Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sağol canım görürsün görürsün gittikçe daha da zorlaşıyor ama
işallahhhhh canımm
valla hiç gözüme az kalmış gibi görünmüyo sedoşum...
daha 2,5 ay var...ve gittikçe göbüşüm büyüyor..tuvalete bile gitmeye üşeniyorumm

çatlakk ya ebbuş bende sana onu soracaktım affedersin ama kçükte bile göbeğimin alt kısmı ağrıyo yaparkene...akşamda duştan çıktım çamaşır takmadan oturdum fena yanıyo memişlerim uyumuş kalmışım sabah kalktım ki iltihap mı gelmiş bilmiyorum ama geceliğimde fark ettim olabilir mi sence?

nerenden geldi iltihap dediğin şey....memişinden mi , kukundan mı onu anlamadım...

allah napmasınn senii yok kızzz memişdenn

haaa anladım şimdi
sedoşum o iltihap değil canım, senin sütün bol olcak galiba...bizim haziran annelerinde de bazı arkadaşlarda aynı şey olmuş..sakın memişine dokunma..kocana da söle elleşmesin fazla yani göğüsünü uyarma canım..ok!!.erken doğum olabiliyormuş bu yüzden..onun için mümkün mertebe memişlere elleşmek yasak

aa nedecezzz oo zamann herifimm yandı...yeende severr ay o o zaman süt müymüşş sabaha kadar da kurumuştuu yapışmışş nasıl desem kii herifeee

aa nedecezzz oo zamann herifimm yandı...yeende severr ay o o zaman süt müymüşş sabaha kadar da kurumuştuu yapışmışş nasıl desem kii herifeee

hayır sedacım sakın..göğüslerinin uyarılmaması lazım..
aynı şeyi yaşayan arkadaşlarıma doktorları bunu sölemiş...
herifine yasak koy

doktorlar bunu söylesemmi haftaya kontrolumde var

tabi canım..göğsümden böyle böyle bişeyler gelmiş diye söyle doktoruna..
benimde pazartesi kontrolüm var..çok merak ediyorum ,oğlum kaç kılo oldu ki...
benim bi arkadaş var, benden 1 hafta önde, bebişi 1900 gr.olmuş biliyomusun!maşallah baya büyümüş...benimki 3 hafta önce 912 gr.dı...inşallah 1300-1400 falan olmuştur...

o kadar büyüyorlarmı maşallahh bende 18 haftalıkken 216 gramdı minnak 21 cm de boyu olmuştu bende merak ediyorum kızımıı...az önce bi oynadı maşallahh kızıma senin erkenmil benim taaa ayın 8'ine kontrolüm çok varr

ayy ne erkeniii, 3 hafta geçsin diye gün saymaktan öldüm bittimmm
büyüyolar tabi teyzesi...bu haftadan sonra daha hızlı büyüyecek oğluşum..tabi benim ön ve arkada aynı hızla büyüyecek

slm güzellerrrrrrrrrrrr

hoşgeldin ..nasılsın bacımm?

iyiyim ebrucum sen yemeklere karşı iticilik başladı sadece yemek istemiyorum zeytin peynir idare işte

mrb hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…