güle güle canım bende çıkacağım acaib başım dönüyo görüşürüz öppüyorummm byyyhatunlar benim ise gitmem lazimmm .aksama gorusurz yine iyi sohbetler sizlereee
gülo resme alıntı yaptın ya o mesjını düzenlesene resimler görünmesin silicem ama sen alıntı yaptığın için silemiyorum sanırım
hatunlar benim ise gitmem lazimmm .aksama gorusurz yine iyi sohbetler sizlereee
kılar maşallah demeyi unutmayın
hoşgeldinnnnn tezeee anaaa
hoşbuldum datlum nasılsın bebiş nasıl
msnlerinizi ekledim.vatana millete hayırlı uğurlu olsun...sorma gülom sabahtan beri hastanelerde kan vere vere canım çıktı..Allaha çok şükür değerlerim iyi çıktı,insüline gerek kalmadı yani.yinede doğuma kadar diyete devam edicekmişim.bu arada buzdolabım su akıtıyodu,servisi çağırdım 150 liralık masraf çıktı ve 2 gün boyunca fişi çekili durucakmış,konu komşuya pay ederim artık buzluktakileri.
edanın oğlanmış,aynı benimkinin ilk ultrasonu gibi poz vermiş.maşallah..yaww bu sene oğlan patlaması oluyo..bizim oğlanlara kız bulamayacağız..sen napıyon gülüm yine ev işi,misafir falan deyip yorma kendini..dikkatini çekerim artık 2 canlısın yavaş gell..bu arada benim kasılmalarım baya çoğaldı,uzun süreli yürüyüş yapamıyorum,ayakta duramıyorum.valla kızlar daha erken demeyin işlerinizi daha hafifken halledin,sonra çok zor oluyo..
maşallahh çok iyiyizz..ben anladım bu kızın neden oynamadığını kot giydiğim zaman oynamıyor..kumaş giydiydimm geçenler işte kıpır kıpırr hopp maşallahh kızımmevde olduğum zaamanda öylee rahat kıyafet giyince oynuyo..bide akşam çikolata almış eşim yedim maşşallahhh kıpır kıpırrdı zillimm...ayy bi doğsaa sevsemm ne cicilerr aldımm onaa
canım sende sıkı şeyer giyme rahat bırak bebişi oynasın içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?