Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gülom hoşgeldin De bana söyleneceğine bu saate kadar nerdeydin onu de bakim
Buraya en son kim yazmış kaçta yazmış bak bakim kimsenin geldiği gittiği konuştuğu yok bende orayı okuyorum napim

anaaaamm tavıra bak hele:18:yesinler
edoşum bugün gelemedim ne edem kimsede gelmemiş ama bayağıdır burdayım sana bakıyorum ekim annelerinde kıskandım beyaaa
eeeee söle bakam nasılsın minnağım nasıl

anaaaamm tavıra bak hele:18:yesinler
edoşum bugün gelemedim ne edem kimsede gelmemiş ama bayağıdır burdayım sana bakıyorum ekim annelerinde kıskandım beyaaa
eeeee söle bakam nasılsın minnağım nasıl

bende sen öyle yazınca topiğime ihanet etmiş gibi hissettim hırçınlaştım
minnağım çok akıllı çok uslu maşallah hiç üzmüyor annesini
siz nasılsınız bakalım kuzucukların iiyimi senin kızçe öğrendimi tepkisi ne oldu

iyilik canım ne olsun aşırı bel ağrım varrr kızıma sölemedim daha kimsenin haberi yok şimdi telde konuşurken babannesi felan söler
slm:80: canım aranıza katılabilirmiyim?

gel canım hoşgeldin katılabilirsin tabi :79:

kısmet her an her şey olabilir Allah ol der olur öl der ölür.allah esirgesin bu açıdan demiştim rabbim nasip ederse yani...

kısmet her an her şey olabilir Allah ol der olur öl der ölür.allah esirgesin bu açıdan demiştim rabbim nasip ederse yani...

tamamda zaten hamilesin bebiş göbüşüne nasıl konacak doğurduk sora diyosan sorun yok

:)) ozaman ben olayı yanlış anlamışım dogduktan sonra bölee koynuma alcam ya ondan bahsediyrdum sanırım buda hamilelikten

:)) ozaman ben olayı yanlış anlamışım dogduktan sonra bölee koynuma alcam ya ondan bahsediyrdum sanırım buda hamilelikten

hııımm şimdi düzeldi sanırım bende diyorum hamileyken nasıl göbüşüne bebiş konacak inş.hayırlısıyla alırsın

nirde bu gacılarrrrrrr beyaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

günaydınnn kızlar...
aybencimm iyidir çok şükür, sen nasılsın...kontrole gitmiş olman lazım..havadisler sende..minnoşun nasılmış??

günaydınnn kızlar...
aybencimm iyidir çok şükür, sen nasılsın...kontrole gitmiş olman lazım..havadisler sende..minnoşun nasılmış??

bende iyiyim canım. yok kız ne kontrolu gitmedim daha. bugün akşam gidicemmmmmm.minnoşum büyümüştür inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…