ahh ahh burasi turkiye gibi degilki siz istediginizde kan verip sonuc ogrenebiliyosunuz burda o da yok ..... hsg yi bile cekmediler onlar en son asamadaymis .turkiyeye gittim dr hemen hsg istedii. ayy sinir oluyom bu almanya yaa hic sevmiyo herseyi gibi doktorlarida soguk .biseyden caktiklari yok .doktora ben dedim yumurta takibi yapiyo diyo su gunler byuyuk sen beraber ol .yumurta catladimi catlamadimi hic bakmiyo sinir ya .neyse sinirim bozuluyo yine aklima gelincee. kizlar benim cikmam lazim esim birazdan gelir. cok sagolun kendinize iyi bakin
canim aynen oyle o da diyo bak yapiyoz ya her sen istediginde herzaman ben elimden geleni yapiyom diyo cikiyo isin icindenn ..amaaaaaaaaaaaaaaa cok cok buyuk ahtim var eger birgun RABBIM bana bebegimi almayi nasip edersee kesin onu yalvarticam bebegi ona vermem icin kafasina kakacam cok buyuk yeminim varahhhhhhh canım ahh bak bu konudada seni iyi anlıyorum benim eşimde hep öle diyodu olur zamanı gelince doktora gitmye ne gerek hatta ilaç kullandım iğne oldum adama zorla iş yaptırdımdedim bidaha gitmeyeceğim son olsun üzüldüğümü iğne yüzünden çektiğim acıyı herayki stresimi ağladığımı sen biliyosun ama anlamıyosun dedim hiç bieşy demiyo istemiyosun biliyorum ama destek ol derdim hep şimdi gör benden hevesli yani diyeceğim gevura kızıp oruç bozma kafana ne yatarsa onu yap
canim aynen oyle o da diyo bak yapiyoz ya her sen istediginde herzaman ben elimden geleni yapiyom diyo cikiyo isin icindenn ..amaaaaaaaaaaaaaaa cok cok buyuk ahtim var eger birgun RABBIM bana bebegimi almayi nasip edersee kesin onu yalvarticam bebegi ona vermem icin kafasina kakacam cok buyuk yeminim var
ravzanur Allahım tez zamanda güldürür yüzünü inşallah dualarımdasın canım
allah razi olsun canimmmben cok gelmesemde bu topige herzaman goz gezdiriyorum kim hamile olmus diye bakiyom sonra tebrik ediyom merak ediyom sizi arada sohbet ediyoz birbirlerimizin halinden anliyoruz ,ne guzel bir arkadaslik ortami var degilmi burda iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisimm
ravzanur Allahım tez zamanda güldürür yüzünü inşallah dualarımdasın canım
allah razi olsun canimmmben cok gelmesemde bu topige herzaman goz gezdiriyorum kim hamile olmus diye bakiyom sonra tebrik ediyom merak ediyom sizi arada sohbet ediyoz birbirlerimizin halinden anliyoruz ,ne guzel bir arkadaslik ortami var degilmi burda iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisimm
Allah senden de razı olsun canım hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz hep birbirimize desteğiz
bende hep aynı şeyleri söylüyorum gerçek hayatta çoğu zaman olmayan samimiyet burda hep varAllah bozmasın ağzımızın tadını
Günaydın kızlaaaaaaaaar....
Nasılsınız??
Gülsüm cüm tam dayaklıksın haaaaa
Dikkat et canım kendine aaaa yazık bebeğe.
Dilekçim bugün doğuracakmış ohh ne güzel. Acaba saat kaçta ?
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar bende dün doktora gittim.ebenim doktorum yoktu biraz problem yaşadım.ama zorla başka doktora muayenemi oldum. Testlerde bir problem çıkmadı sadece az miktarda kansızmışım onun içinde ilaç vermeye gerek duymadı doktor. Besinlerle alabilirsin dedi birde bol bol su içmelisin dedi. Bebeğimizi gördük maşallah koscaman olmuş 19,5 mm olmuş boyu. Kalp atışları ritmi herşey gayet iyi normal.bir dahaki randevum 11 yada 14 haftalıkken gidicem. 20 nisan gibi giderim belki. Ozamanda ikili test yapılacak. çok mutluyum kızlar.akşam bebeğimin resmini eklerim buraya...
canımm benimmm çok sevindim her gitmeye değişiecek mnniğinn rabbmm inş.kucağına almayıda nasip eylerr...benimde haftaya kontrolum hiç geçmez zaman..gçmiyor
Ayyy dilek doğum yapacak bugün çok merak ediyorum normal mi sezo mu?
sağol canımmm. senin gene iyi az var.ben 3 hafta nasıl bekliycemmmm.
hiç geçmez zaman yaaa.
Günaydın bacılarımmm
Günaydın kızlaaaaaaaaar....
Nasılsınız??
Gülsüm cüm tam dayaklıksın haaaaa
Dikkat et canım kendine aaaa yazık bebeğe.
Dilekçim bugün doğuracakmış ohh ne güzel. Acaba saat kaçta ?
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar bende dün doktora gittim.ebenim doktorum yoktu biraz problem yaşadım.ama zorla başka doktora muayenemi oldum. Testlerde bir problem çıkmadı sadece az miktarda kansızmışım onun içinde ilaç vermeye gerek duymadı doktor. Besinlerle alabilirsin dedi birde bol bol su içmelisin dedi. Bebeğimizi gördük maşallah koscaman olmuş 19,5 mm olmuş boyu. Kalp atışları ritmi herşey gayet iyi normal.bir dahaki randevum 11 yada 14 haftalıkken gidicem. 20 nisan gibi giderim belki. Ozamanda ikili test yapılacak. çok mutluyum kızlar.akşam bebeğimin resmini eklerim buraya...
Valla aybenn gün sayıyorum inankii şu kadarlık oldu şöyle olduuu tek şikyetimm kilolarrr tartıya çıkmak istemiyorumm Amann fazla ekmek yeme hatta hiçç yeme
kız zilli senide özlemişim gel..sıkıştırayım..sende özelden msn at bana.
yahu teyzesi yer onun boyunu posunu poposunu maşallah benim güzel bebeğime
yesin onu teyzesi yesin onu teyzesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?