işallahhhhh canımmsağol canım görürsün görürsüngittikçe daha da zorlaşıyor ama
valla hiç gözüme az kalmış gibi görünmüyo sedoşum...
daha 2,5 ay var...ve gittikçe göbüşüm büyüyor..tuvalete bile gitmeye üşeniyorumm
çatlakkya ebbuş bende sana onu soracaktım affedersin ama kçükte bile göbeğimin alt kısmı ağrıyo yaparkene...akşamda duştan çıktım çamaşır takmadan oturdum fena yanıyo memişlerim uyumuş kalmışım sabah kalktım ki iltihap mı gelmiş bilmiyorum ama geceliğimde fark ettim olabilir mi sence?
nerenden geldi iltihap dediğin şey....memişinden mi , kukundan mı onu anlamadım...
allah napmasınn senii yok kızzz memişdenn
haaa anladım şimdi
sedoşum o iltihap değil canım, senin sütün bol olcak galiba...bizim haziran annelerinde de bazı arkadaşlarda aynı şey olmuş..sakın memişine dokunma..kocana da söle elleşmesin fazlayani göğüsünü uyarma canım..ok!!.erken doğum olabiliyormuş bu yüzden..onun için mümkün mertebe memişlere elleşmek yasak
aa nedecezzz oo zamann herifimm yandı...yeende severr ay o o zaman süt müymüşş sabaha kadar da kurumuştuu yapışmışş nasıl desem kii herifeee
hayır sedacım sakın..göğüslerinin uyarılmaması lazım..
aynı şeyi yaşayan arkadaşlarıma doktorları bunu sölemiş...
herifine yasak koy
doktorlar bunu söylesemmi haftaya kontrolumde var
tabi canım..göğsümden böyle böyle bişeyler gelmiş diye söyle doktoruna..
benimde pazartesi kontrolüm var..çok merak ediyorum ,oğlum kaç kılo oldu ki...
benim bi arkadaş var, benden 1 hafta önde, bebişi 1900 gr.olmuş biliyomusun!maşallah baya büyümüş...benimki 3 hafta önce 912 gr.dı...inşallah 1300-1400 falan olmuştur...
o kadar büyüyorlarmı maşallahh bende 18 haftalıkken 216 gramdı minnak 21 cm de boyu olmuştu bende merak ediyorum kızımıı...az önce bi oynadı maşallahh kızıma senin erkenmil benim taaa ayın 8'ine kontrolüm çok varr[/QUOTE
maşallah bebişlerinize bende 29. haftada gittimde 1500 gr dı kızım benimki çok harekerli 1dk durmuyo
hoşgeldnnn teze annecimmm
maşşalahhh prensese...ad ne koyacaksınız canım belli mi?o kadar büyüyorlarmı maşallahh bende 18 haftalıkken 216 gramdı minnak 21 cm de boyu olmuştu bende merak ediyorum kızımıı...az önce bi oynadı maşallahh kızıma senin erkenmil benim taaa ayın 8'ine kontrolüm çok varr[/QUOTE
maşallah bebişlerinize bende 29. haftada gittimde 1500 gr dı kızım benimki çok harekerli 1dk durmuyo
dipçiik kimiyiymm maşşalahhh ebruya yazdımııı gördünmü gülomm..hoşbuldum canım ama birazdan çıkacağım sizlere bi bakayım diye geldim nasılsın
maşşalahhh prensese...ad ne koyacaksınız canım belli mi?
dipçiik kimiyiymm maşşalahhh ebruya yazdımııı gördünmü gülomm..
geçmişe bakamadım canım ne yazdınki hem yazyom hem hazırlanıyom
o kadar büyüyorlarmı maşallahh bende 18 haftalıkken 216 gramdı minnak 21 cm de boyu olmuştu bende merak ediyorum kızımıı...az önce bi oynadı maşallahh kızıma senin erkenmil benim taaa ayın 8'ine kontrolüm çok varr
slm güzellerrrrrrrrrrrr
maşşalahhh prensese...ad ne koyacaksınız canım belli mi?
dipçiik kimiyiymm maşşalahhh ebruya yazdımııı gördünmü gülomm..
prensesimin adını miray koycaz. senin belli mi adı
iyiyim ebrucum sen yemeklere karşı iticilik başladı sadece yemek istemiyorum zeytin peynir idare işteayy ne erkeniii, 3 hafta geçsin diye gün saymaktan öldüm bittimmm
büyüyolar tabi teyzesi...bu haftadan sonra daha hızlı büyüyecek oğluşum..tabi benim ön ve arkada aynı hızla büyüyecek
hoşgeldin ..nasılsın bacımm?
mrb canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?