benim yeminim var kim hangi parti idamı getirirse ona oyumu vereceğim...
Silahlı saldırıya uğrayan sanatçının zanlısı hemen bulundu anında cezaevine konuldu, 9 yaşındaki fırat ın tüm komşuları bu çocuk eziyet görüyor işkenceye tabii dedikleri halde kimse ilgilenmedi polise muhtara gittikleri halde aynı kocaları tarafından katledilen kadınlar gibi yavrularımızı koruyamıyorlar...
Ben yaratıklarla aynı ülkede bulunmak istemiyorum aynı havayı solumak benim vergimle hapishanedeki yemekleri alınsın istemiyorum beslensinler istemiyorum 5 yıl sonra dışarı çıkıp gene masumlara acı çektirsinler istemiyorum bunu kimse unutmasın herşeyin ilki zordur ondan sonra gerisi gelir 5 yıl yatıp pişman olacak 5 yaşında kız çocuğu görse gene nefsi uyanacak yaratığın. çok öfkeliyim bana verseleler etlerini parça parça yesem inanın içim soğumaz...
Dün gece aklıma geldi bunlar yaratık ya bağışlasınlar tıp a anatomi dersinde canlı canlı kullansınlar kessinler her yerlerini, tıp öğrecilerine yaratık nasıl olur göstersinler ölece bıraksınlar sonra bağıra bağıra can versinler o çocukların yaşadığı acı ve korkuyu yaşasınlar.....
Ama ne insan hakları, suçlunun hakkı var ama o çocukların hakkı yok değil mi?
günaydın kızlarr
ayben kız akşam ben eda nazo msn de bir sohbet bir sohbet var ya dibine vurduk
Açılış başarıyla tamamlandı
Açılışta emeği geçen nazo ve mehtaba teşekkürlerimizi borç biliriz
benim yeminim var kim hangi parti idamı getirirse ona oyumu vereceğim...
Silahlı saldırıya uğrayan sanatçının zanlısı hemen bulundu anında cezaevine konuldu, 9 yaşındaki fırat ın tüm komşuları bu çocuk eziyet görüyor işkenceye tabii dedikleri halde kimse ilgilenmedi polise muhtara gittikleri halde aynı kocaları tarafından katledilen kadınlar gibi yavrularımızı koruyamıyorlar...
Ben yaratıklarla aynı ülkede bulunmak istemiyorum aynı havayı solumak benim vergimle hapishanedeki yemekleri alınsın istemiyorum beslensinler istemiyorum 5 yıl sonra dışarı çıkıp gene masumlara acı çektirsinler istemiyorum bunu kimse unutmasın herşeyin ilki zordur ondan sonra gerisi gelir 5 yıl yatıp pişman olacak 5 yaşında kız çocuğu görse gene nefsi uyanacak yaratığın. çok öfkeliyim bana verseleler etlerini parça parça yesem inanın içim soğumaz...
Dün gece aklıma geldi bunlar yaratık ya bağışlasınlar tıp a anatomi dersinde canlı canlı kullansınlar kessinler her yerlerini, tıp öğrecilerine yaratık nasıl olur göstersinler ölece bıraksınlar sonra bağıra bağıra can versinler o çocukların yaşadığı acı ve korkuyu yaşasınlar.....
Ama ne insan hakları, suçlunun hakkı var ama o çocukların hakkı yok değil mi?
aşkolsun. Insan bi çağırırı dimi. Edoş özellikle sana lafım bi msj atsaydın ya hıh
günaydın kızlar..sırf seni merakımdan girdim 5 dakka..afferim sana korkacak bişey yok muş di mi..neyse hatunlar çıkmam lazım şimdi,pazara gideceğim..öpüldünüz..
osman da ne oldu ya dün gece seyredemedim de ben
günaydın kızlar..sırf seni merakımdan girdim 5 dakka..afferim sana korkacak bişey yok muş di mi..neyse hatunlar çıkmam lazım şimdi,pazara gideceğim..öpüldünüz..
Osman da ne oldu ya dün gece seyredemedim de ben
mehtap çım.bende sana katılıyorum. Okadar çok sinirleniyorum ki haberleri izlerken. Bu ülkedeki haksızlığa adaletsile çok kızıyorum. Aklımın mantığımın almadığı okadar çok şey varki. Idam edilsin hatta o insanları versinlerde ellerimize biz verelim cezalarını linç edelim. Idama ve linçe evet diyorum bende....
osman yoktu dün nazom.tekrar vardı.
Bu arada anldım ben açılışıııııı. Hımmm. Hadi bakalım edoş hayırlı olsun. Kocanada sanada
al bi ampul dahahoşgeldin veee güle güleee ablacım :))))
aman okadar başında oturdum büyük bir merakla diziyi izlemek için...geçen haftanın tekrarı vardı..yeni bölüm oynamadı..yani hiç bişi kaçırmadın merak etme :)))
osman yoktu dün nazom.tekrar vardı.
Bu arada anldım ben açılışıııııı. Hımmm. Hadi bakalım edoş hayırlı olsun. Kocanada sanada
Gördün mü nazom
bir kez daha birini sevdiği ile kavuşturduk.............
Bende az daha gece gümbürtüğe gidecektim ama iffetimi kordum
bende senin bu yazdığını okuyunca anladım aybenim....
ben msn den bahsediyo sandıydım
hadi hayırlı olsun edacım..:)
bende kapanışı yaptımmm geçenlerde, artık hiçç canım çekmiyoo.....
o kadar da söyledim aybenim ya...aybenide çağıralım arayın dedim..boşver yaa napcanız dediler..şaka kız şaka...baktık off sun,belki işi gücü vardır rahatsız etmiyelim dedik
keşke benimde çekmese...bıktım ya...yakında suya girip çıkmaktan perdelerim çıkıcak..
hoppala muhabbete bak sırf üstümden dönüyo heee
Kız mehtap hemen yetiştirmişin saf saf özet bitmesini beklediimi
Ya aybenim ben tam çıkıyodum bunlar beni baştan çıkarttı yeminle o ara aklım sırf kocamdaydı kendimi zor attım msn den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?