ekmek bir tek kahvaltıda yiyiroum canım. Ama pizza lahmacun falan götürüyorum yani.
Nazocum. Ayarlada bebeğini 1 mayısta doğur.
ohh masslahhGünaydın kızlaaaaaaaaar....
Nasılsınız??
Gülsüm cüm tam dayaklıksın haaaaa
Dikkat et canım kendine aaaa yazık bebeğe.
Dilekçim bugün doğuracakmış ohh ne güzel. Acaba saat kaçta ?
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar bende dün doktora gittim.ebenim doktorum yoktu biraz problem yaşadım.ama zorla başka doktora muayenemi oldum. Testlerde bir problem çıkmadı sadece az miktarda kansızmışım onun içinde ilaç vermeye gerek duymadı doktor. Besinlerle alabilirsin dedi birde bol bol su içmelisin dedi. Bebeğimizi gördük maşallah koscaman olmuş 19,5 mm olmuş boyu. Kalp atışları ritmi herşey gayet iyi normal.bir dahaki randevum 11 yada 14 haftalıkken gidicem. 20 nisan gibi giderim belki. Ozamanda ikili test yapılacak. çok mutluyum kızlar.akşam bebeğimin resmini eklerim buraya...
ohh masslahhinsallah hep saglikli haberler verirsin bizlere .koy koy resminide bakalimm cok merak eddiyom bende boyle ultrason resimlerinii
ayben çok sevindim tatlım.. Herşey yolunda şükürler olsun.
Eda dün msn yi açtın sonra kaçtın kız gözümden kaçmadı
nazom geldi mi özel mesaj
dilek ne durumda allah kurtarsın
gülom sende kaşınıyorsun ilk 3 ay tehlikeli dikkat arkdaşlar
Günaydın kızlaaaaaaaaar....
Nasılsınız??
Gülsüm cüm tam dayaklıksın haaaaa
Dikkat et canım kendine aaaa yazık bebeğe.
Dilekçim bugün doğuracakmış ohh ne güzel. Acaba saat kaçta ?
Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar bende dün doktora gittim.ebenim doktorum yoktu biraz problem yaşadım.ama zorla başka doktora muayenemi oldum. Testlerde bir problem çıkmadı sadece az miktarda kansızmışım onun içinde ilaç vermeye gerek duymadı doktor. Besinlerle alabilirsin dedi birde bol bol su içmelisin dedi. Bebeğimizi gördük maşallah koscaman olmuş 19,5 mm olmuş boyu. Kalp atışları ritmi herşey gayet iyi normal.bir dahaki randevum 11 yada 14 haftalıkken gidicem. 20 nisan gibi giderim belki. Ozamanda ikili test yapılacak. çok mutluyum kızlar.akşam bebeğimin resmini eklerim buraya...
canim bak bu ay nasil oldu biliyomusun tam yumurtalam zamaninda esimle birlikte olduk sonrasinda yani daha reglimin14 veya 13 gun tam bilmiyorum iliskiden sonra hafif kanama seklinde bisey geldi .hatta sabah wc ye gittigimde boyle bir kanla karisik akinti ama sadece bir damla gibi bisey oldu bugunde 22 .gun kasiklarida sanki regli olacakmis gibi bir agirlik belimdedede var her an gunum gelmis gibi akintim oluyo sizde boyle bir sey oldumu hicc.işallahh seninde olur en kısa zamanda canımm benim eşler analamzlar benimkide öyle napalım çekeceğiz artık..sen canını sıkma o gelecektir eminim ki
a. s canimmm.iyiyim isten geldim ogleden sonra yine gitcem gidene kadarda burdayimm arada kalkip camasir asacam sadeceslm herkeze nasılsınız güzellerrrrrrrrrr
canim bak bu ay nasil oldu biliyomusun tam yumurtalam zamaninda esimle birlikte olduk sonrasinda yani daha reglimin14 veya 13 gun tam bilmiyorum iliskiden sonra hafif kanama seklinde bisey geldi .hatta sabah wc ye gittigimde boyle bir kanla karisik akinti ama sadece bir damla gibi bisey oldu bugunde 22 .gun kasiklarida sanki regli olacakmis gibi bir agirlik belimdedede var her an gunum gelmis gibi akintim oluyo sizde boyle bir sey oldumu hicc.
ayrica yazdiklarin icin cok tesekkur ederim insallah olacak bendede bir gun
a. s canimmm.iyiyim isten geldim ogleden sonra yine gitcem gidene kadarda burdayimm arada kalkip camasir asacam sadece
oyy oyy masllahh 5 haftalik olmusun bile
bende hiç böle bişey olmadı nurtencim inş.bebişdendir göbüşüne konmuştur meleğin test yapsan
günaydın hatunlar...
amanınnnn dilek daha 36+5 te ama hep 2 hafta önden gidiyodu,bu durumda 38+5 oluyo normal yani..sezo olucaktır kesin..eeee sıra bana mı geldi yani:18:çokkk tırsıyorum demek isterdim ama heççç tırsmıyorum..tek derdim hazırlıklarım bitmeden gelmesin.dün gece bi sancı girdi zaten doğuruyorum sandık,eşim acile gidelim diye tutturdu,geçer şimdi dedim,baya bi sürdü ama geçti neyse ki..benimde 1 hafta önden gittiğine göre mayısın ilk haftası doğurabilirim..bu arada ben şöyle bi ceee deyip kaçıcam,şeker yüklemesi vardı ya bugün..sabah aç karnına gittim kan verdim,bu sefer şekerli su içirmediler,eve git kahvaltı yap 1 saat sonra gel tekrar kan alıcaz dediler,sonra 1 saat sonra yine gel yine kan alacağız dediler..şimdi kahvaltımı yapıcam müsadenizle..öpüldünüz şekerler...
yok canim daha cok erken daha 1 haftam var ...
MIRINDAM pasamiz olcakmisHADI GOZUN AYDIN CANIMM
UMUTSUZ DEGILIM YANIIinsallahhh canimm
canim bak bu ay nasil oldu biliyomusun tam yumurtalam zamaninda esimle birlikte olduk sonrasinda yani daha reglimin14 veya 13 gun tam bilmiyorum iliskiden sonra hafif kanama seklinde bisey geldi .hatta sabah wc ye gittigimde boyle bir kanla karisik akinti ama sadece bir damla gibi bisey oldu bugunde 22 .gun kasiklarida sanki regli olacakmis gibi bir agirlik belimdedede var her an gunum gelmis gibi akintim oluyo sizde boyle bir sey oldumu hicc.
Ayrica yazdiklarin icin cok tesekkur ederim insallah olacak bendede bir gun
inş.haftaya güzel haber verirsin canım
canım seni umutlandırmak istemem ama aynen bahsettiği seyleri yaşadım bende hatta erken regl oluyorum sandım inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?