Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Son düzenleme:
yok canım belli değil ama NİSA-BUĞLEM-MİRAY arasında şimdilik gidip geliyoz bizde[/QUOTE]

bizde mirayı çok kabullendik belki bir de berin ekleriz

Gülsümüm güzel kardeşim benim ......

nabersin??????
iyilik mehtabım yemek yiyemiyorum sadec sen nasılsın paşam nasıl

başladı demek hassiyetler...olsun sen yinede peynir zeytin ye mutlaka, mideni boş bırakma..benim 3. aydan sonra geçmişti, inşallah seninde uzun sürmez canım..bende nasıl olayım gülsümcüm, ayak bileklerim şişmiş ya sorma...sızlıyo dün geceden beri..fenayım ben valla....

kız sedoş, o nasıl alıntı yapmak öle... duman etmişsin ortalığı

geçmiş olsun canım ayakların dinlenmesi gerek evde otururken yukarı kaldır kesinlikl aşağı bırakma tuzluda yeme bende çok çekmiştim o şişlikten dizlerime doğru hem şişti hem morarmıştı tabi sabah 9akşam 12ye kadar ayaktaydım dikkat et ebrucum
evet seda harmanlamış benim cecapta tuhaf oldu başkasına yazargibi

yok canım belli değil ama NİSA-BUĞLEM-MİRAY arasında şimdilik gidip geliyoz bizde

bizde mirayı çok kabullendik belki bir de berin ekleriz[/QUOTE]
berinde güzel evet berra da hoşuma gidiyor benim

söyle sedacım uzak dursun biraz ama o gelen iltihap değil süt canım rengi sarımtırak koyumsu bişeydir demi hiç iltihap olurmu öle olsa tahlillerrde çıkar hem sancı yapar koca bebişin değil küçük bebişin emsin

evet ayaklar yukarda olmalıymış, internetten de baktım biraz..insanın canı yanınca böyle araştırıyo işte kötü bişey yani, sabahtan beri aynı şeyi diyorum..inşallah sizlerde olmaz canım...gece zor uyudum sızıdan, sabahta vardı.şimdi biraz azaldı çok şükür.yemek vakti geldi, ben çıkıyorum..çok açım vallaaa hadi cümleten hoşçakalın..öptüm herkeşii

güllomm sabah gördüm bende giymemiştim takkeyi gecelikte fark ettim sabah kurumuştu...yani memişten iltihap gelmez dimii akşam söylm koca bebemee küçüğe saklayak

bizde öptükk siziii hadi adda yapın hamme yiyinde gelin

güllomm sabah gördüm bende giymemiştim takkeyi gecelikte fark ettim sabah kurumuştu...yani memişten iltihap gelmez dimii akşam söylm koca bebemee küçüğe saklayak

yok yok iltihap değil rahat ol süt banyo felan yaparken sıcak su tutma göğüslerine akmamasi gerek öptüm

gelince görüşürüz kızlar ben koşturuyorum öpüyorummm hepiciğinizi

KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi... ) ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…