İNŞALLAH GÜLOM HEPİMİZ
BU ARADA BOYLU POSLU HATUNSUN BELLİ ETMİYOSUN KİLONU HİÇ YA BEN NE EDİM 1,5 METRE BOUMLA 61 KİLOYLA HAMİLE KALDIM
gittim geldim canım erken geldim hoca hasta doktora gitti bizde geldik yemeğim yok valla birazdan yapacağımda ne yapayı bilmiyorum
canım yaa çok sağol cevabın için.bebeğin hayırlı olsun.sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını dilerim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. bebeiğinle ve ailenle uzun sağlıklı bir ömrün olur inşallah.
yalnız benim eşimin böle düşünmediğine sevindim.ama işte o baştan çıkarma konusunda ben çok ama çok beceriksizim maalesef o yüzdende ne yapacağımı bilemiyorum.sizlerden yardım bekliyorum!!!!!
canım senin bu hamilelik konusunda neler yaşadığını merak ettim.yeni olduğum için bilmiyorum. ne kadar zamanda kaldın hamile?hamile kalmak için neler yaptın?
ayyy aklıma ne geldiii..aybennn kızzzz
sende bacakalarını dikiyodun yaaa :))) spermler beynime kadar geldi diyodunn..allam yaaaa,saat 5 olmuş ben kaçar kızlar..öptüm herkesii..
bunu aybenmi söyeldi
Seviyorum ben bu çatlak karıyı yaaaaaaaa
güloşum ben sana demedimmi seni direk hamişler listesine eklicem diyeişte ordasın
sağol azizecim evet sondan birinciyimhayırlı zaman geldi demekki inş.
ayben teyzemız yaptıı gülooom beyendınmı
günaydın canlarım,
ayben allah bozmasın mutluluğunu canım...
Ben gene dün gibi dün gece çok fena idim midem beni öldürdü resmen biraz kusarak rahatladım bugün gene gerginim falanlar filanlarr......
Anneme gittim dün rüzgarın çeyizlerini almaya o bile keyfimi yerine getiremedi izne çıkmam lazım galiba
kız edoş ekim annelerinden burayada bi göz at halini hatrını saralım demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?