Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nasil oldu canim anlatsanaa.simdi merak ettim yawwumutlanmadim ama icim güpp güpp etti bir ann

canım ben şubat ayında ov.testi kullanmaya başlamıştım çift çizgiyi gördüğümde ve sonrasında birlikte olamadık eşimle 13.gündü sanırım bi 11.gün ve 15-16 günlerde birlikte olmuştuk sanırım zaten hepside o kadardı koca şubat ayında
Daha sonra reglime 1 hafta varken aynı bahsettiğin gibi kanamam oldu ben regl habercisi sandım çünkü benim hep olurdu sonra reglime 2 gün kala test yapma dürtülerime yenilip çoooooooooook umutsuz şekilde test yaptım o kadar silik çıktıki 2.çizgi ben uyduruyorum sandım başka belirtim göğüslerim çok acıyodu ve çok mutsuzdum üzgündüm depresif bi halim vardı sonra 1 gün kala kanda baktırdık 1,5 2 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani ov.dan sonra hamile kaldım inşallah sende hamilesindir başka anlatacağım belirti yok çünkü hala hamilelik belirtilerim yok
çok dua ettim sana canım inşallah allah kabul etmiştir

Ravzanurcum sağolasın canım evet ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse Allahım sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah

kız gülo yiğit bunun oğlan direk açıp görtermiş bakın pipime der gibi

vayyyy maşallah normalde 15-16.haftada gösterir dediğn gibi demekki yiğidin malı meydandadırdarısı sana edoşum tickerde erkek tickeri

offffff baş ağrım var çok fazla ne etsem acaba kızlarrr

vayyyy maşallah normalde 15-16.haftada gösterir dediğn gibi demekki yiğidin malı meydandadırdarısı sana edoşum tickerde erkek tickeri

hayırlısı olsun gülom hiç fark etmez ama kendim içinde başından beri erkek bebiş hissediyorum henüz cinsiyettede hamişlik konusunda da tutturamadığım olmadı şükür

aaaa 12.haftadasın cinsiyeti nasıl ne zaman öğrendin
Canım dün 2 li testimiz vardı bebem açmış bacaklarını yatıodu çok güldük alt değiştirir pozisyondaydı :)))
teyzesi olarak teee 8 haftalıkken demiştim erkek diye

Evet canım ya bende hep öyle hissettim biliyosun rabbim sağlık sıhhat versin inşallah darısı sana edoşum sanada erkek dios bakalım çıkıcakmı

hayırlısı olsun gülom hiç fark etmez ama kendim içinde başından beri erkek bebiş hissediyorum henüz cinsiyettede hamişlik konusunda da tutturamadığım olmadı şükür
hıımmm Rabbim gönlüne göre versin edoşum bende nedense ikilemdeyim erkek diye düşünüyorum hoooooppp kıza kayıyorum kız diyorum erkeğe hayırlısı bakalım

ohhh maşallah

Minoset içebilirsin canım sorun olmaz bende içiyodum dr um demişti

bilmemki canım ilaç almayıda istemiyorum aslında ama geceden buyana çok kötü biraz hafifledi ama geçmiyo olmadı içeyim bari

amin Bakalım özlemim benimkide abisi kadar yiğitse 4 hafta değil 2 hafta sonra öğreniriz

Gülom bende senden yana ikilemdeyim aynen dediğin gibi gidip gidip geliyorum Ama az kaldı koycam teşhisi

Gülom bende senden yana ikilemdeyim aynen dediğin gibi gidip gidip geliyorum Ama az kaldı koycam teşhisi

koy koy birde şöle bşey var edoşum kızım olduğu için kıza daha meyilliyim erkek bebiş deyince tuhaf geliyo hakkımda hayırlısı ne ise o olsun öğrenmeye daha çooooooookkkk var 2ay sora öğreniriz eşimde diyo sence ne kızmı erkekmi kızımda hep kızım olacak diyodum bundada sanki erkek ağır basıyo gibi dedim

aybenim inan çok sevindim canım inş.sonuna kadar böle devam eder resmi koyda bakalım yerim yaa boya bak

teşekkür ederim.kızlarr..geç cvp yazdım kusura bakmayın.. Seviyorum hepiniziiii

MİRANDA KIZZÇ. MAŞALLAH ERKEKİNİN PİPİSİNE. GÖSTERMESİN ÖYLE HERKESE. NE MERAKLIYMIŞ HEMEN GÖSTERMİŞ ODA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…