Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Ayben çok sevindim tatlım.. Herşey yolunda şükürler olsun.

Eda dün msn yi açtın sonra kaçtın kız gözümden kaçmadı

nazom geldi mi özel mesaj

dilek ne durumda allah kurtarsın

gülom sende kaşınıyorsun ilk 3 ay tehlikeli dikkat arkdaşlar

ohh masslahh insallah hep saglikli haberler verirsin bizlere .koy koy resminide bakalimm cok merak eddiyom bende boyle ultrason resimlerinii

ohh masslahh insallah hep saglikli haberler verirsin bizlere .koy koy resminide bakalimm cok merak eddiyom bende boyle ultrason resimlerinii

işallahh seninde olur en kısa zamanda canımm benim eşler analamzlar benimkide öyle napalım çekeceğiz artık..sen canını sıkma o gelecektir eminim ki

kermitim hotmail sayfamı açınca otomatik açılıyor msn online olarak nasıl bir ayar bende anlamadım ama akşamda öyle oldu sanırsam benim gözümden kaçmış şahsen
Ayyy diloş belkide yavrusunu kokluyodur şimdi offf misler gibiiiiiii

aybenim inan çok sevindim canım inş.sonuna kadar böle devam eder resmi koyda bakalım yerim yaa boya bak

slm herkeze nasılsınız güzellerrrrrrrrrr

işallahh seninde olur en kısa zamanda canımm benim eşler analamzlar benimkide öyle napalım çekeceğiz artık..sen canını sıkma o gelecektir eminim ki
canim bak bu ay nasil oldu biliyomusun tam yumurtalam zamaninda esimle birlikte olduk sonrasinda yani daha reglimin14 veya 13 gun tam bilmiyorum iliskiden sonra hafif kanama seklinde bisey geldi .hatta sabah wc ye gittigimde boyle bir kanla karisik akinti ama sadece bir damla gibi bisey oldu bugunde 22 .gun kasiklarida sanki regli olacakmis gibi bir agirlik belimdedede var her an gunum gelmis gibi akintim oluyo sizde boyle bir sey oldumu hicc.

ayrica yazdiklarin icin cok tesekkur ederim insallah olacak bendede bir gun

bende hiç böle bişey olmadı nurtencim inş.bebişdendir göbüşüne konmuştur meleğin test yapsan

a. s canimmm.iyiyim isten geldim ogleden sonra yine gitcem gidene kadarda burdayimm arada kalkip camasir asacam sadece

oyy oyy masllahh 5 haftalik olmusun bile

hıımm kolay gelsin canım evet 5haftalık oldu bugün bir haftayıda geçirseydim hayırlısıyla

tecrübelisin nazom tabi tırsmazsın hayırlıısyla sıra sende bakalım sonuçlarında inş.güzel çıkar haber ver

canım seni umutlandırmak istemem ama aynen bahsettiği seyleri yaşadım bende hatta erken regl oluyorum sandım inşallah hamilesindir canım

birazdan gelirim sizde toplaşın hoplaşın gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…