işallahh bende haftaya gidicem hayırlı haberlerrlee geliriz işallahh
bi bize göstermesin yavaşsınn oo güllümm seni ekledim ben açık mısın?
işallahh bende haftaya gidicem hayırlı haberlerrlee geliriz işallahh
bi bize göstermesin yavaşsınn oo güllümm seni ekledim ben açık mısın?
sedacım senin msn yok ki bende at özelden eklerim ...ayıpppsınnnn
oyyy ısırırımm onun her yeriniinazar değmesinnnn maşşallahhh kuzuma..nisanın 8'i benimde hayatım bi gelsee ahhh bi gelseee haftaya nasıl büyüdü mü ola kızım?
gülo hanım gülo hanım açıksa bende neden görünmüyorsunuz acaba engellendik heralde
büyümezmi annesiii....vakit ne kadar uzun geliyor dimi? bende saya saya bi hal oldum..nisanın 4 ü gelmiyo bi türlü...
bu hafta sonuda sınav var ..sende giriyosun dimi sınava? çalıştın mı bari..inşallahh geçersin canım..1 yıl kaybetme, bak bebişte olcak , bu yıl işin daha zor olcak..
benim mesaim bitti arkadaşlar..kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın...evime gidiyorummm..oleyyyyyy
sedacım senin msn yok ki bende at özelden eklerim ...ayıpppsınnnn
büyümezmi annesiii....vakit ne kadar uzun geliyor dimi? bende saya saya bi hal oldum..nisanın 4 ü gelmiyo bi türlü...
bu hafta sonuda sınav var ..sende giriyosun dimi sınava? çalıştın mı bari..inşallahh geçersin canım..1 yıl kaybetme, bak bebişte olcak , bu yıl işin daha zor olcak..
benim mesaim bitti arkadaşlar..kendinize iyi bakın..sevgiyle kalın...evime gidiyorummm..oleyyyyyy
bu arada sanada aşk olsunn nazan abla..
son 2_3 kezdir sana yazdıklarıma yanıt yazmıyosun..artık alınmaya başladım haberin olsunnn
allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin insallah...
ebuşşş..sen nasılsın kuzum..hadi yine iyisin mesai bitmiş..
Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin insallah...
mehtap yok yine...kaçırdı şamatayı..bu arada kocadım diyom ben size inanmıyosunuz..bak mirandanın bebeğini edaya konduruverdim hemen...bunadım bunadım
gördün nihayettttt....aşk olsun yaaa, iyiyim çok şükür, uğraşıp duruyoruz iş, güç :)
daha yazacağım çok şey var ama şimdi uzun uzun yazamıcam kociş gelir ....
ben gittiimmm..öptüm herkeşiiii...
bi denk gelemedik kaç zamandır..arayı soğutma ....
aceleden çok kelime düşüklüğü yaptım sanırım idare et artık :))) ahaaa kocişte geldii....
amin cümlemize..
sedacım msjına cevap veremiyorum, msj kutun dolu diye yazı çıkıyor canım..bazı mesajlarını silde yer açılsın, sonra gelir mesajım..öptüm..
gülo hanım gülo hanım açıksa bende neden görünmüyorsunuz acaba engellendik heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?