Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

herkesler nerde yaw..cuma namazınamı gittiniz..
ben doktordan geldim.bugün usg ye sokmadı.nst ye girdim.bebişimin kalp atışları,hareketleri herşeyi çok şükür normal çıktıammaaaa iki sefer normal doğum sancısı tespit etti makine.sata göre 27 mayıs doğum tarihim ama benimki bu gidişle nisanı çıkartsa iyidir.kuş kadar bişey doğururum artıkım.32.hfta iş göremez raporumuda aldım,şimdi bu raporu işyerime vermeye gideceğim.vatana millete hayırlı uğurlu olsun..
bu arada dilekciğim doğurmuş.tebrik eder.kaan bebeğe uzun ömürler dilerim...sıra bendebekleyin anacımmmm.

hoşgelmişsinnnn.....bende 3 hafta sonra 32. haftamda izni uzatmak için rapor alcam, iş yerime vercem..1 ay fazla çalışcammmmm.offfffff düşünmek bile istemıyorum yaniii...
listede biraz geri yazılmışım ama ; senden sonra sıra bende :18::18:

ohhhhhhh nazom herşey normalmiş inş.bölede devam eder

nirdesiniz yaaaaaaaaaa bugün pek sohbet olmamış:82:

geldimmmmmm....
napıosun canım..miden nasıl oldu??

iyi olmaya çalışoyorum ebrucum sen nasılsın
midem ne iyi ne kötü birden değişiyo ama baş dönmem çok fazla genelde kitap okurken ve akşamları oluyo gözlerim bulanıyo başım dönüyo

iyi olmaya çalışoyorum ebrucum sen nasılsın
midem ne iyi ne kötü birden değişiyo ama baş dönmem çok fazla genelde kitap okurken ve akşamları oluyo gözlerim bulanıyo başım dönüyo

bende aynı sen gibi iyi olmaya çalışıyorum gülom..ayaklarım şiş ya, sızım var biraz, akşam daha da artıyoo...şimdi işleri biraz hafiflettim, buraya geldim işte, iyi kide gelmişim
dikkat et kendine..iş falan yapma..en önemli dönemindesin, sen benden daha iyi bilirsin...yorma kendini .iş güç diye...elleme kalsın...midenide boş bırakma canımm, azda olsa at ağzına bişeyler...

offf ebrucum zordur çalışmak ben evde dayanamıyorum iş yapmıyorum şimdilikmidem boş kalmasın istiyorum ama bişeyde yiyemiyorum sen neler ediyon

offf ebrucum zordur çalışmak ben evde dayanamıyorum iş yapmıyorum şimdilikmidem boş kalmasın istiyorum ama bişeyde yiyemiyorum sen neler ediyon

benim bildiğin gibi, biraz rahatladım dediğim an iş çıkıyor, oyüzden cvp yazamadım canım...şimdi boşa çıktım..aman dilimi ısırayım, her an bi dosya daha çıkabilir ..son yarım saatim kalmış zaten, hiç çekemem şimdi...
bugun en sevdiğim günnnnn.....hem mübarek gün, hemde 2 gün tatil ya , o bakımdan

Kızlar hepinize tek tek çoook teşekkür ederim...Hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldım...Anne olmak gerçekten çok güzel bir duyguymuş...Kendimi biraz daha toparlayayım hikayemi ve resmimizi yükleyeceğiz...

oh oh bol bol dinlen

merakla bekliyoruz canım bebişin fotosunuda koyda bakalım nasıl kaan paşa

mutlu haftasonları canım arkadaşlarım
dilekcim mis kokulu oğlunu almışsın kucağına Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah

bizde bugün bebeğimizi gördük maşallah teyzeleri kocaman olmuş
el ve popo salladı bize çok güzeldi saatlerce izlesem doymam
tam 10 hafta çıktı bugün, 27.2 mm olmuş yavrum maşallah
doktor herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi düşük riskinde yok dedi çok şükür
2 hafta sonra 2li için çağırdı testleri dışarda yaptırıp yaptıramıyacağımı sordum "tabi yaptırabilirsin ama bu test önemli her yerden doğru sonuç alamıyabiliriz bunu burda yaptırmanı tavsiye ederim" dedi sordum 170 tl dedi bunuda medicanada yaptırmaya karar verdik
halvet serbest dedi ama yarım saat önce kanamam oldu hemen aradım progestan 200 ml fitil almamı söyledi günde 3 kere, yorulmamam gerekiyormuş birdahaki randevuya kadar kullan dedi ve halvet yasak dedi vizeyi yeni almışken
gözümün önünden hiç gitmiyor görüntüsü offff

edoşum çooooooookkkkkk sevindim minnağımızı görmüşsün yerim yaa sağlıkla alırsı kucağına inş.

bende haftaya gidecektim dayanamadım bugün gitttim doktora çok şükür keseyi gördüm haftayada kalp atışları için gideceğimgerçekten güzel bi duygu hiç bişeye benzemiyo boşluk gibi ama ona bakmak huzur verici veeee bizede halvet yasakdüşük yaptığım için dikkatli omam gerekiyomuş iş yorgunluk ağır kaldırmak halvet yasak

teşekkür ederiz gülsüm teyzesi inşallah bebeğimde buradaki kardeşleride sağlıkla gelir
maşallah demek keseyi gördün sıra pıtpıtlara geldi he inşallah onuda duyacaksın Allahın izniyle
bu arada sen pek sevinmişsin halvet yasağına ne alemsin hee

İyi haftalar kızlarrr

adacım minnak kocaman olmuş heee aferin ona bir daha gittiğinde 6 cm diyecek doktor amcası sonra cetvel arayıp 6 cm ne kadar yaaa diye dolanacan ortalıklarda.

beni soracak olursanız 4. aya girdim ve kusmalarım mide problemlerim başladı hani çok güzel 3 ay geçirecektim nerdeee.... midem çok yanıyor kızlar resmen içimde ateş var.

günaydın canlarım

evet mehtabım kocaman olmuş yavrum parmak kadar maşallah artık en hızlı büyüme sürecine giriyomuş bide şu lekelenmelerim kesilsede korkusuz bi hamilelik geçirsem

senin şikayetlerinde inşallah tez zamanda kesilir mehtabım doktorun birşey tavsiye etmedimi iyi gelen bişey yokmu :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…