyo herşey.Artık gülmelerede başladık ufaktan çok güzel bişey.Ama ben size söylemeyi unuttum biz en başta çok ağlamaktan ve sıkınmaktan göbek fıtığı olduk.Onun dışında bi yaramazlık yok çok şükür.
Canım senin kurs ne zman bitiyo
çok geçmiş olsun canım oyyy kıyamam
kurs mayıs sonu gibi bitecek tatlım neden sordunki:26:
sağol cnm...
Ya geçen gün sen aklıma geldim acaba senin bebek kursun bitmesini mi bekliyo dedim.Çünkü hamilelikte zor oluyo böyle şeyler rahat geçsin istiyor yani ben ders çalışmakla geçirdiğimden biliyomda.Eh seninde az kalmış zaten ondan sonra rahat güzl bir hamilelik geçirirsin inşallah.
hıımmm evet canım şükür az kaldı zaten msafirden bayağıdır doğru düzgün gidemedim ama çok çok iyi oldu iyikide gitmişim bebiş gelmesse seneyede giderim diyodum ama nasip hayırlısı olsun
iki ay sora bitiyo
herşeyde hayır varmış cnm.Hep dedim ya sana bebiş gelceği zamanı biliyo.
Neyse cnm ben çıkıyorum biraz ders çalışayayım sınavıma çok az kaldı.Önümüzdeki c.tewsi pazar sınav dua edin banada hayırlısıyla geçeyim şu derslerden bide bütünlemeyle uğraşmıyayayım.Bebekle çok zor oluyo.
Hepinizi öpüyorum kızlar tabikide minik kuzularınızıda
selammmmm....
ohhhh şükür biri geldi
selammmmmm nasılsın canım:79:
bugun çok çalıştım..çok yorgunum gülom..şükür mesaim bitti..artık evime gidiyorum...çok mutluyummmmmmm..evim evimmmm güzel evimmmm :))
GFR canım belki okumamış olabilirsin...Tekrardan tebrik ediyorum seni...Değerinde maşallah güzel...İnşallah en kısa sürede bıdığını sende görüp kalp atışını duyarsın...İnsan çok sabırsız oluyor görmek için...
Kimse yok ama bende havadisleri yazayım...
Dün ağrılarımdan dolayı dr. gittim...Dr. ilaç yazmaktan başka bişey yapamam dedi...Ağlayacaktım resmen...Anlatamıyorum galiba ben kendimi dedim...İlaç filan istemiyorum...İçim dışım ilaç oldu dedim...İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç...Akıntı için ilaç...Mantar için ilaç dedim...Birde bebeğimin kalp atışları çok hızlı 207 buldu geçende dedim...Sizde biliyorsunuz dedim...Nst bağladı...1 kerelik ağrım çıktı ama hissetmedim ben o ağrıyı...Dedim nasıl iş anlamadım...Ağrı çıkar ağrım yok olur...Ağrım olur ağrı çıkmaz...Tam bittiğinde nst kasılmam oldu karnımda dr. baktı...Bu dedim hiçbişey yine yumuşak hali...Siz kasıldığında görseniz dedim...Böyleyse doğum yakın dedi...Usg aldı beni...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...3 kiloyu geçmiş dedi...Pazartesi gününe kadar gelmezse sezeryanla almalıyım dedi...Artık günlerimi sayıyorum kızlar...1 hafta veyada 1 haftadan az kaldı Kaan'ımı kucağıma almaya...Şimdide benim sizin dualarınıza ihtiyacım var...
GÜLSÜM CÜM EDANIN DE DEDİĞİ GİBİ TASDİKLENMİŞ ARTIK.TEBRİKLER TEKRAR. DEĞİRİNDE BAYA YÜKSEK MAŞALLAH... ÇİZELGENDE HAYIRLI OLSUN. NE GÜZEL ÇİZELGESİZ KİMSE KALMADI TOPİKTE YEHHUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DİLEKÇİM KAANIN MAŞALLAHI VAR.ANLAŞILAN BİR AN ÖNCE ANNE VE BABASINA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR. KİLOSUDA BAYA İYİYİMİŞ MAŞALLAH
HADİ BAKALIM SAYILI GÜNLER DEMEK. KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN ALLAH'IM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?