Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

mirindacimm su aldigim ultrason resmi silecem silecek yer yok senin ekranda var mi yoksa ben mi goremiyom .kusura bakma yeni isten geldim simdi gordum ysztn mesejinii .silemeiyommmmmmm

günaydınnnnnnnn millett,
aybencim resimler açılmıyoo canımm....

günaydın ballı lokmam
Ben bugün iyi değilim nazar ettim nihayet kendime miğdem büzüşüp duruyo kuyruk sokumuma ağrı giriyo

günaydın kaymak tatlısı.
Yaa iyi oluyo sana.kaşındın durdun. Miden büzüşüyorsa bişeyler ye hemen.ve mideni boş bırakma sakın. çok ağrı ve bulantı çekersin.
Yeğenimi çok aç bırakıyorsun zaten kızıyorum heeeee

hiç bişi yiyesim yok sadece uyumak istiyorummmmmmmmmmmmm:85:

bebiş iyidir heralde sedacım. 12.haftama gidicem doktora. Daha çoook varyaaa. Napalım bekliycez. Resimleri yükleyemedim galiba.akşam tekrar denerim..
Bende çok uykusuzum bugün. çok zor kalktım.

bebiş iyidir heralde sedacım. 12.haftama gidicem doktora. Daha çoook varyaaa. Napalım bekliycez. Resimleri yükleyemedim galiba.akşam tekrar denerim..
Bende çok uykusuzum bugün. çok zor kalktım.

valla uykusuzluğu hiç deme canım sabahın köründe bile akşam olsunda yatalım diyorum düzenli de yatıp kalkıyorum patron benden önce geliyor işe

Benim yeminim var kim hangi parti idamı getirirse ona oyumu vereceğim...

Silahlı saldırıya uğrayan sanatçının zanlısı hemen bulundu anında cezaevine konuldu, 9 yaşındaki fırat ın tüm komşuları bu çocuk eziyet görüyor işkenceye tabii dedikleri halde kimse ilgilenmedi polise muhtara gittikleri halde aynı kocaları tarafından katledilen kadınlar gibi yavrularımızı koruyamıyorlar...

Ben yaratıklarla aynı ülkede bulunmak istemiyorum aynı havayı solumak benim vergimle hapishanedeki yemekleri alınsın istemiyorum beslensinler istemiyorum 5 yıl sonra dışarı çıkıp gene masumlara acı çektirsinler istemiyorum bunu kimse unutmasın herşeyin ilki zordur ondan sonra gerisi gelir 5 yıl yatıp pişman olacak 5 yaşında kız çocuğu görse gene nefsi uyanacak yaratığın. çok öfkeliyim bana verseleler etlerini parça parça yesem inanın içim soğumaz...

Dün gece aklıma geldi bunlar yaratık ya bağışlasınlar tıp a anatomi dersinde canlı canlı kullansınlar kessinler her yerlerini, tıp öğrecilerine yaratık nasıl olur göstersinler ölece bıraksınlar sonra bağıra bağıra can versinler o çocukların yaşadığı acı ve korkuyu yaşasınlar.....

Ama ne insan hakları, suçlunun hakkı var ama o çocukların hakkı yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…