CANIM BEN BEBEĞİ GÖRMEDEN ÖNCE ZATEn annemle ablama söylemek zorunda kaldım canım çünkü annemin camlarını silmek için ablam çağırmıştı. bende söylemek zorunda kaldım ve camlarda silinmesiçok ama çooook sevindiler. tebrik ettiler.
Kızlar ben bişi merak ediyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz. Tam anlamıyla da deneyemedik. Şubat ayında 2 gün mart ayında 4 gün...İltihabım var geçiremedim bi türlü.Ondan dolayı da o olayda cnm yanıyo ve çok sık deneyemedim. 1 yıldır mantar, enfeksiyon, sistit, iltihap gibi rahatsızlıklarla mücadele ediyorum.Hatta geçen ay 2kistim vardı..iltihap dışındakileri atlattım sanırım.
Bu zamana kadar bebek istemedim. Ama şimdi de ya olmazsa korkusu sardı. Daha doğru düzgün deneyemiyorum bile ki deneyebilince bile olmayabiliyomuş:) Ben korunmayı bırakınca hemen h. kalıcam sandımdı
Merak ediyorum burdaki tüm arkadaşları. Ne kadar sürede h.kaldılar? Hangi yolları denediler? Beni biraz rahatlatır mısınızzz???
Selam canım,
bence önce ilthapalrını bir şekilde tedavi ettir çünkü düşüğe sebep oluyorlar. ben 7 ayda hamile kaldım 5. ayda kimyasal gebelik yaşadım, diğer arkdaşlarımda ortalama 9-10 ay civarında hamile kaldılar öyle hemen olmuyor canım bizde senin gibi sanıyorduk
günaydın canım.bencede önce enfeksiyonlarından kurtulmalısın.ondan sonra rahat rahat hamile kalmayı bekle ve istersen ovulasyonl testlerinden alabilirsin. yumurtlama günlerinde sıkı sıkı çalışırsın.Kızlar ben bişi merak ediyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz. Tam anlamıyla da deneyemedik. Şubat ayında 2 gün mart ayında 4 gün...İltihabım var geçiremedim bi türlü.Ondan dolayı da o olayda cnm yanıyo ve çok sık deneyemedim. 1 yıldır mantar, enfeksiyon, sistit, iltihap gibi rahatsızlıklarla mücadele ediyorum.Hatta geçen ay 2kistim vardı..iltihap dışındakileri atlattım sanırım.
Bu zamana kadar bebek istemedim. Ama şimdi de ya olmazsa korkusu sardı. Daha doğru düzgün deneyemiyorum bile ki deneyebilince bile olmayabiliyomuş:) Ben korunmayı bırakınca hemen h. kalıcam sandımdı
Merak ediyorum burdaki tüm arkadaşları. Ne kadar sürede h.kaldılar? Hangi yolları denediler? Beni biraz rahatlatır mısınızzz???
kızlar günaydın,
ben kendmi bugün çok gergin hissediyorum ya neden bilmiyorum ama sinirliyim üf püf afra tafra
Kızlar ben bişi merak ediyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz. Tam anlamıyla da deneyemedik. Şubat ayında 2 gün mart ayında 4 gün...İltihabım var geçiremedim bi türlü.Ondan dolayı da o olayda cnm yanıyo ve çok sık deneyemedim. 1 yıldır mantar, enfeksiyon, sistit, iltihap gibi rahatsızlıklarla mücadele ediyorum.Hatta geçen ay 2kistim vardı..iltihap dışındakileri atlattım sanırım.
kızlar günaydın,
ben kendmi bugün çok gergin hissediyorum ya neden bilmiyorum ama sinirliyim üf püf afra tafra
günaydın arkidişlerrrrrrr
gulnurcum sağol darısı isteyen herkezin başına
günaydınnn şekerrrrr....nasılsın bakalım bugun?
ben izin alıp eve gitcem..sırtım çok ağrıyoo
iyiyim canım geçmiş olsun git dinlen valla hakkın rahatlarsın ama evden girmeyi ihmal etme
gidemiyomm..offff
işler yoğunlaştı , nasıl bırakıp gideyim..gitsem yarına büsbütün berbat olur ortalık...
bi görünüp , bi kaybolmam işler yüzünden gülom..yanlış anlama sakın..ok!
biliyorum canım ayebnin edanında işi olmasa gelirler çalışınca zor işler yoğunsa tmm buarada seda girmiyo kaçgündür inş..herşey yolundadır:26:
canım belin ağrıyosa nasıl çalışacan işleri sora yap canından önemlimi
evet seda dün yoktu, bugunde yok, sanırım annesiyle ilgileniyo, işten izin almış olabilir, ev falan taşınıyo diyodu...gelince anlatır nolduğunu..bende merak ediyorum..
canım,izin alcaktım ama iş yoğunlaştı, dünya kadar yapılacak iş var...devletin işi bitmez diye boşa demiyolarmış hakkat öle..hiç bitmiyoo yaaa, nasıl iş bu anlamadımizin almasıda bi mesele, yüz göz olmak istemıyorum şimdi , vazgeçtimm..izin vaktım bi gelse hayırlısıyla başka bişey istemıyommm....nazo ne güzell çıktı izne..ohhhh rahattır şimdi..inşallah benimde o günler gelir.....
inş.herşey yolundadır sedacım haber ver
gelecek canım o günler hiç merak etme yolu yarıladın bak biz daha başındayız bizde senin kadar olsaydık hayırlısıyla
yaaa buarada kahvaltı yaparken dilimi yaktım ucu nasıl avcıyo anlatamam hiçde farketmemiştim şimdi yanmaya başladı
amin inşallah gülomm..bende dün akşam yemeğinde dudağımı ısırdım, kırt etti resmen yaa, sanki önümden alan vardı yemeği..öyle acıkmışım ki, nasıl yiyodum kımbilir
kanadı dudağım..şimdi geçti ama :)))
öğlen yemeği vaktı geldi..ben yemeğe çıkıyorum..kociş gelir şimdi..öptüm..görüşürüzzz canımmmm
aaaaaa kocişle aynı yerdemisiniz:26:afiyet olsun canım
bende çıkıyorum kursa gideceğim ayben ve edayla görüşemedik gelince artkın inş. öpüyoruummm
merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim
BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER
2010 ŞUBAT=ErenSezen.......ERKEK.....Bebişi doğdu
2010 ŞUBAT=C_N ...............KIZ
2010 MART=Misivam .............KIZ....Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Erkil.............ERKEK...Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Sibelcimcime...............ERKEK
2010 NİSAN=Y.S.M.İ.N.................ERKEK
2010 NİSAN=Sera81................KIZ
2010 MAYIS=Aytulll................KIZ...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Cennetkokulum...........ERKEK...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Sürmelim.............KIZ...Bebişi doğdu
2010 MAYIS=Bayankelebek
2010 HAZİRAN=Aydnkl.................ERKEK...Bebişi doğdu
2010 HAZİRAN=Azize...............KIZ..Bebişi Doğdu
2010 HAZİRAN=doublebump............ ERKEK...bebişi doğdu
2010 AĞUSTOS=WELCOME...........ERKEK
2010 AĞUSTOS=dscopur
2010 EYLÜL=Nazo7..............ERKEK
2010 EYLÜL=Tulin34............ERKEK
2010 EKİM=Vesade..........Kız
2010 EKİM=mevsim1.......Erkek
2010 KASIM=Derin26
2010 ARALIK=hlyclk
2011 OCAK=xerporter
2011 ŞUBAT=yslzytn
2011 ŞUBAT=GÖKKUŞAĞI
2011 MART=gfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?