Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet sonuna kadar haklısınn bunu yapan insanlıktan çıkmış ama suç onlarda değilki bi kaç yıl yatırıp çıkartanlarda canım..hele hele o erkek çocuğuna aman yarabim her bir parçısını bir mahalleye atmışlar bunu yapan insanmı yaa...yok olmad 11 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunmak türkiye nereye gidiyor hayırdır belli değil..idama evet..

Açılış başarıyla tamamlandı
Açılışta emeği geçen nazo ve mehtaba teşekkürlerimizi borç biliriz

günaydın kızlar..sırf seni merakımdan girdim 5 dakka..afferim sana korkacak bişey yok muş di mi..neyse hatunlar çıkmam lazım şimdi,pazara gideceğim..öpüldünüz..
osman da ne oldu ya dün gece seyredemedim de ben

mehtap çım.bende sana katılıyorum. Okadar çok sinirleniyorum ki haberleri izlerken. Bu ülkedeki haksızlığa adaletsile çok kızıyorum. Aklımın mantığımın almadığı okadar çok şey varki. Idam edilsin hatta o insanları versinlerde ellerimize biz verelim cezalarını linç edelim. Idama ve linçe evet diyorum bende....

aşkolsun. Insan bi çağırırı dimi. Edoş özellikle sana lafım bi msj atsaydın ya hıh

o kadar da söyledim aybenim ya...aybenide çağıralım arayın dedim..boşver yaa napcanız dediler..şaka kız şaka...baktık off sun,belki işi gücü vardır rahatsız etmiyelim dedik

hoşgeldin veee güle güleee ablacım :))))
aman okadar başında oturdum büyük bir merakla diziyi izlemek için...geçen haftanın tekrarı vardı..yeni bölüm oynamadı..yani hiç bişi kaçırmadın merak etme :)))

osman yoktu dün nazom.tekrar vardı.
Bu arada anldım ben açılışıııııı. Hımmm. Hadi bakalım edoş hayırlı olsun. Kocanada sanada

aynen katılıyorum..tamam vatan hainini bile affetsinler ama bu insan kılığına girmiş yaratıkları idam etsinler..hatta santim santim malum yerlerini keserek,yavaş yavaş öldürsünler..
hepimizin çocuğu olacak,böyle bir memlekette gelin de salın o çocukları sokağa ya da gönül rahatlığıyla okula gönderin..hayvanlar bile bizden daha insan..ay bak yine sinirlerim sıçradı..gidiyom ya ben tutmayın beni.

Bu arada anldım ben açılışıııııı. Hımmm. Hadi bakalım edoş hayırlı olsun. Kocanada sanada

bende senin bu yazdığını okuyunca anladım aybenim....
ben msn den bahsediyo sandıydım
hadi hayırlı olsun edacım..:)
bende kapanışı yaptımmm geçenlerde, artık hiçç canım çekmiyoo.....

al bi ampul daha

biliyorum osmanın olmadığını bizim kamil karısı eda tekrarı özet sanıp saatlerce dizinin başlamasını beklemişti

Gördün mü nazom

bir kez daha birini sevdiği ile kavuşturduk.............

Bende az daha gece gümbürtüğe gidecektim ama iffetimi kordum

bende senin bu yazdığını okuyunca anladım aybenim....
ben msn den bahsediyo sandıydım
hadi hayırlı olsun edacım..:)
bende kapanışı yaptımmm geçenlerde, artık hiçç canım çekmiyoo.....

keşke benimde çekmese...bıktım ya...yakında suya girip çıkmaktan perdelerim çıkıcak..

keşke benimde çekmese...bıktım ya...yakında suya girip çıkmaktan perdelerim çıkıcak..

hay maşallah yaa.bende de pek istek yok. Imreniyorum sana valla. Nasıl oluyor bu ateş. şehvet aşk ihtiras nerden geliyor anlamadım ki
bende istiyorummmmmmmmm :84:

la muhabbete bak sırf üstümden dönüyo heee
Kız mehtap hemen yetiştirmişin saf saf özet bitmesini beklediimi
Ya aybenim ben tam çıkıyodum bunlar beni baştan çıkarttı yeminle o ara aklım sırf kocamdaydı kendimi zor attım msn den

kız özeti ben daha dün yetiştirdim nazo ya bugün değil lütfen ispiyonda hızlıyımdır

Fena mı oldu kız baştan çıkardıkda ee sorarım sana keyfin yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…