günaydın canımmmmmm....GÜNAYDIıIıIıInNnNnN
nasılsnnn canımm ya ben hala uykuluyumm
hangimiz uykulu değiliz ki
bugun hiç iyi değilim sedacım, ayak bileklerim şişmiş, çok ağrıyor..
elimi bastırıyorum içine gömülüyo bacağımm
gecede uyuyamadım sancıdan....
pazartesi kontrolüm var..işlerimi ayarlayabilirsem, rapor almayı düşünüyorum...
canım dikkat et ayak şişliği bende de vardı eve gittiğinde tuzlu su yap içine koy ayaklarını rahatlatıyor..bebekten dolayı olan sancı mı al rapor biraz dinlen canım barii
ödem bu oluyo heralde..çok kötü bişeymiş..inşallah sizlerde olmaz canım...
işler çok yoğun, nasıll alcaksam raporuuoffff....
bugun izin alıp giderim belki..hiç gözüm kesmiyo inan burda olmayı...
ödem bu oluyo heralde..çok kötü bişeymiş..inşallah sizlerde olmaz canım...
işler çok yoğun, nasıll alcaksam raporuuoffff....
bugun izin alıp giderim belki..hiç gözüm kesmiyo inan burda olmayı...
Günaydın kızlar,
Bende kendimi pek iii hissetmiyorum nedense haftanın sonuna gelince böle oluyor.
teyzesi oğluma ayakkabı almış 0-3 ay bayıldım ya bir görseniz
Canım ya tuzlu çok mu yiyorsun? ben tuz hastasıyım ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum valla.
ödem kötüü canımm..annem de de var dikkat ett tuzlu yağlı yeme..sonra iğneyi aımadan batırıyolar..oturarak çalışıyoruz onunda etkisi var ayağının altına tabure al eve gittikten sonra mutlaka ayağını dik yat..iyi deilsen git valla cnından kıymetli mi iş
aynen hamile misin değil misin bilmezler...bizimkilerde öyle bide resmi muhasebe benimki gelen giden eksik olmaz salak gibiyim sabahtan akşama kadar azcık kestirim desem yer yok valla..zorlanıyorum şimdiden napcam bilmiyorumyok mehtapçım , çokda tuz atmıyorum ama kötü oldum bi anda ya, dün annemede söledim, oda aynı şeyi söyledi, bundan sonra yemeklere falan azcık atıcam tuzu...şimdiden azalt sende tuzu.belki her insanda olmayabilir ödem ama, yinede önlemini al canım..valla dün akşam daha kötüydüm, sızım sızım sızlıyoo biliyomusun..inşallahh sizlerin olmaz...
saol canım, ben daha kıymetliyim tabiki
ama burdakılere göre iş önde geliyorr maleseff...aksaklık olmaması lazım..öğleden sonraya kadar halledersem giderim durmam bu halde zaten....
merhaba hepinize
bizi de arnıza alırmısınız çok sıkılıyoruz
hoşgeldinn aramıza.. :)merhaba hepinize
bizi de arnıza alırmısınız çok sıkılıyoruz
aynen hamile misin değil misin bilmezler...bizimkilerde öyle bide resmi muhasebe benimki gelen giden eksik olmaz salak gibiyim sabahtan akşama kadar azcık kestirim desem yer yok valla..zorlanıyorum şimdiden napcam bilmiyorum
hoşgeldinn aramıza.. :)
canından kıymetli mibırak gitsin
şaka yapıyorum ...valla mecburuz güzelim...yapacak bişey yok..işte böyle konuşmakla kalıyoruz sadece, sabırrr canım...
hoşgeldinn canımm maşallahh 31 haftalıksın bende görür müyümm o günlerii
hoşgeldinn aramıza.. :)
keşke öyle bişey olsa kızzz salıveririm gider...ama maelesef..üff kocaman kocaman haftalar var daha önümüzde sen çoğunu atlattın gene 29 haftanın içindesin ya ben ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?