Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

İNŞALLAH GÜLOM HEPİMİZ
BU ARADA BOYLU POSLU HATUNSUN BELLİ ETMİYOSUN KİLONU HİÇ YA BEN NE EDİM 1,5 METRE BOUMLA 61 KİLOYLA HAMİLE KALDIM

kız bende nerde boy 160boyum 68 kilo aboooooo kendim bile inannamıyorum ben varya edoşum evlendiğide 51kiloydum bayağı zayıfsın diyolardı şimdi tondik yuvarlak bişey oldmhayırlısı bakalım ayyy ne yemek yapsam :26:

gülsüm bebişiyle beraber kaçaaaaaaaaaaarrrrr hadi size byyyyyyy yemek yapıp yiyelim akşam görüşürüz

gittim geldim canım erken geldim hoca hasta doktora gitti bizde geldik yemeğim yok valla birazdan yapacağımda ne yapayı bilmiyorum

aşağıda görünmüyosun...yemek yapmayamı gittin
ne yapalım akşama hadi sende bana fikir ver...bana söyleyeceğin yemek pratik olsun ama, bu yorgunlukla öyle ahım şahım bi sofra kurmaya uğraşamam

amin canım, cok saol..cümlemizin inşallahh...
ne var canım baştan çıkaramıcak iki yanaş şöyle herifine, kokular sıkın, açık saçık giyin....daha sayıyım mı şaka bi yana tabide( ciddilik payıda var bu arada :) eşinin hoşlandığı şeyleri yap, onu sen daha iyi bilirsin...
biz 2 yıla yakın istemedik bebiş, sonrasında ise 6_7 ayda falan kaldım ...her adet gecikmemde umutlanıyordum, ama sonu hüsran tabi..hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım...evimde misafir doluydu, biz 2 yada 3 kez birlikte olduk o süre zarfında...olacağı varmış demek ki, tamda o ay tuttu işte...
dediğim gibi yap, birliktelikten sonra yataktan kalkma, kalkma ki spermler akmasın dışarı...bacaklarını havaya dik yada poponun altına yastık koy, ben öle yapıp uyuyordum,spermler içeri kaysın diye... gecenın bi yarısı her tarafım tutulmuş şekilde uyanıyordum sonra yataktan hemen kalkma sakın, mümkünse sabah yıkan.. böyle dene işte canım..ben böyle yaptım her defasında...

ayyy aklıma ne geldiii..AYBENNN KIZZZZ
sende bacakalarını dikiyodun yaaa :))) spermler beynime kadar geldi diyodunn..allam yaaaa,saat 5 olmuş ben kaçar kızlar..öptüm herkesii..

ayyy aklıma ne geldiii..aybennn kızzzz
sende bacakalarını dikiyodun yaaa :))) spermler beynime kadar geldi diyodunn..allam yaaaa,saat 5 olmuş ben kaçar kızlar..öptüm herkesii..

bunu aybenmi söyeldi
Seviyorum ben bu çatlak karıyı yaaaaaaaa

eyvah eyvah pilav dibine tuttu gitti güzelim tencerem:18:

günaydın kızlaaarr...
bugün içim kıpır kıpır.herkesin cuması mübarek olsun.
bugün hem cuma hem son iş günü hemdeeeee gelirken bir kaç tane ağacın çiçek açtığını gördümmm.
nasıl mutlu oldum anlatamam. içimi bir huzur kapladı. ne güzel bahar geliyooooooooooooooorrrr...

Günaydın canlarım,

ayben allah bozmasın mutluluğunu canım...

ben gene dün gibi dün gece çok fena idim midem beni öldürdü resmen biraz kusarak rahatladım bugün gene gerginim falanlar filanlarr......

anneme gittim dün Rüzgarın çeyizlerini almaya o bile keyfimi yerine getiremedi izne çıkmam lazım galiba

sağol canımm.
Ama sen neden böylesin. Güzel şeyler düşün canım yaa.üzme kendini ...

cumanız mübarek dualarınız olsun kızlar nasılsınız

kız edoş ekim annelerinden burayada bi göz at halini hatrını saralım demii

kız edoş ekim annelerinden burayada bi göz at halini hatrını saralım demii

gülom hoşgeldin De bana söyleneceğine bu saate kadar nerdeydin onu de bakim
Buraya en son kim yazmış kaçta yazmış bak bakim kimsenin geldiği gittiği konuştuğu yok bende orayı okuyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…