günaydın yslzytn sanırım hamilesin bebişin hayırlı olsun canım
ohh maşallah bu girişe insan kötüyüm diyebilirmi içimde kelebekler uçuştu biden gülom maşallah
günaydın canlarım
Evet mehtabım kocaman olmuş yavrum parmak kadar maşallahArtık en hızlı büyüme sürecine giriyomuş Bide şu lekelenmelerim kesilsede korkusuz bi hamilelik geçirsem
Senin şikayetlerinde inşallah tez zamanda kesilir mehtabımDoktorun birşey tavsiye etmedimi iyi gelen bişey yokmu :97:
sen nasılsın gülom minnak nasıl
gülsümüm keseciği görüşsün hadi bakalım topiğimiz en küçüğü en nazlısı geliyor sonunda maşallah
topik kazıntısı
ben iyi sayılırım edoşum biraz midem yanıyo bulantı yok ama yemeklere karşı istememzlik var ama yinede yiyorum 1kilo vermişim minnağım da iyi inş.cumartesi günü gördüm yani keseyi haftaya kap atışları için gideceğim inş.duyaRIZ hayırlısı bakalım
canım sıkkın edoşum yaaaa kimseye sölmedikya duyulmuş şaşırdım bide düşecek diye sölemiyo diyolarmış önceki düştüya sinir oldum duracak veya düşecekse söleyip sölememle ne alakası var ben biraz daha zaman geçsin diye düşünüyodum
gülsümüm keseciği görüşsün hadi bakalım topiğimiz en küçüğü en nazlısı geliyor sonunda maşallah
topik kazıntısı
sen bu milleti kafana taktın kesin ondan yiyemiyosun bişey
kim ne derse desin günahları boynuna sakın kimsenin lafına takılıp üzülme yavrunuda üzme
yok edoşum takmıyorum sadece benim istemediğim bişeyi sölemediğim halde milletin konuşması aman şimdi eşimlede konuştum annelere söle başkasından duyupta arada bişey olmasın erkendi daha diyo dedim ne edek elimizde olmadan gelişti olaylar dedim ayyyy kaynanamıda hiç çekemem ararsa şimdiden başlar ism, şuolsun bu olasun demeye daha hamile değilken söleniyodu şu olacak buolacak diye
Ayben
ebru
seda
nazo
nerdesiniz karılarr :84:
geldimm canımmm...bugün p.tesi en nefret etttiğim günn...bi halsizlik varkii üff havada fena kötüü yağmur yağıyoo..kızz nassıı büyümüşşş minnoşş rabbim esirgesin
hoşgeldin canım bende sevmem pazartesileri heleki hava böyle kapalı ise haftasonu olsa sevmemMinnoşuma hayran kaldım sedacım ya bakmaya doyamadım görüntüsü gitmiyor gözümden artık daha bi anlamlı ona bakmak
canımmm benimm artık her gittiğinde byümüş olacakk...helede kıpırtılarını hissettiğini duyguyu anlatamam..bende cumayı iple çekiyorummm üff bi gelse..ebruda bugün gidecekti sesi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?