işallahhhhh canımm
çatlakkya ebbuş bende sana onu soracaktım affedersin ama kçükte bile göbeğimin alt kısmı ağrıyo yaparkene...akşamda duştan çıktım çamaşır takmadan oturdum fena yanıyo memişlerim uyumuş kalmışım sabah kalktım ki iltihap mı gelmiş bilmiyorum ama geceliğimde fark ettim olabilir mi sence?
aa onu yazdımmgeçmişe bakamadım canım ne yazdınki hem yazyom hem hazırlanıyom
ayy ne erkeniii, 3 hafta geçsin diye gün saymaktan öldüm bittimmm
büyüyolar tabi teyzesi...bu haftadan sonra daha hızlı büyüyecek oğluşum..tabi benim ön ve arkada aynı hızla büyüyecek
ay onu deme ya deme yaabende fenayımm şimdidenn topak oldum..bende saymadan öldüm 8 günümüz var ayy geçsinn hemen görüm yavruumuu..akşam eşime diyorum ki bide erkek diyomuş..egemen geliyomuşş gülüyo tabii pispis
hoşgeldin ..nasılsın bacımm?
prensesimin adını miray koycaz. senin belli mi adı
yok canım belli değil ama NİSA-BUĞLEM-MİRAY arasında şimdilik gidip geliyoz bizde
iyilik mehtabım yemek yiyemiyorum sadec sen nasılsın paşam nasılGülsümüm güzel kardeşim benim ......
nabersin??????
aa onu yazdımm
yok canım belli değil ama NİSA-BUĞLEM-MİRAY arasında şimdilik gidip geliyoz bizde
hıımmm okudum sedacım olur normal kızmda bendende geliyodu ebrunun dediği gibi eşin uzak dursun sende varmı felan diye sıkma sakın o ilk süt bebişin emmesi gerekiyo yoklaman yani biraz
başladı demek hassiyetler...olsun sen yinede peynir zeytin ye mutlaka, mideni boş bırakma..benim 3. aydan sonra geçmişti, inşallah seninde uzun sürmez canım..bende nasıl olayım gülsümcüm, ayak bileklerim şişmiş ya sorma...sızlıyo dün geceden beri..fenayım ben valla....
kız sedoş, o nasıl alıntı yapmak öle...duman etmişsin ortalığı
iyilik mehtabım yemek yiyemiyorum sadec sen nasılsın paşam nasıl
aa onu yazdımm
hıımmm okudum sedacım olur normal kızmda bendende geliyodu ebrunun dediği gibi eşin uzak dursun sende varmı felan diye sıkma sakın o ilk süt bebişin emmesi gerekiyo yoklaman yani biraz akşam söylümm bakalımm o gelen süttü o zaman dimek kii hmmm:86::86: ilk bebek herife herife gitmesinn
hiç deme kız yeen becerikli hatunumdurr heeaaabaşladı demek hassiyetler...olsun sen yinede peynir zeytin ye mutlaka, mideni boş bırakma..benim 3. aydan sonra geçmişti, inşallah seninde uzun sürmez canım..bende nasıl olayım gülsümcüm, ayak bileklerim şişmiş ya sorma...sızlıyo dün geceden beri..fenayım ben valla....
kız sedoş, o nasıl alıntı yapmak öle...duman etmişsin ortalığı
geçmiş olsun canım ayakların dinlenmesi gerek evde otururken yukarı kaldır kesinlikl aşağı bırakma tuzluda yeme bende çok çekmiştim o şişlikten dizlerime doğru hem şişti hem morarmıştı tabi sabah 9akşam 12ye kadar ayaktaydım dikkat et ebrucum
evet seda harmanlamış benim cecapta tuhaf oldu başkasına yazargibi
söyle sedacım uzak dursun biraz ama o gelen iltihap değil süt canım rengi sarımtırak koyumsu bişeydir demi hiç iltihap olurmu öle olsa tahlillerrde çıkar hem sancı yapar koca bebişin değil küçük bebişin emsin
evet ayaklar yukarda olmalıymış, internetten de baktım biraz..insanın canı yanınca böyle araştırıyo iştekötü bişey yani, sabahtan beri aynı şeyi diyorum..inşallah sizlerde olmaz canım...gece zor uyudum sızıdan, sabahta vardı.şimdi biraz azaldı çok şükür.yemek vakti geldi, ben çıkıyorum..çok açım vallaaa hadi cümleten hoşçakalın..öptüm herkeşii
güllomm sabah gördüm bende giymemiştim takkeyi gecelikte fark ettim sabah kurumuştu...yani memişten iltihap gelmez dimiiakşam söylm koca bebemee küçüğe saklayak
ayyy ona dikkatt edemm bariii benn akmasın sütüm kızıma yetsin..yok yok iltihap değil rahat ol süt banyo felan yaparken sıcak su tutma göğüslerine akmamasi gerek öptüm
gelince görüşürüz kızlar ben koşturuyorum öpüyorummm hepiciğinizi
kaan'ım 29 mart 2011 salı günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...allah'ıma şükür çok iyi...) ))
KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi...) ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?