Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar ben bişi merak ediyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz. Tam anlamıyla da deneyemedik. Şubat ayında 2 gün mart ayında 4 gün...İltihabım var geçiremedim bi türlü.Ondan dolayı da o olayda cnm yanıyo ve çok sık deneyemedim. 1 yıldır mantar, enfeksiyon, sistit, iltihap gibi rahatsızlıklarla mücadele ediyorum.Hatta geçen ay 2kistim vardı..iltihap dışındakileri atlattım sanırım.

Bu zamana kadar bebek istemedim. Ama şimdi de ya olmazsa korkusu sardı. Daha doğru düzgün deneyemiyorum bile ki deneyebilince bile olmayabiliyomuş:) Ben korunmayı bırakınca hemen h. kalıcam sandımdı

Merak ediyorum burdaki tüm arkadaşları. Ne kadar sürede h.kaldılar? Hangi yolları denediler? Beni biraz rahatlatır mısınızzz???

cam işi vesile oldu yani
sevinmez mi insan yaa...bizler bile birbirimizi tanımadığımız halde, birimize bişey olsa üzülüyoruz, o sevinince seviniyoruz, ailelerimizi hiç düşünemiyorum bilee

benim işler çok yoğunlaştı, şimdilik kaçtım..öptüm seniiii

Selam canım,
bence önce ilthapalrını bir şekilde tedavi ettir çünkü düşüğe sebep oluyorlar. ben 7 ayda hamile kaldım 5. ayda kimyasal gebelik yaşadım, diğer arkdaşlarımda ortalama 9-10 ay civarında hamile kaldılar öyle hemen olmuyor canım bizde senin gibi sanıyorduk

kızlar günaydın,

ben kendmi bugün çok gergin hissediyorum ya neden bilmiyorum ama sinirliyim üf püf afra tafra

Tedavi ettiriyorum ztn cnm. Bu ay antibiyotik ve fitil kullandım. Bitmek üzere. İnş tamamen geçer gelecek aya sarkmaz....6 ay geçicek bi kere yani:) Kendimi öle hazırlim o zaman. Sağol cnm.Hayırlısı olsun ne diimm

günaydın canım.bencede önce enfeksiyonlarından kurtulmalısın.ondan sonra rahat rahat hamile kalmayı bekle ve istersen ovulasyonl testlerinden alabilirsin. yumurtlama günlerinde sıkı sıkı çalışırsın.
ben istisnai bir durumum. ben çabuk hamile kalıyorum yaşıma rağmen. çok şükür. bende ilk zamanlar korundum sonra bebek istediğimiz 2.ay hamile kaldım. ama boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. 6 ay bebek olmasın dedi doktor ve dikkat ettik. ve yine bebek istediğimiz 2.ayda hamile kaldım yine.allahıma şükürler olsun. sende önce tedavini ol bence. sonra riskli olabilir bebek için.

kızlar günaydın,

ben kendmi bugün çok gergin hissediyorum ya neden bilmiyorum ama sinirliyim üf püf afra tafra

günaydın mehtapım. niye gerginsin kuzum. aa tabi ama hamişlik hormonları. bende bir tuhaf ım bugün yaa.hiç çalışasım yok. bulantım var hafiften ve iştahsızlık. 9 ay inşallah böyle geçmez yoksa naparım ben

bende hemen hamile kalacağımı düşünenlerdendim canım..malesef öyle olmuyor, 2 yıla yakın düşünmedik , sonrasında ise 6. ayımda falan hamile kaldım ben..iltihap önemli bi konu, aksatmadan tedavini ol,ilaçlarını güzelce kullan, ümitsizliğe kapılma canım..hakkında hayırlısı olsun...

kızlar günaydın,

günaydın mehtapcım...niye gerginsin? adet dönemin falan mı? adet döneminse gerginlik normal..bendede oluyor...
karacan kitapların geldi mi? hiç bahsetmedin?

günaydın arkidişlerrrrrrr

gulnurcum sağol darısı isteyen herkezin başına

kimseler kalmamış nirde bu karılar yaaa işler yoğunlaştı herhal
nazooooooooo nerdesin özledik beya arada gel bekletme:82:

iyiyim canım geçmiş olsun git dinlen valla hakkın rahatlarsın ama evden girmeyi ihmal etme

gidemiyomm..offff
işler yoğunlaştı , nasıl bırakıp gideyim..gitsem yarına büsbütün berbat olur ortalık...
bi görünüp , bi kaybolmam işler yüzünden gülom..yanlış anlama sakın..ok!

gidemiyomm..offff
işler yoğunlaştı , nasıl bırakıp gideyim..gitsem yarına büsbütün berbat olur ortalık...
bi görünüp , bi kaybolmam işler yüzünden gülom..yanlış anlama sakın..ok!

biliyorum canım ayebnin edanında işi olmasa gelirler çalışınca zor işler yoğunsa tmm buarada seda girmiyo kaçgündür inş..herşey yolundadır:26:
canım belin ağrıyosa nasıl çalışacan işleri sora yap canından önemlimi

evet seda dün yoktu, bugunde yok, sanırım annesiyle ilgileniyo, işten izin almış olabilir, ev falan taşınıyo diyodu...gelince anlatır nolduğunu..bende merak ediyorum..
canım,izin alcaktım ama iş yoğunlaştı, dünya kadar yapılacak iş var...devletin işi bitmez diye boşa demiyolarmış hakkat öle..hiç bitmiyoo yaaa, nasıl iş bu anlamadım izin almasıda bi mesele, yüz göz olmak istemıyorum şimdi , vazgeçtimm..izin vaktım bi gelse hayırlısıyla başka bişey istemıyommm....nazo ne güzell çıktı izne..ohhhh rahattır şimdi..inşallah benimde o günler gelir.....

inş.herşey yolundadır sedacım haber ver
gelecek canım o günler hiç merak etme yolu yarıladın bak biz daha başındayız bizde senin kadar olsaydık hayırlısıyla
yaaa buarada kahvaltı yaparken dilimi yaktım ucu nasıl avcıyo anlatamam hiçde farketmemiştim şimdi yanmaya başladı

amin inşallah gülomm..bende dün akşam yemeğinde dudağımı ısırdım, kırt etti resmen yaa, sanki önümden alan vardı yemeği..öyle acıkmışım ki, nasıl yiyodum kımbilir
kanadı dudağım..şimdi geçti ama :)))
öğlen yemeği vaktı geldi..ben yemeğe çıkıyorum..kociş gelir şimdi..öptüm..görüşürüzzz canımmmm

aaaaaa kocişle aynı yerdemisiniz:26:afiyet olsun canım
bende çıkıyorum kursa gideceğim ayben ve edayla görüşemedik gelince artkın inş. öpüyoruummm

aaaaaa kocişle aynı yerdemisiniz:26:afiyet olsun canım
bende çıkıyorum kursa gideceğim ayben ve edayla görüşemedik gelince artkın inş. öpüyoruummm

evettt, aynı yerdeyiz.o üst katta, ben alt katta :)) sadece odalarımız farklı...
tamam canım..güle güle git.. ayben ve eda da yemek yiyolardır belki...yemekten sonra gelirler heral.. ben buralardayımm

Huuu selammm.işlerim çok yoğun kızlar.birde çalışasımda yok. Zorla çalışmaya çalışıyorum. Uykum vaar. Pofffffffffffffffff

güloşum ben sana demedimmi seni direk hamişler listesine eklicem diye işte ordasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…