Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

oyyy ısırırımm onun her yerinii nazar değmesinnnn maşşallahhh kuzuma..nisanın 8'i benimde hayatım bi gelsee ahhh bi gelseee haftaya nasıl büyüdü mü ola kızım?

büyümezmi annesiii....vakit ne kadar uzun geliyor dimi? bende saya saya bi hal oldum..nisanın 4 ü gelmiyo bi türlü...
bu hafta sonuda sınav var ..sende giriyosun dimi sınava? çalıştın mı bari..inşallahh geçersin canım..1 yıl kaybetme, bak bebişte olcak , bu yıl işin daha zor olcak..
benim mesaim bitti arkadaşlar..kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın...evime gidiyorummm..oleyyyyyy

mehtap yok yine...kaçırdı şamatayı..bu arada kocadım diyom ben size inanmıyosunuz..bak mirandanın bebeğini edaya konduruverdim hemen...bunadım bunadım

ebuşşş..sen nasılsın kuzum..hadi yine iyisin mesai bitmiş..

sedacım senin msn yok ki bende at özelden eklerim ...ayıpppsınnnn

bu arada sanada aşk olsunn nazan abla..
son 2_3 kezdir sana yazdıklarıma yanıt yazmıyosun..artık alınmaya başladım haberin olsunnn

ne yazıkkkiii hem c.tesi hemde pazarr çalışıyorum canım bu kadar sorunun arasında artık ne kadar kafam alırsa bakalım hayrlısı bebiş olunca hiç çalışamam doğru valla..

yarın görüşürüzz seniiii

kızlar bana müsade edin gari..daha yemek yapacağım..kendinize iyi bakın..bu arada dilekten haberi olan var mı,doğurdumu ki..

bu arada sanada aşk olsunn nazan abla..
son 2_3 kezdir sana yazdıklarıma yanıt yazmıyosun..artık alınmaya başladım haberin olsunnn

ablan kurban olsun sana,yazdım ya cevap bi önceki sayfanın sonuna bak..ya benimde 2 tane elim var,hem msn,hem bura anca laf yetiştirebiliyorum..yoksa cevap vermez olurmuyum tatlım..

kızlarrr ben geldimmmmm

gülsüm canım hamile misin çok sevindimm :))))))allah sağlıcakla kucağına almayın asip etsin

ebuşşş..sen nasılsın kuzum..hadi yine iyisin mesai bitmiş..

gördün nihayettttt....aşk olsun yaaa, iyiyim çok şükür, uğraşıp duruyoruz iş, güç :)
daha yazacağım çok şey var ama şimdi uzun uzun yazamıcam kociş gelir ....
ben gittiimmm..öptüm herkeşiiii...
bi denk gelemedik kaç zamandır..arayı soğutma ....
aceleden çok kelime düşüklüğü yaptım sanırım idare et artık :))) ahaaa kocişte geldii....

Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin insallah...

amin cümlemize..
sedacım msjına cevap veremiyorum, msj kutun dolu diye yazı çıkıyor canım..bazı mesajlarını silde yer açılsın, sonra gelir mesajım..öptüm..

evet tatlımm yaa sildim ahanda

gülo hanım gülo hanım açıksa bende neden görünmüyorsunuz acaba engellendik heralde

aaaaaaa olurmu hiç kuzuuuuuuuuumm seni engellermiyim heççç bitanem çevrimdışıydım ondan olsa gerek anaaammm tavrını yerim seninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…