Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım benim üzülme
bak ikindi namazını kılmayı unutmuşum kalakm kılam sanada gönülden dua edem inş.kbul olur öpüyorumm

canim aynen oyle o da diyo bak yapiyoz ya her sen istediginde herzaman ben elimden geleni yapiyom diyo cikiyo isin icindenn ..amaaaaaaaaaaaaaaa cok cok buyuk ahtim var eger birgun RABBIM bana bebegimi almayi nasip edersee kesin onu yalvarticam bebegi ona vermem icin kafasina kakacam cok buyuk yeminim var

ohhhh iyi edersin verme bende diyorum benim isteğimle oldu hiç bişeyine karışma diye pispis gülüyo onu ben yaptım benim diye kızımdada okuyodu istememişti benim isteğile olmuştu şimdi benden fazla seviyo hoşşş kızımda ona aşırı bi düşkünya olsun inş.tez zamanda ahdini yerine getirirsin bebiş gelirde

maşallah garılar döktürmüşsünüz resmen
nazo hoşgeldin gümbür gümbür geldin gene maşallah mustafayada sanada
gülsüm gene sildin o camları dimi laf dinlemedin perdeleride sen tak bari uzana uzana yapma tatlım nolur dikkat et önemli haftalardayız
ravzanur Allahım tez zamanda güldürür yüzünü inşallah dualarımdasın canım
dileeeeeeeeeeeeeeeeeek yarın doğuruyon demek hay maşallah tosun paşamız geliyor Allah yardımcın olsun canım tez zamanda bizi bilgilendir ihmal etme merak ederiz

Günaydın kızlaaaaaaaaar....
Nasılsınız??
Gülsüm cüm tam dayaklıksın haaaaa
Dikkat et canım kendine aaaa yazık bebeğe.
Dilekçim bugün doğuracakmış ohh ne güzel. Acaba saat kaçta ?
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar bende dün doktora gittim.ebenim doktorum yoktu biraz problem yaşadım.ama zorla başka doktora muayenemi oldum. Testlerde bir problem çıkmadı sadece az miktarda kansızmışım onun içinde ilaç vermeye gerek duymadı doktor. Besinlerle alabilirsin dedi birde bol bol su içmelisin dedi. Bebeğimizi gördük maşallah koscaman olmuş 19,5 mm olmuş boyu. Kalp atışları ritmi herşey gayet iyi normal.bir dahaki randevum 11 yada 14 haftalıkken gidicem. 20 nisan gibi giderim belki. Ozamanda ikili test yapılacak. çok mutluyum kızlar.akşam bebeğimin resmini eklerim buraya...

canımm benimmm çok sevindim her gitmeye değişiecek mnniğinn rabbmm inş.kucağına almayıda nasip eylerr...benimde haftaya kontrolum hiç geçmez zaman..gçmiyor

Ayyy dilek doğum yapacak bugün çok merak ediyorum normal mi sezo mu?

günaydın hatunlar...
amanınnnn dilek daha 36+5 te ama hep 2 hafta önden gidiyodu,bu durumda 38+5 oluyo normal yani..sezo olucaktır kesin..eeee sıra bana mı geldi yani:18:çokkk tırsıyorum demek isterdim ama heççç tırsmıyorum..tek derdim hazırlıklarım bitmeden gelmesin.dün gece bi sancı girdi zaten doğuruyorum sandık,eşim acile gidelim diye tutturdu,geçer şimdi dedim,baya bi sürdü ama geçti neyse ki..benimde 1 hafta önden gittiğine göre mayısın ilk haftası doğurabilirim..bu arada ben şöyle bi ceee deyip kaçıcam,şeker yüklemesi vardı ya bugün..sabah aç karnına gittim kan verdim,bu sefer şekerli su içirmediler,eve git kahvaltı yap 1 saat sonra gel tekrar kan alıcaz dediler,sonra 1 saat sonra yine gel yine kan alacağız dediler..şimdi kahvaltımı yapıcam müsadenizle..öpüldünüz şekerler...

YAHU TEYZESİ YER ONUN BOYUNU POSUNU POPOSUNU MAŞALLAH BENİM GÜZEL BEBEĞİME

Valla aybenn gün sayıyorum inankii şu kadarlık oldu şöyle olduuu tek şikyetimm kilolarrr tartıya çıkmak istemiyorumm Amann fazla ekmek yeme hatta hiçç yeme

ekmek bir tek kahvaltıda yiyiroum canım. Ama pizza lahmacun falan götürüyorum yani.
Nazocum. Ayarlada bebeğini 1 mayısta doğur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…