Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Dün koca bir buzdolabını yedin üstüne nargile çay onun üstüne halvet

eee miden ne istesin birazdan acıkırsın merak etme

kızlarrr...kimse yok mu, gelinde accık kaynatalım...
eda sakın bi daha nargile içme.........

Burdayım canım, işlerim yoğunlaştı bi an bakamadım hiç...
şimdi geldim...noldu yine yaa? yine mi kaynanan yoksaaa
yokk kızz başıma taş düşse yakında ondan bilicem ay ne bilimm bu haimilelikten mi nedir herşeyi kaafama takar oldum...ruhum daralıyo..çalışamıyorumm uykumm varr..sonra selülit olmuş sankii:82::82: ayy ne sorunlu hatunumm haa bendee

relaxxx...niye takıyosun, yazık değilmi sana bebişine....
o dediklerin çoğumuzda var zaten...uyku diye diye bi hal oldum yahuu..akşam yemek yedikten sonra transa geçiyorum ben :))
işe de gelmek istemıyom...izne çıkmak istiyorum ...valla artık zor geliyoo çalışması ....

Sen öndesin benden senin için daha zordurr...ayy valla ne bilimm otur otur bi hal oluyoruz sabahtan akşama kadar evimi özlüyormm hele...kocaman yatakk ufff gözümde uçuşuyor:90::90:

Sen öndesin benden senin için daha zordurr...ayy valla ne bilimm otur otur bi hal oluyoruz sabahtan akşama kadar evimi özlüyormm hele...kocaman yatakk ufff gözümde uçuşuyor:90::90:

ebruu kız senin son sat'ın hangi tarihti canım?

sen ne diyosun yaaaa, saat 5 oldumu benden keyiflisi yok..
hele bide evde yemek varsa...ooooooooooooooo deme keyfime....
benim son adet tarihim 11 eylül canım...noldu kız??
benim ekranda alttaki çizelgelerimiz görünmüyooo...sende görünüyo mu?

ben artık 5,5 6 da çıkıcam patronum sağolsunn....ayy yemek olsa olsunda kocam yemezkii taze ister uyuz gırtlağına düşkündür benimde 2 kasım yok kız görünüyo bnde hele soruym dedm seni ekledim...ya çarşıya da çıkmam gerek bebeğe hiç bişey almadım sen ne güzl şeyler almıştın.gerçi bizim burda pahalı değil..anneme de bulaşık makinesi aldım hediye daha haberi yok ahst.çıkınca nasılda sevinir görürse...

benimki o konuda hiç bişi demez...ne yaparsam onu yer, canım kocam benimm
patronun iyilik etmiş saolsun...hatta sen 5 te çık, ne o öyle 5,5...çingene hesabı
bütçemize göre bişeyler almaya çalıştık sedacım..bi kaç parça eksiğimiz kaldı,onlarıda burdan alırım, öyle önemli şeyler değil..en önemli kısmı atlattım çok şükür..sen 5. ayını tamamlayacaksın bu hafta, iyice ağırlaşmadan yap derim alışverişi..en geç 2 ay sonra yap alışverişini , daha sonraya bırakma sakın,inan çok zor oluyor...
annen güle güle iyi günlerde kullansın inşallah makinasını...benim makina beko hiç memnun değilim...değiştirmeyi düşünüyorum , biraz daha kullanayımda...

şimdiden ağırlaştık zatenn oturduğum yerden kalkamıyorum kibenimki veste hera canım memnunum ... daha hiç bişey almadım yavruma..aaa kıpırdıyor gene annem sağlam tekme at diyorum nazik ya kızcazımm yokk kıpırdama sadece aman buna şükür diimii..5'de çıkım bende en iisi aama sabah 9da iş başı yapıyorum canım uyumaktan maşallah kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…