Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hımm peki
kızlar yaa.beni baştan çıkarın yaaa.bende tık yok valla.

keşke benimde çekmese...bıktım ya...yakında suya girip çıkmaktan perdelerim çıkıcak..

maşallahhh ohh iimişş vallaaa..nisan sonuna kalmaz bu çocuk maaşallah noluyo lan diyordur şimdi o içerde bizde de tık yok bee yoruluyorumm zatenn hiçç takatim kalmıyorr

aaaaa kimseler kalmamış bende gidem bariii

ozaman bizide alsaydınız sohbete

hayırdır edoşum neyin varrr kız yoksa midenmi bulanıyo

ya gülom sormaya miğde de şöyle bulanmıyo iştahım uçtu gitti ağzıma lokma sokmak istemiyorum hatta konuşmak bile işkence gibi ağzımı açamıyorum bu saat oldu hala bişi yemedim dolayısıyla miğdem büzüştü kaldı

duygu sömürüsü yapma taaammı
Evet bizide alsaydınız sohbete :84:
sonuna kadar yanındayım aybenim

yemedikçe daha kötü olursun edoşum zorlada olsa yemek zorundasın bebişin için iki gündür bende öleyim canım hiç bişey istemiyo akşam midem nasıl yandı anlatamam neyle geçirsem bilemedim
edoşum çubuk kraker al bikaçtane ye miden rahatlar

ben sana ne dedim. Zorla da olsa bişey yemek zorundasın. Boş kaldıkça mide daha çok kötüleşirsin. Bu sabah halimi görseydin benim. Okadar kötüydüm ki dediğin gibi konuşmak bile zor geliyor. Ama ben zorlada olsa kendimi zorladım ve bişeyler yedim.
Dinlemiyon abla sözü Biraz zorla kendini at ağzına bişeyler biraz daha iyi olursun.

ya sanki yiycek bişide bulamıyorum halbuse işyerinde buzdolabı dolu yemeklerde geldi ama yok yediğimi düşünüyorum daha bi miğdem büzüşüyo bir sürü sevdiğim şey düşündüm bi tanesi cazip gelse gidip bulup alıcam yiycem aama yok hç ağzımın tadı yok

bak diyodun sürekli hamileliğimi hisstmek istiyorum diye işte başladı şikayetlerin ama edoş zorla kendini al ağzına bişeyler bilokma alsan gerisi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…