nasil oldu canim anlatsanaa.simdi merak ettim yawwumutlanmadim ama icim güpp güpp etti bir ann
Ravzanurcum sağolasın canım evet ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse Allahım sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
ravzanurcum sağolasın canım evet erkekimiz olacakmış kısmetse allahım sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
kız gülo yiğit bunun oğlan direk açıp görtermiş bakın pipime der gibi
vayyyy maşallah normalde 15-16.haftada gösterir dediğn gibi demekki yiğidin malı meydandadırdarısı sana edoşum tickerde erkek tickeri
Canım dün 2 li testimiz vardı bebem açmış bacaklarını yatıodu çok güldük alt değiştirir pozisyondaydı :)))aaaa 12.haftadasın cinsiyeti nasıl ne zaman öğrendin
teyzesi olarak teee 8 haftalıkken demiştim erkek diye
offffff baş ağrım var çok fazla ne etsem acaba kızlarrr
hıımmm Rabbim gönlüne göre versin edoşum bende nedense ikilemdeyim erkek diye düşünüyorum hoooooppp kıza kayıyorum kız diyorum erkeğe hayırlısı bakalımhayırlısı olsun gülom hiç fark etmez ama kendim içinde başından beri erkek bebiş hissediyorum henüz cinsiyettede hamişlik konusunda da tutturamadığım olmadı şükür
Canım dün 2 li testimiz vardı bebem açmış bacaklarını yatıodu çok güldük alt değiştirir pozisyondaydı :)))
Evet canım ya bende hep öyle hissettim biliyosun rabbim sağlık sıhhat versin inşallah darısı sana edoşum sanada erkek dios bakalım çıkıcakmı
Minoset içebilirsin canım sorun olmaz bende içiyodum dr um demişti
canım dün 2 li testimiz vardı bebem açmış bacaklarını yatıodu çok güldük alt değiştirir pozisyondaydı :)))
evet canım ya bende hep öyle hissettim biliyosun rabbim sağlık sıhhat versin inşallah darısı sana edoşum sanada erkek dios bakalım çıkıcakmı
Gülom bende senden yana ikilemdeyim aynen dediğin gibi gidip gidip geliyorumAma az kaldı koycam teşhisi
ayben çok sevindim tatlım.. Herşey yolunda şükürler olsun.
Eda dün msn yi açtın sonra kaçtın kız gözümden kaçmadı
nazom geldi mi özel mesaj
dilek ne durumda allah kurtarsın
gülom sende kaşınıyorsun ilk 3 ay tehlikeli dikkat arkdaşlar
aybenim inan çok sevindim canım inş.sonuna kadar böle devam eder resmi koyda bakalım yerim yaa boya bak
teşekkür ederim.kızlarr..geç cvp yazdım kusura bakmayın.. Seviyorum hepiniziiii
MİRANDA KIZZÇ. MAŞALLAH ERKEKİNİN PİPİSİNE. GÖSTERMESİN ÖYLE HERKESE. NE MERAKLIYMIŞ HEMEN GÖSTERMİŞ ODA.
benide çok sevin bebişimideee. Kıskanırım amaaabizde seni seviyoruzzz tatlım ama bebişi daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla sorma dr resminide aldı bi görsen resmen açmıştı :)) erkek ya teyzesi mal meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?