Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi... ) ))

Allah analı babalı büyütsün canım..maşallah.
hayırlısıyla bizlerede nasip etsin rabbim, sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı

Günaydın Şekerimm

ayaklar nasıl oldu?

halen şiş mehtapçım ya, bide sızlıyo, sızlamasa şişsin dicem ama......
botlarım var yandan fermuarlı,bilek üstü hafif, onun fermuarını kapatmadan giyiyorum..çünkü kapanmıyo diğer ayakkabılarım zaten ayağımı sıkıyor giyemıyorum..yarın çarşıya inince ayakkabı alcam....bu gidişle terlikle gelcem işe :)
sen napıosun..paşan nasıl?

günaydn canımm tuzlu suya koymadınn mıı o alırdı biraz...off moralin çökük vaziyetteyimm ayrın sınavv varrrrrr:84::84:

koymadım tuzlu suya ...tuz yakar benım ayaklarımı korkarım
yaaaaaaa çalışmadın dimiiii

Günaydın güzel anneler...koca göbeklilerrrr
Hayırlı cumalar herkeseeeeeeee

günaydınn canımmm...çok seviyorum göbüşümüüüüü

aynenn öyleee oldukk daha hele 8.9 ayylar varrr ayy tır gibi gezerim vallaaa senin göbiştee çıkıcakkk azcıkk kaldıııı
çıksın canım yaa çıksın. zaten accık çıktı göbüşüm. daha çok çıksınnnnnnnnnnn.

günaydın canım. sev tabi. sevilmezmi.

nasıl çalışım canım hepsi üst üste geldi izinde alamıyorum ki gidip göz atım..annemin hastahanede yatması iyice yordu günlük oraya gidip ev düzüyoruz..napim...vallakız azcık koyaydın tuzu yakmayacak şekilde anneannem sirke de der ama onu hiç yapmadım

Ayyyy sevilmezmi...canımın canıı o benim, minik oğlummm, pamuk şekerim....ahh teyzesi maşallah bi hareketli ki, çok şımarık olcak sanırım :))) pazartesiye de çok az kaldı...oleyyyy aybencim, edoş nerde? haberin vardır senin? iyi dimi, bi sorun yok? görünmüyosa ortalıkta merak ettım....?

artık çizme falan olmaz canım rahat ayakkabılar lazım benim paşa iyi ne yapsın teyzesi heralde oynuyor artık birşeyler hissediyorum ama çok bilmiş karılar gazdır diyor bende hee diyorum gazdır gazz ama oynuyor benim yavrum dün banya yaptım yatyom yatağa karnıma masaj yapıyorum bebe yağı ile sol tarafıma böle bişi yapıp duyor eşşek.

edoşun migreni azmş canım ya bilgisayara pek bakamıyorum diyo...

sende haklısın aslında...inşallahh iyi geçer sınavınn.. koyamam korkarım..tuz yakarrr sirkeli suya hiç koymam..kokusu sinerrr, kocamın yanına nasıl yatarım sonra

oyyy teyzesi yesin onuuu...kıpraşmaya başladı demek...daha dün gibi valla..15.haftanı bitirmişsin bile ..zaman geçiyor geçmesine de, bakma sen, geçmiyoo diyoruzz....çünkü zor geçiyo sankii

ayy allah napmasın senii o zaman eşin ovalasın azcık kan birikintisi dağılsın barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…