valla insaf değil artık ıslah eylesin...hamile olduğumu durumlarımıda biliyor..aman neyse elbet oda bulacakk sen nasılsınnn..?? bebişş nasıl bebişş..? benim kız dünden beri hiç oynamadı
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
canımmmm benimm aybenimm iyi olmya çalışıoyurmm hamd olsunn minnaamm nasıll.?Seda cnım canım benimmm.nasılsın bidenemmm.?
ayy maşşallahhh maşallahah29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
amin canım
kız bebişi takma üzülme zaten yeni kıprdanmaya başladı annesi sürekli hoplayamazki zamna bırak
bebiş nasıl bilmem sedacım daha keseyi felan görmedik bwkliyoruz hayırlısı
offffff deliyim ben yaaa nasıl yoruldum ama değdi camlarımda mis gibi şimdiperdeler yıkanıyo iş kalmadı şükür ohhhhh mis evim benim
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
offffff deliyim ben yaaa nasıl yoruldum ama değdi camlarımda mis gibi şimdiperdeler yıkanıyo iş kalmadı şükür ohhhhh mis evim benim
bak SEDAHAYRI nin avartarina hee aynen oyle durcan bak evde gfr bebise dikkat ett:82:çatlakk karııı nee işin varr temizliklee allhımmm farksısızz haaa azckk daha duraydınn hele bebiş var unuttuunn muuu...
bak SEDAHAYRI nin avartarina hee aynen oyle durcan bak evde gfr bebise dikkat ett:82:
daha bebiş olduğuna alışmadım canım ama yinede dikkat ediyorum unuttuğum zamanlar hariç dün fırından böreği alacam sandalyeden hopladım resmen sora a ne ediyom ben hamileyim dedim alışırım zamnalaçatlakk karııı nee işin varr temizliklee allhımmm farksısızz haaa azckk daha duraydınn hele bebiş var unuttuunn muuu...
bak SEDAHAYRI nin avartarina hee aynen oyle durcan bak evde gfr bebise dikkat ett:82:
sildim mesajiiiii
daha bebiş olduğuna alışmadım canım ama yinede dikkat ediyorum unuttuğum zamanlar hariç dün fırından böreği alacam sandalyeden hopladım resmen sora a ne ediyom ben hamileyim dedim alışırım zamnala
kız nurtencim nben kim öle durmak kim oturamam inş.sorun çıkmazda hep ayakta olurum
hakkatten canim dikkat ett bu bebekk icin neler yapmadinkii dusunsenee
aaaaaaa bak merak ettim şimdi ne yazmıştın:26:
allah seniii n etmiye hemii merakli seniii .bu son yazdigim mesaj iki tane yazmisim aynisindan nirini sildim o yuzden yanii:82:merakin gittimii
yaa gulsumcum ben ne zaman hamis olcam artik yemin olsun dayanamiyorum .dun benim tansiyon normallde cok cok zayifti ornegi 7-5 gibii dun 13-9 oldu kulaklarimda ugultu bugunde biraz yuksek gibi n yapcam bilmiyorum cok uzuluyom cokk
daha bebiş olduğuna alışmadım canım ama yinede dikkat ediyorum unuttuğum zamanlar hariç dün fırından böreği alacam sandalyeden hopladım resmen sora a ne ediyom ben hamileyim dedim alışırım zamnala
hiç farkımız yok bende öyle zıplama kocayla şakalaşma filan ooo
kız nurtencim nben kim öle durmak kim oturamam inş.sorun çıkmazda hep ayakta olurum
aaaaaaa bak merak ettim şimdi ne yazmıştın:26:
allah seniii n etmiye hemii merakli seniii .bu son yazdigim mesaj iki tane yazmisim aynisindan nirini sildim o yuzden yanii:82:merakin gittimii
yaa gulsumcum ben ne zaman hamis olcam artik yemin olsun dayanamiyorum .dun benim tansiyon normallde cok cok zayifti ornegi 7-5 gibii dun 13-9 oldu kulaklarimda ugultu bugunde biraz yuksek gibi n yapcam bilmiyorum cok uzuluyom cokk
doktorada gitmiyom canim ya cok kizginim ayni seyleri soylicekler bana biliyom ama .gitmicem hamile olana kadar.degisen bisey yok cunkuu .ben prolaktin hapi ve guatr hapi kullaniyorumm biraz degerlerim yuksekti o haplar duzenliyo degerlerimi . beklicez bakalimm:93:geçti ne bilem sildim deyince acaba neydi dedim meraklıyımdır biraz
ahhhhh canım benim seni çok çok iyi anlıyorum ama ne olur üzülme zmanaı gelince olacak inan dularımdasın dokrtora gidiyomusun nurtencim benim gibi ilaç tedavisi felan kullansan inş.göbüşüne konmuştur buay meleğin az kaldı inş.inş.inş.hamissindir üzülem neolur
aaa canını sıkmaa yokk herşeyin hayırlısııaa bende neler çekiyorum bak rabbim her daim hayırlısını versn canımm doktor tedavisine gitmiyor msun?
doktorada gitmiyom canim ya cok kizginim ayni seyleri soylicekler bana biliyom ama .gitmicem hamile olana kadar.degisen bisey yok cunkuu .ben prolaktin hapi ve guatr hapi kullaniyorumm biraz degerlerim yuksekti o haplar duzenliyo degerlerimi . beklicez bakalimm:93:
tedavi olacak bisey yok canim .hatta busene kasimda turkiyeye gittigimdede dr gittim hsg cektirdim bisey yok yanii .....
canim ben bundan 6 yil once dis gebelik gecirdim esim gayet iyi ama .simdi kendisi ne zaman olursa olur diyo benimde canimi sikiyo .onemsemiyomu ne sinir oluyom .anca vaktimiz diyo ama caba gostermiyoo.bende dede nereye kadar demiyorum ama herzamanda burnundan getiriyorumm
ahh ahh burasi turkiye gibi degilki siz istediginizde kan verip sonuc ogrenebiliyosunuz burda o da yok ..... hsg yi bile cekmediler onlar en son asamadaymis .turkiyeye gittim dr hemen hsg istedii. ayy sinir oluyom bu almanya yaa hic sevmiyo herseyi gibi doktorlarida soguk .biseyden caktiklari yok .doktora ben dedim yumurta takibi yapiyo diyo su gunler byuyuk sen beraber ol .yumurta catladimi catlamadimi hic bakmiyo sinir ya .neyse sinirim bozuluyo yine aklima gelincee. kizlar benim cikmam lazim esim birazdan gelir. cok sagolun kendinize iyi bakincanım sorun yoktur tamamda belki yumurtlamanda sorun vardır benim bu gittiğim doktor herşeyin normal dedi demekki yumurtlamanda sorun var olmadığına göre dedi sora biliyosun klomen yumurta büyütücü çatlatıcı iğne oldum üstelik burda yazdım dedim umutsuzum misafir vardı bebiş çalışması olmadı dedim ama ummadığım ay geldi şükürler olsun bence git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?