Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hahahahahaha

senin maili almadım mehtoş yeniden at..
bencede Gülsümün erkek...bu erkek olsun gülsüm..3.ye kız gelir gene.kaçtım bennnn..sizi seviyorum..

uuuu sendemi öle diyosun nazocum hayırlısı baklaım bekleyip göreceğiz kız bende diyodum üçüncü erkek olsun

dikkat et canım annen nasıl oldu evi taşıdınızmı

annem iyi çok şükürr...evide c.tesi topladık..dün sabah yeni evi temizledik..öğleden sonrada taşıdık olur halim kalmadı..sabah uyanamadım işe geldim izin alayım dedim bekle geliyorum dedi..tmm dedi eleman gelsn git dedi az öncede naısl oldun diyo..bende iyiyyim gitmiyorum eve dedm patrona.

iyi canım geçmiş olsun
Allah patronlara insaflık versin dikkat et sen bebişin için

iyi canım geçmiş olsun
Allah patronlara insaflık versin dikkat et sen bebişin için

valla insaf değil artık ıslah eylesin...hamile olduğumu durumlarımıda biliyor..aman neyse elbet oda bulacakk sen nasılsınnn..?? bebişş nasıl bebişş..? benim kız dünden beri hiç oynamadı

Selamunaleykum kızlar nasılsınız? bende aranıza yeni katılANLARDANIM..uzun zamandır takip etmeme ragmen yazamıyordum.bugün merak ettim ve yazayım dedım 9 aylık evliyim ve bu seferki günüm 4 gün geçtiği için test yaptım.aç karına ve sabah degildi akşam yaptım...ikinci çizgi belli ama çok açık renkteydi...acaba hamilemiyimdir ki? bütün konuları okudum ama tabi kesinliği konusunda şüphem var tekrar test yapacam her belirsiz çizgide kesin hamilelik oluyormuki.. kan testi için bekleyeceğim bir süre daha...bakalım ne olacak...Alllah hayırlı olanıversin olmayanlara nasip etsin..hamile olanlara salih saglıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin... :)

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin. Silik çigi çıktıya hamilelik vardır.tebrikler. Valla maşallah ilk seferde Bir test daha al ve yap. Yada kan testi yaptır bence. Kan testi için beklemene gerek yok.

selam canım hoşgeldin. Silik çigi çıktıya hamilelik vardır.tebrikler. Valla maşallah ilk seferde Bir test daha al ve yap. Yada kan testi yaptır bence. Kan testi için beklemene gerek yok.

:90: teşekkür ederim...şaşkınım bende inşaALLAH yarın alıp tekrarlıcam..eşime birşey söylemedim henüz şimdi oda istiyordu ben nasip deyip geciştiriyordum olmazsa boşa heycan yapmasın.bu yüzden erteledim kan testini ama evet bide kan testi yaptırmalıyım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…