Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tabi her haftası güzel.dediğin gibi riskli haftaları bi atlatsak çok daha rahat olucaz.

gelince yaz güzel haberleri

Hoşbuldumda ne edem edoşum vaktim yok birazdan çıkacağım biraz evi toparladım akşamada çooooookkkk işim var perdeler camlar gidip gelemde işlerimi halledem senin kontrol ne zaman
camları silme sakın gülsümüm.delimisin. Bırak kalsın. Iyice kirlenince birini tut silsin camları.ben öyle yapıcam. Bu sabah umuta diyorum aşkım havalar iyice düzelsin halılarımı yıkamaya vericem dedim. Tamam dedi. Birde bi temizlikçi tutucam camları falan silsin dip köşe güzel bi temizlik yapsın dedim. Ooooo yavrum benim dedi. Ayy çok güldüm söyleme tarzına.
büyümüştür edoşummm.el sallasın teyzelerinede...

ne edem kızlar rahat edemiyorum aybenim halılarımı geçen hafta yıkattım yeni geldiler camalrı sildiremce silecek kadının cenazesi varmış bende perdeleri yıkatayım yavaş yavaş en azından önleri sileyim diyorum canım sıkılıyo temiz olmalı
edoşum sallar merak etme bvizdende selam bıdığa

tabi her haftası güzel.dediğin gibi riskli haftaları bi atlatsak çok daha rahat olucaz.

geçer geçer allahın izniyle riskli haftalar değşl hepsi çabucak geçer. şimdilerde ben oğlumu hissediyorum. daha zevkli hale geldi haftalar. allah kazadan beladan korusun biz cuma günü korku yaşadık öyle. allahım korusun hepimizi..

slm kızlar nbr. kac gundur kayınvalıdelerde kalıyordum anca gırdım.10 gunden sonra tutturdum ne zaman gıdecez dıye kocama bu pazar sonunda eve geldık ama varya ana- ogul bı afra bı tafra yapıyorlar bana sankı eve gelmeye hakkım yokmus gıbı bı alınganlıklar cok bunaldım kızlar bılemezsınız zaten onlardayken bayag bunaldım cocugumu kucagıma alamıyorum mılletten fırsat kalmıyor sankı oyuncak zavallı yavrummm bısey demeyede dıyemıyorum alerjı oldum kasınıp duruyorum habıre sımdı kocamla dargınız konusmuyoruz. dunden berı evdeyız sıkayetcı olcam zamanı beklıyor. göbek atacak off desemm. acayıp sogudum kocamdan ben yaa eskıden ne kadar cok sevıyordum sımdıı böle anlayıssız tavırlarından terbıyesız sözlerınden sonraaa konusmaya bıle konusasım gelmıyor.. buraya yazdıkcada acayıp rahatladımmm bırılerıne anlatmaya ıhtıyacım varmısss..

Hoşgeldin canım benim

Aman biliyorusn bazen böyle oluyor bu erkekler anlayışsız üzme kendini kafana takıpta ömrünü kaynananda mı geçireceksin bebeğinle tek kalmak istersin haklı olarak...

Bizim bebek doğunca taşınacağım bende kaynanamlara yakın daha doğrusu kendi anneme yakın olacak bebeğe annem bakacak eşim şimdiden bakalım ev dedi bende istemedim hep taşınacağım hem hamile olacak doğum yapacam eşimin bütün sülalesi orada oturuyor ve çok kalabalıklar canı sıkılan bebek görme bahenesi ie bana gelecek eee ev sürekli temiz olmalı gelene ikram.... ben dedim yavrumla tek zaman geçirmek istiyorum o yüzden işe başlamadan 1 ay önce taşınırız.

BEN GELDİMMMMMMMMM
Nabersiniz canlarım..geçmişe çok bakamadım ama Gülsümcüğümün hamişliği tasdiklenmiş nasıl sevindim anlatamam..topiğimiz herkese uğurlu geldi..sanırım dileğin bebeğide erken gelmek için çabalıyo..sonra hayrlısıyla sıra bende..Allaha çok şükür biz iyiyiz.geçen hafta kontrolümüz vardı,şimdilik herşey yolunda gözüküyo,yarında şeker yüklemesi yapılacak tekrar,inşaallah düşük çıkar,diyete devam ediyorum ve inanmayacaksınız ama doktorun dediği gibi 2 aydır 1 gr bile kilo almadım kızlar ama Mustafa paşamız 2 kilo olmuşyani ben doğumdan sonra bikinimi giyip denize girebileceğim hemen...ev hanımlığına hala adapte olabilmiş değilim..her gün o komşu senin,bu çarşı benim,o pazar senin,bu dükkan benim gezip duruyorum..ama artık gelecek hafta çok işim var..mutfağı boyatacağım (malum orada sigara içtiğimiz için is oldu duvarları hep),temizlikçi çağıracağım,halıları yıkatmaya vereceğim..bi kaç eksiğimiz kaldı alışveriş açısından,onlarıda tamamladık mı gün sayarız artık..doktorum bi aksilik çıkmazsa nisan sonu sezeryan tarihini belirleriz dedi.muhtemelen mayısın ilk ya da ikinci haftası (yani 37 yada 38.hafta)kesileceğim.annemlerde yanıma gelicekler.nisan başından itibaren 2 haftada bir olacak kontroller ve her gidişte nst ye girecekmişim..benden havadisler bu kadar kuzucuklarım..sizler naaptınız,nasılsınız anlatın bakalım..haa bu arada saçıma röfle attırdım,kestirdim ama çok kısalttı salak berber sinir oldum.

canım benim hoşgeldin

genel olarak biz çok iyiyiz benim mide sıkıntılarım başladı ikili test sonuçları iyi çıktı.. bende hem kestirdim hemde boyattım resmen kadına döndüm ya

İnternetiiz old mu canım?

geçenlerde bi yerde okudum,araştırma yapılmış Türk erkekleri doğumdan sonra evrim geçiriyolarmış,genelde karılarına karşı daha ilgisiz,anlayışsız oluyolarmış,aslında bunun asıl sebebi üstlerine yüklenen babalık sorumluluğunu yerine getirememe korkularıymış ve zamanla düzeliyormuş..sabır..sabır...

oldu bakalım şimdilik..test sonuçlarına çok sevindim.geçen bi akraba doğum yaptı.kadın 35 yaşında ve 3.çocuğunu doğurdu..kadına gebeliğinde neler yapmışlar,2 test sonucu down sendromlu alalım demişler,aldırmamış 3 lü test yapılmış sonuç kötü alalım demişler,Ankaraya profösörlere gitmiş,olabilirde olmayabilirde demişler,ama ayrıntılı ultrasonda yok sakat,yok kalbinde problem var falan bir sürü şey demişler,kadın sinir hastası olmuş..ve doğurdu...sarı saçlı,yeşil gözlü dünya güzeli,sapasağlam bi kız doğurdu adına Elizan koymuşlar.ne demekse artık bilmiyom..yani diyeceğim Allah ona bu dünyada yiyecek rızk,görücek gün verdikten sonra hiçç bişeycik olmaz..rahat olun..sende yeni kafanı güle güle kullan mehtapcım bu arada sana tel.numaramı atmıştım özelden..almadın mı..heçç aramadım çünkü..

ALDIM TATLIM HEMEN KAYDETTİM BUGÜNDE GİRMESEYDİN ARAYACAKTIM SENİ...

Ay az kaldı yavrunu alacaksın inşallah bana daha çok var beeeee

ha kızlar bu arada benim oğlan aylardır doğum pozisyonundaydı ya,son kontrolümüzde bi baktık paşa enlemesine yattım karnıma..eller mersine,biz tersine..

slm ben geldimmmmmmmm
nazom özledik beyaaaa hoşgeldin

ALDIM TATLIM HEMEN KAYDETTİM BUGÜNDE GİRMESEYDİN ARAYACAKTIM SENİ...

Ay az kaldı yavrunu alacaksın inşallah bana daha çok var beeeee

kıza bak yawww..almış ama ses yok..insan bi çağrı,bi mesaj atar de mi?bende dedim başkasına gitti heralde..bi çağrı atda bende kaydedeyim..

kıza bak yawww..almış ama ses yok..insan bi çağrı,bi mesaj atar de mi?bende dedim başkasına gitti heralde..bi çağrı atda bende kaydedeyim..

ne bilim ya dediğin gibi neden aramdıysam ben midemle uğraşıyoz nazo günlerdir kusup kusmama arasında ve feci yanıyor.... huzurum yok

kaynanamın dediği gibi eee kızım anne oluyorsun kolay mı.

GÜLÜMMMMMM
kız nasıl sevindim anlatamam...kendi hamişliğime bile bu kadar sevinmemiştim..Allah tamamına erdirsin canım..

nazommm sağol Allah razı olsun çalışma olmadı umudum yok dediğimde geldi nazlı bebiş listenin boşalmasını bekliyomuşum bakalım daha yeni nazocum kimseyede demedim hayırlısıyla iki haftayı geçirsek rahatlayacağım aşırı kasık ağrım var
sen nasılsın mustafa paşa rahatmış hayırlısıyla az kaldı inş.kucağına almaya vınn düzeldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…