bende iyiyim canım. yok kız ne kontrolu gitmedim daha. bugün akşam gidicemmmmmm.minnoşum büyümüştür inşallahhhhhh
evet mehtapçım görüşemiyoruz. topik sessizleşti baya. pek kimse girmiyor artık.
aaaaaa gitmedin mi daha..ben cuma gidicen diye aklımda kalmış..bunamayada başladım heralde
hoşgeldin mehtapçım..karacan nokta atış soruların geldimi..çözüyomusun??geçende sordum, görmedin sanırım..yada yanıt verdiysen ben görmemiş olabilirimm??kusura bakma..
yok yanlış kalmış aklında.bugün gidicem. Heyecanlıyımmmmaaaaaa gitmedin mi daha..ben cuma gidicen diye aklımda kalmış..bunamayada başladım heralde
hoşgeldin mehtapçım..karacan nokta atış soruların geldimi..çözüyomusun??geçende sordum, görmedin sanırım..yada yanıt verdiysen ben görmemiş olabilirimm??kusura bakma..
eee yazda giriyor ya geçen sene yazı hatırlasana aynen böyleydi ıssız topik kasabası :89:
hoşbulduk tatlım: gördümde cevap vermeyi unttu m ya
geldi hemen ama ben hç birşey yapmadım canım öle duruyorum bu sene 3. senem hala 1. sınıftayım ve büte kalmamamız lazım doğum yapacağız ya üff
bide biliyormusun hep 48-49 la kalıyorum ya en acısı okulda olsak öğretmenler geçiririr
günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun inşallah
günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun inşallah
ayben
ben 9 nisanda gidecem kontrole çok var yaaa
akşam yazarsın nasıl geçtiğini büyümüştür yavru
hoşgeldinnnnnn edoşş....
aminn canım..hayırlı haftalar olsun inşallahhh..
kontrole gidicek olan senmiydin yoksa...ama yok sende değildin..sende nisanın ilk haftası gidicektin, öyle aklımda kalmış...peki ozaman cuma günü kım kontrole gitcekti yaaa...gülsümmüydü yoksabi türlü hatırlayamadımm...
edam naber gülüm yavrun nasılsın????
slm kaçaklar nasılsınız
Aybenim inş.hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin canım
bende bi bakam kızlara dedim herkezler burrda
işte geldim gidiyommmmmmmmm:79:
slm kaçaklar nasılsınız
aybenim inş.hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin canım
bende bi bakam kızlara dedim herkezler burrda
işte geldim gidiyommmmmmmmm:79:
bugün20. Haftamıza girmiş bulunuyoruz yolu yarıladık oğlumla heyecanlıyız çoooooooooooooooooook hemde. 20 haftada geçse böyle ahhh ahh oğlum egem gelse evimize kokusunu bi duysam ahhh ahhh
ohh ohh maşallah.ne güzel sen yolu yarılamışsın. Biz daha başındayız.
Nasıl sabırsızlanıyor insan yaa :95:
gelince yaz güzel haberleriiyiyiz gülsümüm.sen nasılsın?
Amin inşallah güzel haberlerle gelicem. Testlerde iyi çıkar inşallah. Ama sanırım kansızlık var bende :18:
Bakıcaz bakalım akşam.
ooo gülo hoşgeldin nere kaçıyosun hemen
gelince yaz güzel haberleri
hoşbuldumda ne edem edoşum vaktim yok birazdan çıkacağım biraz evi toparladım akşamada çooooookkkk işim var perdeler camlar gidip gelemde işlerimi halledem senin kontrol ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?