haklısın vallaa amaa sana çok kızıcamm haaa temzlik yok unutt sen canından önce içindekii canıı düşünn
selammm bende geldim,işlerden başımı alamıyorum çok yoğunum..
ahhh nazoom yerınde olmak isterdim inan..nasıl geçiyo izin, neler yapıyosun...mustafan nasıl?
sedacım sen naptın, annen nasıl, evi taşıdınızmı ?
gülsümüm sen nasılsın canımm? kendini fazla yorma lütfen..unutmaki sen iki canlısın , hatta üç canlı bile olabilirsin
pek zannetmiyorum canım ama hayırlısı üç canlılığı haftaya belli olur
kız şaka dedim..ciddi demedim zaten :))
taşıdık canım kıızımlaaselammm bende geldim,işlerden başımı alamıyorum çok yoğunum..
ahhh nazoom yerınde olmak isterdim inan..nasıl geçiyo izin, neler yapıyosun...mustafan nasıl?
sedacım sen naptın, annen nasıl, evi taşıdınızmı ?
gülsümüm sen nasılsın canımm? kendini fazla yorma lütfen..unutmaki sen iki canlısın , hatta üç canlı bile olabilirsin
evet sedacım haklısın bidaha yapmam zaten boşverdim canımın canı iyi osun yeter
taşıdık canım kıızımlaaama çok yoruldum ebru anlatamam dün işe zar zor geldimm ...annem çok şükür bugün kemik taraması sonuçlarını alacaktık..iyiye gidiyorr..senn nassınn paşam nasıl..?
yaniiii ayy canını yidimmm onunnn pipilimi olaa...hemencecik şu haftalar geçse de öğrensek yaa
yok biyanım hep öle diyo canım iki yumurtam gelişmiş büyümüştüya ikisi birden döllendiyse diyorum hem kullandığım ilaçlarla çoğul gebelik %10muş hayırlısı
hayırlısı bende dedim kızım kız olsa olmazmı olur diyo alalımda hangisi olursa olsun diyo
taşıdık canım kıızımlaaama çok yoruldum ebru anlatamam dün işe zar zor geldimm ...annem çok şükür bugün kemik taraması sonuçlarını alacaktık..iyiye gidiyorr..senn nassınn paşam nasıl..?
hayırlısı olsun canım, Allahın takdiri..kontrole gittiğinde öğrenirsin hayırlısıyla...
sen kız istiyosun ama, bak senin cimcime erkek kardeş istiyoo :)))
sen kardeşin olcak diye sölesen ne kadar sevincek canımm benimmm
canımmm benimm kardeşş istiyor oda artıkk yavrumm...diyemiyosnda ne zaaman gidicektin doktora..?
sölerimde canım şimdi telde babaannesine kardeşim olacak der daha sölemedik çocuktan duyyoruz der bikaç hafta geçsin herkez duyacak zaten
ayyyyyyy sorma , çocuktan al haberi diye boşa demiyolar...
benim arkadaşın kızı var 5,5 yaşında..allahım bi görmen lazım..bildiğin ayaklı gazete..herşeyi sölüyoo :)))
annesi çok kızıyoo bu yüzden..çocuktur işte neyi söleyip sölemiceni bilemiyolar..
dediğin çok doğru, herkes ilk senden duysun....
hayırlı olsunn sedoşum, yorulmaz mı insan, ev taşıması kolaymı....bide sen yüklü halinle daha zor olmuştur..annenin iyi olmasına çoook sevindim canım, inşallah daha iyi olcak, Allah tez vakitte iyileşmeyi nasip etsin..
bende iyiyim güzelim, sadece işe gelmesi artık sıkmaya başladı, geceleri pek uyuyamadığımdan sabahları beynim kazan gibi oluyo, iş yerinde oturmaktanda popom ve sırtım çok ağrıyoo...az kaldı 2 ay daha çalışcam sonra benimde doğuma 3 hafta bişey kalıyoo...hayırlısı dayancam , başka çarem yok canımm...
paşa da iyi teyzesi...maşallah bol bol tekmeliyoo..hiç durmuyo oğlum benim...çıkmak istiyo heraldeama daha erken diyorum ona
senin cimcime nasıl ??? hareketlere başladı mı ...tepik atıyomu annesine??
o geceleri hiççç deme bana saatlerde alındıı üfff sabah kalkmak ızdırap oluyor...benimde popom ve sırtım fenaa ee kilo da aldımmiyice ağırlaştım vallahiii...allahım sabrını verir dayan canım benim sana az kaldı genee bana çoook var...
tabikii dursunn hele dahaanere çıkıyoo dahaa
kızım dar giydiğimde oymıyo teyzesi...bide dondurmaya düştümm kiiaçç karnına lop lop yiyorum...dünde çikolata almış babişkosu yedimmm kıpır kıpırdıı maşşallahh
işallahh bende haftaya gidicem hayırlı haberlerrlee geliriz işallahhhaftaya sedacım hayırlısıyla
kızlarrrrrr ben nazomu gördüm maşllahyaşını hiç göstermiyo hemde çok tatlı bi yüzü varr
maşallah kuzumaaa..ben burdayım anneeeee diyo sana :))) ne güzel bişey tekmelemesi..bide benimki ittiriyo biliyomusun..karnımı ittiriyoo, artık elimidir, ayağımıdır bilmiyomda, eşim hayret ediyo göbeğimi öle görünce..napıyoo öle diyoo çıkmak istiyo babası diyorummm
nisanın 4 ünde gitcem kontrole..senin nezaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?