slm hamişlerherkeşler iyidir inşallah
artık herkez hamile hiç bekleyen yoook
negüzeel
bende kızımla uğraşıyom gaz problemimiz başladı :26: bi başlıyo ağla susmak bilmiyo napcamı şaşırıyomvalla bebek bakmak hiç kolay deyil sabır sabır sabır gerekiyo...uykusuz geceler yorgun günler geçiriyorum :26: akşam olsunda eşim gelsin diye bakıyom ozaman biraz rahatlıyom...hep eşim ilgileniyo...bende oğlumla biraz keyif yapıyom.
karnındaki gibi olmuyo hiç...doğunca susmak bilmiyo bu bebişler
Huuu selammm.işlerim çok yoğun kızlar.birde çalışasımda yok. Zorla çalışmaya çalışıyorum. Uykum vaar. Pofffffffffffffffff
hayyy ağzını öpim aybenimAl bendende okadar..
Bende öpim
Ya çok zorrrr.ben şimdiden böyleyim.ilerde ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Nasıl uykum var anlatamam.eve gidince de erkenden uyuyorum. çok uykucu oldum çoook.
slm hamişlerherkeşler iyidir inşallah
artık herkez hamile hiç bekleyen yoook
negüzeel
bende kızımla uğraşıyom gaz problemimiz başladı :26: bi başlıyo ağla susmak bilmiyo napcamı şaşırıyomvalla bebek bakmak hiç kolay deyil sabır sabır sabır gerekiyo...uykusuz geceler yorgun günler geçiriyorum :26: akşam olsunda eşim gelsin diye bakıyom ozaman biraz rahatlıyom...hep eşim ilgileniyo...bende oğlumla biraz keyif yapıyom.
karnındaki gibi olmuyo hiç...doğunca susmak bilmiyo bu bebişler
Bende öpim
Ya çok zorrrr.ben şimdiden böyleyim.ilerde ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Nasıl uykum var anlatamam.eve gidince de erkenden uyuyorum. çok uykucu oldum çoook.
bencede uzatabildiğin kadar uzat.dayan 4 hafta daha.sık dişini. Sonrasında rahat edersin.bebeğinle daha çok vakit geçirirsin. Bende uzatabildiğim kadar uzatıcam. Bakalım.zor olmaz mı güzelimm...benimde halim senden farksız..kuyruk sokumu kemiği var ya, tam orası nasıl ağrıyoo anlatamam sana..zor oturuyorum inan...sırt ve bel ağrılarımda var tabi..git gide ağırlaşıyorumm, şeytan diyoki 32. Haftada çık izne... Ama ben 36. Hafta bitimine kadar uzatmayı düşünüyorummm..uzatırsam doğumdan sonra kullancam o kısmı..ama böyle olursa çok zorrr....
seni pamuklara sarmalar sararım ulenDizlerimde yatırırım ben seni
çok haşin seviyorum seni
bencede uzatabildiğin kadar uzat.dayan 4 hafta daha.sık dişini. Sonrasında rahat edersin.bebeğinle daha çok vakit geçirirsin. Bende uzatabildiğim kadar uzatıcam. Bakalım.
slm ben geldimmm:79:
evet haklısın canımmmm, bebişimle daha uzun beraber olurum dimi.........ayyyyyyyy düşünmesi bile güzelll
hoşgeldin bacım....
herkese merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıdım kabul ederseniz tabiki :) 4 yıllık evliyiz ve artık bebek istiyoruz.bu ay ilk ayımız olacak.fakat benim şöle bir sorunum var. eşimle normalde ortalama haftada 1 kere birlikte oluyoruz.fakat çocuk sahibi olmak için belli günlerde birlikte olmamız gerekiyor haliyle. ama ben bunu eşime söylediğimde rahat ol ne zaman olursa olur.ben aklıma bunu getirerek birlikte olmak istemiyorum.sen böle söyledikçe üstümde baskı hissediyorum diyor.şuan 11. günümdeyim yarından itibaren yumurtlama testi kullanmaya başlicam ama sonrası için ne yapacağımı bilmiyorum:26:
sizler eşlerinizle bu konuyu nasıl paylaşıyorsunuz?
bana söylediği şu eğer yumurtladığını bilsen bile bunu benimle paylaşma herşeyi doğal seyirine bırak diyor. sizler neler yapıyorsunuz bu konuda?dün akşam konuştuk ve ben bu sebeple bunalıma girdim
hoşbuldum tatlım ansılsın
kabul etmek ne demek canım..hoşgeldin..soruna gelince: evet canım eşin bu konuda haklı..benim eşimde bana aynı şeyi sölemişti, öyle söleme diye, erkekleri etkiliyor gerçekten..onlar biz gibi değil..
döllenme zamanını sen bil yeter. o gün döllenme gününse, bunu eşine söleme, onu yatağa çekmek için kur yap , sex şeyler giyne bilim işte baştan çıkar eşini....böyle yaparak dene..diğer türlü mecburiyet gibi oluyor...daha sonra bacaklarını havaya dik bekle, hatta mümkünse sabah banyo yap, hemen yataktan kalkma...bu şekilde yap, herşeyi zamana bırak..hayırlısı bakalım...
iyi demek adet olmuş be gülom...işteyim, bildiğin gibi..sen naptın kursa gittin geldin, yemeğini hazırladın mı bari..bugun benim yemek yokeve gidince yapıcam....bilgisayarda arkadaşın biraz işi varmış..şimdi kalkıyorum masadan .o işini bitirince tekrar gelirim..inşallah çabuk bitirir
hoşgeldin gülsümüm
kabul etmek ne demek canım..hoşgeldin..soruna gelince: evet canım eşin bu konuda haklı..benim eşimde bana aynı şeyi sölemişti, öyle söleme diye, erkekleri etkiliyor gerçekten..onlar biz gibi değil..
döllenme zamanını sen bil yeter. o gün döllenme gününse, bunu eşine söleme, onu yatağa çekmek için kur yap , sex şeyler giyne bilim işte baştan çıkar eşini....böyle yaparak dene..diğer türlü mecburiyet gibi oluyor...daha sonra bacaklarını havaya dik bekle, hatta mümkünse sabah banyo yap, hemen yataktan kalkma...bu şekilde yap, herşeyi zamana bırak..hayırlısı bakalım...
iyi demek adet olmuş be gülom...işteyim, bildiğin gibi..sen naptın kursa gittin geldin, yemeğini hazırladın mı bari..bugun benim yemek yokeve gidince yapıcam....bilgisayarda arkadaşın biraz işi varmış..şimdi kalkıyorum masadan .o işini bitirince tekrar gelirim..inşallah çabuk bitirir
hoşbuldum edoşun kızz nerelerdesin sen bugün gözükmedin heççç
nasılsın bulantın felan varmı
YOK KIZ BURALARDAYIM HEP
DİPÇİK GİBİYİM MAŞALLAH NE BULANTI NE SIZINTI HİÇ BİŞİCİĞİM YOK MAŞALLAH
SEN NASILSIN
maşşalahinş.hep böle gider
bende iyiyim edoşum arada çok fena ağrım sancım oluyo kasıklarımda okadar ama çabuk yoruluyorum biliyorum bebişden değil kendim hantallaştım 68kiloyla hamile kaldım bakalım kaçla doğuururm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?