- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Miranda sen nezaman gittin doktora? Tam olarak kaçtın gittiğinde?
12 miydi tam?
aybenim mailine bak sana özlemin oğluşunun pipisini yolladım
puhahahahahahah nasılda açmış yaa. çok güldüm valla
Dediğim kadar yokmu ayben
insallah canim kabul olur yyaaa:87:canım ben şubat ayında ov.testi kullanmaya başlamıştım çift çizgiyi gördüğümde ve sonrasında birlikte olamadık eşimle 13.gündü sanırım bi 11.gün ve 15-16 günlerde birlikte olmuştuk sanırım zaten hepside o kadardı koca şubat ayında
Daha sonra reglime 1 hafta varken aynı bahsettiğin gibi kanamam oldu ben regl habercisi sandım çünkü benim hep olurdu sonra reglime 2 gün kala test yapma dürtülerime yenilip çoooooooooook umutsuz şekilde test yaptım o kadar silik çıktıki 2.çizgi ben uyduruyorum sandım başka belirtim göğüslerim çok acıyodu ve çok mutsuzdum üzgündüm depresif bi halim vardı sonra 1 gün kala kanda baktırdık 1,5 2 haftalık hamile olduğumu öğrendik yani ov.dan sonra hamile kaldım inşallah sende hamilesindir başka anlatacağım belirti yok çünkü hala hamilelik belirtilerim yok
çok dua ettim sana canım inşallah allah kabul etmiştir
Ravzanurcum sağolasın canım evet ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse Allahım sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
puhahahahahahah nasılda açmış yaa. çok güldüm valla
Dediğim kadar yokmu ayben
Bende 12 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu kızlar artık hemen sölüyorlar
benide çok sevin bebişimideee. Kıskanırım amaaa
maşallah erkekine. Yesinler onun malını
aaaaa kıskanç şey seni ikinizide seviyorummmm
devir degisti galiba ben kizlarin yuzgorumlugu istedigini bilirdimm:80:neyse feda olsun pasama ben onun poposunu isiririm emiiiYok öle beleşe görmek yüz görümlüğü ister paşam hahahahhahaha
ayyyy canım benim valla senide çooooooookkkkk seviyorum iyiki tanımışıım sizleri mutluyum ülennn sizlerlekıskancımmmm baaneee
Yok öle beleşe görmek yüz görümlüğü ister paşam hahahahhahaha
Yok öle beleşe görmek yüz görümlüğü ister paşam hahahahhahaha
msallaha masllahda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?