Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hatunlar benim ise gitmem lazimmm .aksama gorusurz yine iyi sohbetler sizlereee
güle güle canım bende çıkacağım acaib başım dönüyo görüşürüz öppüyorummm byyy
gülo resme alıntı yaptın ya o mesjını düzenlesene resimler görünmesin silicem ama sen alıntı yaptığın için silemiyorum sanırım

tamam edoşum bakayım silerim

kızlarr bende çıkıyorumm gözlerim bulanıyo başım dönüyo sora görüşürüz

kılar maşallah demeyi unutmayın

anammmmmm meaşallahhhh resmen göstermişşş eee erkekkk yiğidin malı meydanndaa yiğittt erkeğimm maşşallahhh tütüüüü anammm kız olsa nazlı olur göstermez..maşşallahhh yavruna MİRANDA ayy bunu benim herif görecektii tümm sülalaee görürdüüü

aaaaaaa nazommm gelmiş ne ettin güzel anneeeeeeee

hoşbuldum datlum nasılsın bebiş nasıl

maşallahh çok iyiyizz..ben anladım bu kızın neden oynamadığını kot giydiğim zaman oynamıyor..kumaş giydiydimm geçenler işte kıpır kıpırr hopp maşallahh kızımm evde olduğum zaamanda öylee rahat kıyafet giyince oynuyo..bide akşam çikolata almış eşim yedim maşşallahhh kıpır kıpırrdı zillimm...ayy bi doğsaa sevsemm ne cicilerr aldımm onaa

msnlerinizi ekledim.vatana millete hayırlı uğurlu olsun...sorma gülom sabahtan beri hastanelerde kan vere vere canım çıktı..Allaha çok şükür değerlerim iyi çıktı,insüline gerek kalmadı yani.yinede doğuma kadar diyete devam edicekmişim.bu arada buzdolabım su akıtıyodu,servisi çağırdım 150 liralık masraf çıktı ve 2 gün boyunca fişi çekili durucakmış,konu komşuya pay ederim artık buzluktakileri.
edanın oğlanmış,aynı benimkinin ilk ultrasonu gibi poz vermiş.maşallah..yaww bu sene oğlan patlaması oluyo..bizim oğlanlara kız bulamayacağız..sen napıyon gülüm yine ev işi,misafir falan deyip yorma kendini..dikkatini çekerim artık 2 canlısın yavaş gell..bu arada benim kasılmalarım baya çoğaldı,uzun süreli yürüyüş yapamıyorum,ayakta duramıyorum.valla kızlar daha erken demeyin işlerinizi daha hafifken halledin,sonra çok zor oluyo..

haklısın be nazom dün yordum kendimi gece sabah olmadı bugünde hayalet gibi geziyom heryerim ağrıyo evii pislik götürsün ellemyecem bidaha
kız ben seni gördümde o foto sanamı ait

canım sende sıkı şeyer giyme rahat bırak bebişi oynasın içerde

nazom o resim edanın bebişe ait değil mirandaya ait edanın daha belli değil

selammm bende geldim,işlerden başımı alamıyorum çok yoğunum..
ahhh nazoom yerınde olmak isterdim inan..nasıl geçiyo izin, neler yapıyosun...mustafan nasıl?
sedacım sen naptın, annen nasıl, evi taşıdınızmı ?
gülsümüm sen nasılsın canımm? kendini fazla yorma lütfen..unutmaki sen iki canlısın , hatta üç canlı bile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…