Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Dilekçim hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsız inşallah
Gerçi mehtapla ben seni bayadır göremeyince sabah doğurttuk seni ama :78: Kusurumuza bakma artık

gülsümcüm kusura bakma cnm mesajını yeni gördüm ama sen halletmişin bile
evet rabiacım valla karıştıra karıştıra yaptım sağol

sağol aybenim evet çizelgesiz kimse kalmadı nasıl olmuş

neyse kızlar ben şöyle bi bakayım dedim neler yapıyosunuz diye aklım burda ama gene çıkmam lazım bu seferde yemek yapcam ahhh ahh bitmiyo hiç işler öptüm hepinizi

akkında hayrılsı olsun dilekcim kaan bebek geliyo haaa fazla bekletmek istemedi demekki annesini sağlıkla gelir inş.canım

Dilekçim hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsız inşallah
Gerçi mehtapla ben seni bayadır göremeyince sabah doğurttuk seni ama :78: Kusurumuza bakma artık

Sağolun kızlar...Evet pek giremiyorum artık...Girsemde kimse olmuyor beklemeden kapatıyorum...Şimdi bile içimde ağrılı çatışmalı bir savaş var sanki...Durmuyor hiç...Hareket etmesi çok güzel ama birde ağrı yapmasa...Neyse kızlar ben gidip kaldığım yerden yatayım...Dr. yan yatacaksın artık hep dedi...Artık yan yatmaklada geçmiyor ama ne yapalım...

aybenim çizelgen değişmiş buda güzel olmuş
neyse bende çıkam yemeğimi haızrlayam eşim geliyo görüşürüz kuzucuklar:79:

aybenim çizelgen değişmiş buda güzel olmuş
Neyse bende çıkam yemeğimi haızrlayam eşim geliyo görüşürüz kuzucuklar:79:

maşallah hiç kaçmıyor gözünden. Gülsümüm nasıl olmuş? Bumu iyi eskidimi iyiydi?
Gökkuşağı ya hoşuma gitti.

öleyimdirvalla aybenim diğeride güzeldi ama budha güzel olmuş hem ismede uymuşbenimki nasıl çokmu kaba bikaçkez sordum ama cevap alamadım kimseden

slm arkadaşlar
nasılsınız,ben malum pek giremiyorum artık

GÜLSÜM tebrikler hamilesin ha,seninde minişin geldi sonunda çok sevindim inan
WELCOME seninde doğum yaklaşmış hadi Allah kolaylık versin
diğer hamile arkadaşlarıda tebrik ederim...
bu arada NAZOnerde hani evden girecekti nete,haber yok mu?

harikaaaaaaaaaaaa bütün liste hamileee artıkkkkk çok mutlu oldummmm maşallahhhh nazar değmesinnn nn

Evet 41,5 kere maşallah...Nazar değmesin...Hamile kalmayan yok artık...Kısır karılar topiği mazide kaldı...

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bakalım...geçmişi okudum şöyle bi yanıt vermek istiyorumm....

maşallahhh kaan bebeğe..kilosu gayet iyi, sancıların sıklaştıysa doğum yakın demekki..hadi bakalım hayırlısı...Allah bi nefeste kurtarsın canım...

evet rabiacım valla karıştıra karıştıra yaptım sağol

sağol aybenim evet çizelgesiz kimse kalmadı nasıl olmuş

süper olmuş bacım...güle güle kullan :)))

benim minişimde iyi canım çok şükür.pazartesi gittiğimde görcez inşallah...

pazartesiye kadar en uzun , geçmek bilmeyen günleri yaşayacaksın aybenim...
çizelge eskisine göre daha iyi olmuş bence....:128::128:

beğenmene sevindim bebem. yok bu sefer çabuk geçiyor. geçen cuma gelmek bilmemişti.böcüğümü gördüm ya içim rahat artık.

beğenmene sevindim bebem. yok bu sefer çabuk geçiyor. geçen cuma gelmek bilmemişti.böcüğümü gördüm ya içim rahat artık.

hoşgeldin canımmm...valla ben her kontrolden çıktığımda bir diğerinin günlerini saymaktan helak oluyorum..şimdi nisanın ilk haftasını bekliyorum...geçmiyoo bi türlüüü
raporda alcam 5 gün....hakkım değil mi ama?? hakkım dimi...evettttt

orası öyle tabiki. bebeğimi görmek içn gene can atıyorum ama ilkinde çok uzun bekledim ve hiç bişeyden haberim yoktu. o yüzden daha zor ve uzun oldu beklemek.
evet canım hakkın artık. çatır çatır 5 gün izin kullan valla. ohhhh süperrrr

biliyorum..o sabrına hayran kalmıştımmm ben dayanamazdım şahsen...
çok tez canlıyımdır ben :))
sen annene, babana, ablana falan hamile olduğunu nasıl sölediğini anlatmadın.hastaneye gidip gözümle göreyim sonra sölicez demiştin?? hatırlıyorummm o kısmı:))
hadi anlat anlat anlatt

CANIM BEN BEBEĞİ GÖRMEDEN ÖNCE ZATEn annemle ablama söylemek zorunda kaldım canım çünkü annemin camlarını silmek için ablam çağırmıştı. bende söylemek zorunda kaldım ve camlarda silinmesi çok ama çooook sevindiler. tebrik ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…