Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hayırlı sağlıklı mutlu umutlu günler nasılsınız:79:

sadece gaviskon beşka birşey yok tatlım

gülsümüm keseciği görüşsün hadi bakalım topiğimiz en küçüğü en nazlısı geliyor sonunda maşallah

topik kazıntısı

sen nasılsın gülom minnak nasıl

ben iyi sayılırım edoşum biraz midem yanıyo bulantı yok ama yemeklere karşı istememzlik var ama yinede yiyorum 1kilo vermişim minnağım da iyi inş.cumartesi günü gördüm yani keseyi haftaya kap atışları için gideceğim inş.duyaRIZ hayırlısı bakalım
canım sıkkın edoşum yaaaa kimseye sölmedikya duyulmuş şaşırdım bide düşecek diye sölemiyo diyolarmış önceki düştüya sinir oldum duracak veya düşecekse söleyip sölememle ne alakası var ben biraz daha zaman geçsin diye düşünüyodum

gülsümüm keseciği görüşsün hadi bakalım topiğimiz en küçüğü en nazlısı geliyor sonunda maşallah

topik kazıntısı

topik kazıntısı hahahahaha çok güldüm buna
bu arada en nazlısı benimki çıktı bi kere unuttunmu

sen bu milleti kafana taktın kesin ondan yiyemiyosun bişey
kim ne derse desin günahları boynuna sakın kimsenin lafına takılıp üzülme yavrunuda üzme

topik kazıntısı

evet mehtabım hayırlısıyla gördük sıra kalb atışlarına geldi inş.hayırlısıyla duyarızda sorunsuzca geçer evt topik kazıntısı oldu ama kazıntılar tatlı olur söleyim sizinkileri bastırırayyyy yerm ben hepsinide kuzularım benim

sen bu milleti kafana taktın kesin ondan yiyemiyosun bişey
kim ne derse desin günahları boynuna sakın kimsenin lafına takılıp üzülme yavrunuda üzme

yok edoşum takmıyorum sadece benim istemediğim bişeyi sölemediğim halde milletin konuşması aman şimdi eşimlede konuştum annelere söle başkasından duyupta arada bişey olmasın erkendi daha diyo dedim ne edek elimizde olmadan gelişti olaylar dedim ayyyy kaynanamıda hiç çekemem ararsa şimdiden başlar ism, şuolsun bu olasun demeye daha hamile değilken söleniyodu şu olacak buolacak diye

herşeyi akışına bırak uzaktan sakin sakin izle gülom hiç kafana takma kaynananıda eninde sonunda senin istediğin olucak bunu düşün kaynanan kaynası dursun

geldimm canımmm...bugün p.tesi en nefret etttiğim günn...bi halsizlik varkii üff havada fena kötüü yağmur yağıyoo..kızz nassıı büyümüşşş minnoşş rabbim esirgesin

hoşgeldin canım bende sevmem pazartesileri heleki hava böyle kapalı ise haftasonu olsa sevmem Minnoşuma hayran kaldım sedacım ya bakmaya doyamadım görüntüsü gitmiyor gözümden artık daha bi anlamlı ona bakmak

canımmm benimm artık her gittiğinde byümüş olacakk...helede kıpırtılarını hissettiğini duyguyu anlatamam..bende cumayı iple çekiyorummm üff bi gelse..ebruda bugün gidecekti sesi çıkmadı

canımmm benimm artık her gittiğinde byümüş olacakk...helede kıpırtılarını hissettiğini duyguyu anlatamam..bende cumayı iple çekiyorummm üff bi gelse..ebruda bugün gidecekti sesi çıkmadı

inşallah nasip olur canım evet bu haftadan itibaren en hızlı büyüme süreci başlıyormuş Az kalmış senin canım yaa benim 16 sında taaaaaaaaa bide 2li yapılacak daha bi heyecanlıyım :18:
Ebruyu merak ettim bende bide aybeni hep msnde olurdu bugün hiç girmedi arıyacağım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…