ölemi dersin mehtabım banda öle geliyo hayırlısı olsun sağlıklı olsunda farketmez ama aklımın bi tarfı hep kızda kız diyo
ooo cıstak..cıstak..nazo hanımlarda buradaymış..valla ev gibisi yokmuş aybenim..çalışmayı özlerim demiştim ama özlem hissedecek vaktim bile olmuyo..en güzeli sabah 10 a kadar yatak sefası yapması,o kadar özlemişim ki..bulantı işini sorma ilk başlarda ki bulantı hiç bişeymiş..sen şimdi görüceksin beni..bebk saçlandıkça,büyüyüp mideye baskısı arttıkça dahada bi farklı oluyo mide şikayetleri elimde gaviscon şişesiyle şarapcılar gibi dolanıyorum..birde her öğürdüğümde çişimi kaçırdığım için mustafanın bezlerinin yarısını ben kullanmış durumdayım..
ne güldüm beeeeeeeeee
özel maili aldınmı msn adresimi?
Gülsümüm bence senin pipili sölemedi deme
allah herkesın gonlune gore versın ınsallah allah gonlune gore verır tabı once saglıklısını versın
mrb'lar nasılsınız..?
senin maili almadım mehtoş yeniden at..
bencede Gülsümün erkek...bu erkek olsun gülsüm..3.ye kız gelir gene.kaçtım bennnn..sizi seviyorum..
hahahahahaha
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
iyi olmaya çalışıyorum gülsümüm yaa napayım ordan oraa dolan dolan dur
dikkat et canım annen nasıl oldu evi taşıdınızmı
annem iyi çok şükürr...evide c.tesi topladık..dün sabah yeni evi temizledik..öğleden sonrada taşıdık olur halim kalmadı..sabah uyanamadım işe geldim izin alayım dedim bekle geliyorum dedi..tmm dedi eleman gelsn git dedi az öncede naısl oldun diyo..bende iyiyyim gitmiyorum eve dedm patrona.
iyi canım geçmiş olsun
Allah patronlara insaflık versin dikkat et sen bebişin için
selamunaleykum kızlar nasılsınız? Bende aranıza yeni katılanlardanım..uzun zamandır takip etmeme ragmen yazamıyordum.bugün merak ettim ve yazayım dedım 9 aylık evliyim veIlk denemeydi Bu seferki günüm 4 gün geçtiği için test yaptım.aç karına ve sabah degildi akşam yaptım...ikinci çizgi belli ama çok açık renkteydi...acaba hamilemiyimdir ki? Bütün konuları okudum ama tabi kesinliği konusunda şüphem var tekrar test yapacam her belirsiz çizgide kesin hamilelik oluyormuki.. Kan testi için bekleyeceğim bir süre daha...bakalım ne olacak...alllah hayırlı olanıversin olmayanlara nasip etsin..hamile olanlara salih saglıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin... :)
selam canım hoşgeldin. Silik çigi çıktıya hamilelik vardır.tebrikler. Valla maşallah ilk seferdeBir test daha al ve yap. Yada kan testi yaptır bence. Kan testi için beklemene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?