Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Ooo nazom hoşgedin. Nassın bakem? Mustafa paşamızda iyiymiş maşallah... Ohh ne güzel keyif yapıyorsun evde dimi. Biz çalışalım burda bulantılarla uykusuzlukla üffff

düzeldi bakalım şimdilik..bu arada özelden msnlerinizi yazın bi arada oradan da görüşürük..beni merak eden hatunlar için canlı bağlantı yaparık haa olma mı?

exporter canım arkadasım nehaber unutmamıssındır umarım? buarada senındemı oglusun gelıyor hayırlı olsun canım

iyiyim tatlım benim sen nasılsın?

geçen ay doktor amcamız %75 erkek dedi 9 Nisanda gene kontrolüm var o zaman %100 belli olacakmış.

senin oğluşun nasıl? az kaldı ayyyy

düzeldi bakalım şimdilik..bu arada özelden msnlerinizi yazın bi arada oradan da görüşürük..beni merak eden hatunlar için canlı bağlantı yaparık haa olma mı?

aaaa hemen yazıyorum

yaa busene erkek senesimi neee herkişlerin oğluşu oluyo

iyiyim tatlım benim sen nasılsın?

geçen ay doktor amcamız %75 erkek dedi 9 Nisanda gene kontrolüm var o zaman %100 belli olacakmış.

senin oğluşun nasıl? az kaldı ayyyy

benımde oglusum ıyı allaha sukur arada vurarak kendını hıssettırıyor senınde baslar bırkac hafta sonra karnının ıcınde bıseyler atmaya baslar. 16. haftada kesın bellı oluyor canım gercı ıyı doktorlar 12 haftada falanda anlıyoda benım doktorum 16. haftadan once prensıp olarak soylemıyordu bende 16. hafta ogrendım canım.9 nısanda kesınlık kazanır canım. ewet valla az kaldı gıbı yarıyı gectık ıste canım

Ooo nazom hoşgedin. Nassın bakem? Mustafa paşamızda iyiymiş maşallah... Ohh ne güzel keyif yapıyorsun evde dimi. Biz çalışalım burda bulantılarla uykusuzlukla üffff

ooo cıstak..cıstak..nazo hanımlarda buradaymış..valla ev gibisi yokmuş aybenim..çalışmayı özlerim demiştim ama özlem hissedecek vaktim bile olmuyo..en güzeli sabah 10 a kadar yatak sefası yapması,o kadar özlemişim ki..bulantı işini sorma ilk başlarda ki bulantı hiç bişeymiş..sen şimdi görüceksin beni..bebk saçlandıkça,büyüyüp mideye baskısı arttıkça dahada bi farklı oluyo mide şikayetleri elimde gaviscon şişesiyle şarapcılar gibi dolanıyorum..birde her öğürdüğümde çişimi kaçırdığım için Mustafanın bezlerinin yarısını ben kullanmış durumdayım..

ne güldüm beeeeeeeeee

özel maili aldınmı msn adresimi?

msnini aldım gülom..müsait bi zaman görüşürük..kızlar bana müsade alt komşum eline boyasını almış gelmiş,saçını boyayıverecekmişim...bu kadar becerikli olmak istemiyorum yaa...

msnini aldım gülom..müsait bi zaman görüşürük..kızlar bana müsade alt komşum eline boyasını almış gelmiş,saçını boyayıverecekmişim...bu kadar becerikli olmak istemiyorum yaa...

aaaaa dsha yeni gelmiştin ama sen kaydet nazom ben kabul ederim görüşürüz biara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…