evet rabiacım valla karıştıra karıştıra yaptım sağolgülsümcüm kusura bakma cnm mesajını yeni gördüm ama sen halletmişin bile
GÜLSÜM CÜM EDANIN DE DEDİĞİ GİBİ TASDİKLENMİŞ ARTIK.TEBRİKLER TEKRAR. DEĞİRİNDE BAYA YÜKSEK MAŞALLAH... ÇİZELGENDE HAYIRLI OLSUN. NE GÜZEL ÇİZELGESİZ KİMSE KALMADI TOPİKTE YEHHUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DİLEKÇİM KAANIN MAŞALLAHI VAR.ANLAŞILAN BİR AN ÖNCE ANNE VE BABASINA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR. KİLOSUDA BAYA İYİYİMİŞ MAŞALLAH
HADİ BAKALIM SAYILI GÜNLER DEMEK. KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN ALLAH'IM...
akkında hayrılsı olsun dilekcim kaan bebek geliyo haaa fazla bekletmek istemedi demekki annesini sağlıkla gelir inş.canım
Dilekçim hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsız inşallah
Gerçi mehtapla ben seni bayadır göremeyince sabah doğurttuk seni ama :78: Kusurumuza bakma artık
neyse kızlar ben şöyle bi bakayım dedim neler yapıyosunuz diye aklım burda ama gene çıkmam lazım bu seferde yemek yapcam ahhh ahh bitmiyo hiç işler öptüm hepinizi
sağol canım benim...evet maşallahı var...canıma okuyor resmen benim...sen nasılsın...minişin nasıl...
aybenim çizelgen değişmiş buda güzel olmuş
Neyse bende çıkam yemeğimi haızrlayam eşim geliyo görüşürüz kuzucuklar:79:
maşallah hiç kaçmıyor gözünden. Gülsümüm nasıl olmuş? Bumu iyi eskidimi iyiydi?
Gökkuşağı ya hoşuma gitti.
öleyimdirvalla aybenim diğeride güzeldi ama budha güzel olmuş hem ismede uymuş benimki nasıl çokmu kaba bikaçkez sordum ama cevap alamadım kimseden
okuyunca ne güldümmmm yaaaaaaa kız eda Allahda seni güldürsün
ben şimdi geld,m kızlar herşey normal değer 320.86çıktı iki hafta sora ultrason için gideceğim hayırlısı şükür herşey normal
Kimse yok ama bende havadisleri yazayım...
Dün ağrılarımdan dolayı dr. gittim...Dr. ilaç yazmaktan başka bişey yapamam dedi...Ağlayacaktım resmen...Anlatamıyorum galiba ben kendimi dedim...İlaç filan istemiyorum...İçim dışım ilaç oldu dedim...İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç...Akıntı için ilaç...Mantar için ilaç dedim...Birde bebeğimin kalp atışları çok hızlı 207 buldu geçende dedim...Sizde biliyorsunuz dedim...Nst bağladı...1 kerelik ağrım çıktı ama hissetmedim ben o ağrıyı...Dedim nasıl iş anlamadım...Ağrı çıkar ağrım yok olur...Ağrım olur ağrı çıkmaz...Tam bittiğinde nst kasılmam oldu karnımda dr. baktı...Bu dedim hiçbişey yine yumuşak hali...Siz kasıldığında görseniz dedim...Böyleyse doğum yakın dedi...Usg aldı beni...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...3 kiloyu geçmiş dedi...Pazartesi gününe kadar gelmezse sezeryanla almalıyım dedi...Artık günlerimi sayıyorum kızlar...1 hafta veyada 1 haftadan az kaldı Kaan'ımı kucağıma almaya...Şimdide benim sizin dualarınıza ihtiyacım var...
evet rabiacım valla karıştıra karıştıra yaptım sağol
sağol aybenim evet çizelgesiz kimse kalmadı nasıl olmuş
benim minişimde iyi canım çok şükür.pazartesi gittiğimde görcez inşallah...
maşallah hiç kaçmıyor gözünden. Gülsümüm nasıl olmuş? Bumu iyi eskidimi iyiydi?
Gökkuşağı ya hoşuma gitti.
günaydın kızlarrrrrrnasılsınız bakalım...geçmişi okudum şöyle bi yanıt vermek istiyorumm....
maşallahhh kaan bebeğe..kilosu gayet iyi, sancıların sıklaştıysa doğum yakın demekki..hadi bakalım hayırlısı...Allah bi nefeste kurtarsın canım...
süper olmuş bacım...güle güle kullan :)))
pazartesiye kadar en uzun , geçmek bilmeyen günleri yaşayacaksın aybenim...
çizelge eskisine göre daha iyi olmuş bence....:128::128:
beğenmene sevindim bebem. yok bu sefer çabuk geçiyor. geçen cuma gelmek bilmemişti.böcüğümü gördüm ya içim rahat artık.
hoşgeldin canımmm...valla ben her kontrolden çıktığımda bir diğerinin günlerini saymaktan helak oluyorum..şimdi nisanın ilk haftasını bekliyorum...geçmiyoo bi türlüüü
raporda alcam 5 gün....hakkım değil mi ama?? hakkım dimi...evettttt
orası öyle tabiki. bebeğimi görmek içn gene can atıyorum ama ilkinde çok uzun bekledim ve hiç bişeyden haberim yoktu. o yüzden daha zor ve uzun oldu beklemek.
evet canım hakkın artık. çatır çatır 5 gün izin kullan valla. ohhhh süperrrr
biliyorum..o sabrına hayran kalmıştımmmben dayanamazdım şahsen...
çok tez canlıyımdır ben :))
sen annene, babana, ablana falan hamile olduğunu nasıl sölediğini anlatmadın.hastaneye gidip gözümle göreyim sonra sölicez demiştin?? hatırlıyorummm o kısmı:))
hadi anlat anlat anlatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?