sendin di mi..kaydettim..
evet tatlım o benim
nazommm sağol Allah razı olsun çalışma olmadı umudum yok dediğimde geldi nazlı bebiş listenin boşalmasını bekliyomuşumbakalım daha yeni nazocum kimseyede demedim hayırlısıyla iki haftayı geçirsek rahatlayacağım aşırı kasık ağrım var
sen nasılsın mustafa paşa rahatmış hayırlısıyla az kaldı inş.kucağına almaya vınn düzeldimi
exporter canım arkadasım nehaber unutmamıssındır umarım? buarada senındemı oglusun gelıyor hayırlı olsun canım
düzeldi bakalım şimdilik..bu arada özelden msnlerinizi yazın bi arada oradan da görüşürük..beni merak eden hatunlar için canlı bağlantı yaparık haa olma mı?
iyiyim tatlım benim sen nasılsın?
geçen ay doktor amcamız %75 erkek dedi 9 Nisanda gene kontrolüm var o zaman %100 belli olacakmış.
senin oğluşun nasıl? az kaldı ayyyy
Ooo nazom hoşgedin. Nassın bakem? Mustafa paşamızda iyiymiş maşallah... Ohh ne güzel keyif yapıyorsun evde dimi. Biz çalışalım burda bulantılarla uykusuzlukla üffff
2010 erkek senesıydı cevremde herkes erkek dogurdu 2011 için kız senesı dedıler ama galıba yıne erkek
bilmem valla busenede herkez erkek doğuruyo burda mesela çoğu erkekkız bi iki tane
bende 2010 kasım hamıslerınde takılıyorum ordada %90sının erkek canım oglanlarımıza bu gıdısle kız bulamıcaz
ooo cıstak..cıstak..nazo hanımlarda buradaymış..valla ev gibisi yokmuş aybenim..çalışmayı özlerim demiştim ama özlem hissedecek vaktim bile olmuyo..en güzeli sabah 10 a kadar yatak sefası yapması,o kadar özlemişim ki..bulantı işini sorma ilk başlarda ki bulantı hiç bişeymiş..sen şimdi görüceksin beni..bebk saçlandıkça,büyüyüp mideye baskısı arttıkça dahada bi farklı oluyo mide şikayetleri elimde gaviscon şişesiyle şarapcılar gibi dolanıyorum..birde her öğürdüğümde çişimi kaçırdığım için Mustafanın bezlerinin yarısını ben kullanmış durumdayım..
2010 erkek senesıydı cevremde herkes erkek dogurdu 2011 için kız senesı dedıler ama galıba yıne erkek
Gülsümüm bence senin pipili sölemedi deme
msnini aldım gülom..müsait bi zaman görüşürük..kızlar bana müsade alt komşum eline boyasını almış gelmiş,saçını boyayıverecekmişim...bu kadar becerikli olmak istemiyorum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?