Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende iyiyim canım. yok kız ne kontrolu gitmedim daha. bugün akşam gidicemmmmmm.minnoşum büyümüştür inşallahhhhhh

aaaaaa gitmedin mi daha..ben cuma gidicen diye aklımda kalmış..bunamayada başladım heralde
hoşgeldin mehtapçım..karacan nokta atış soruların geldimi..çözüyomusun??geçende sordum, görmedin sanırım..yada yanıt verdiysen ben görmemiş olabilirimm??kusura bakma..

hoşbulduk tatlım: gördümde cevap vermeyi unttu m ya

geldi hemen ama ben hç birşey yapmadım canım öle duruyorum bu sene 3. senem hala 1. sınıftayım ve büte kalmamamız lazım doğum yapacağız ya üff

bide biliyormusun hep 48-49 la kalıyorum ya en acısı okulda olsak öğretmenler geçiririr

yok yanlış kalmış aklında.bugün gidicem. Heyecanlıyımmmm
eee yazda giriyor ya geçen sene yazı hatırlasana aynen böyleydi ıssız topik kasabası :89:

doğru söylüyorsun.evet yaza giriyoruz ondan sanırsam. Bizde bu sene haziranın son haftası çıkıyoruz izine. Bu yaz niyetimiz ölü deniz di ama bebek çıkınca ortaya planlar yattı. Bandırmaya kayınvalideye gidicez diye konuştuk en son. Hem orda da sıkılmayız kafamıza estimi gidebiliriz denize. Tatlısu erdek yakın. Hem fazla da masraf yapmamış oluruz.

iyi hadi hayırlı olsun..ama sen yinede çözmeye çalış ordakı sorulardan ara sınavda cıkıyor..finalde çıkmıyor çok fazla...en çok ara sınavda cıkıyo..daha 1 hafta var canım, biraz gayret, inşallah bu yıl geçersin..finallerde yaz oluyo ya, insanın canı hepten çalışmak istemıyo..hele büt.facia oluyo resmen :)))

günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun inşallah

hoşgeldinnnnnn edoşş....
aminn canım..hayırlı haftalar olsun inşallahhh..
kontrole gidicek olan senmiydin yoksa...ama yok sende değildin..sende nisanın ilk haftası gidicektin, öyle aklımda kalmış...peki ozaman cuma günü kım kontrole gitcekti yaaa...gülsümmüydü yoksa bi türlü hatırlayamadımm...

hoşgördük ebuşum 2 nisanda benim cumartesi günü tatlım

slm kaçaklar nasılsınız
aybenim inş.hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin canım
bende bi bakam kızlara dedim herkezler burrda
işte geldim gidiyommmmmmmmm:79:

slm kaçaklar nasılsınız
Aybenim inş.hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin canım
bende bi bakam kızlara dedim herkezler burrda
işte geldim gidiyommmmmmmmm:79:

iyiyiz gülsümüm.sen nasılsın?
Amin inşallah güzel haberlerle gelicem. Testlerde iyi çıkar inşallah. Ama sanırım kansızlık var bende :18:
Bakıcaz bakalım akşam.

bugün20. haftamıza girmiş bulunuyoruz yolu yarıladık oğlumla heyecanlıyız çoooooooooooooooooook hemde. 20 haftada geçse böyle ahhh ahh oğlum egem gelse evimize kokusunu bi duysam ahhh ahhh

bugün20. Haftamıza girmiş bulunuyoruz yolu yarıladık oğlumla heyecanlıyız çoooooooooooooooooook hemde. 20 haftada geçse böyle ahhh ahh oğlum egem gelse evimize kokusunu bi duysam ahhh ahhh

ohh ohh maşallah.ne güzel sen yolu yarılamışsın. Biz daha başındayız.
Nasıl sabırsızlanıyor insan yaa :95:

ohh ohh maşallah.ne güzel sen yolu yarılamışsın. Biz daha başındayız.
Nasıl sabırsızlanıyor insan yaa :95:

evet zor oldu ama yarıladım sonunda ama hamileliğin her aşaması her haftası çok güzel bence. tamam sıkıntılarımız oluyo ama her hafta yeni yeni oluşuyo bebeğimizin organları herbişeyi. hafta hafta takip ediyorum. süper oluyo. 12 haftaya kadar zor geçiyo düşük tehlikesi devam ettiği için ondam sonra hayat harika oluyo inan bna. allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. senin kaç haftalık

iyiyiz gülsümüm.sen nasılsın?
Amin inşallah güzel haberlerle gelicem. Testlerde iyi çıkar inşallah. Ama sanırım kansızlık var bende :18:
Bakıcaz bakalım akşam.
gelince yaz güzel haberleri
ooo gülo hoşgeldin nere kaçıyosun hemen

hoşbuldumda ne edem edoşum vaktim yok birazdan çıkacağım biraz evi toparladım akşamada çooooookkkk işim var perdeler camlar gidip gelemde işlerimi halledem senin kontrol ne zaman

gelince yaz güzel haberleri

hoşbuldumda ne edem edoşum vaktim yok birazdan çıkacağım biraz evi toparladım akşamada çooooookkkk işim var perdeler camlar gidip gelemde işlerimi halledem senin kontrol ne zaman

yorma be güzelim kendini ne gerek var şimdi cam siliyosun
ben koca haftasonu bi ev süpürdüm kocamda saolsun tozları aldı o kadar
benim kontrol cumartesi 13,30 da gülom :18: çok heyecanlıyım büyümüştür inşallah yavrum el saalar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…