Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

2 hafta kalmışş ne kalmış kii en heyecanlı zamanlarımız demi doğum sürecii ayy sağlklı kucağımıza alalaım...evet ebru yazmadıı aybenide görmedm msn'de yazmamışta buraya hiç

slm kızlar...herkez iyidir inşallah.

dilek gözün aydın canmm Allah analı babalı büyütsün.
güloşum sanada gözün aydın kesecik görülmüş Allah tamamına erdirsin inşallah.

bende fırsat bula bilirsem bakınıp çıkıyom benim kızçem gazlı valla çok yoruyo beni hep kucak istiyo anımefendi beni 1ayda eskisinden dahada zayıflattı bu kız ohhhh hiç şikayetçi değilim ama kısmetse çarşamba günü kırkımız çıkıyo herkez aylarca zayıflayamazken ben 40 gün olmadan bütün kıyafetlerimi çok rahat giyiyorum
darısı sizede kızlar şimdilik oşçakalın:79:

sağol azizecim hayırlısı bakalım sıra kalb atışlarına geldi minnağın darısı isteyen herkezin başına inş.
sanada kolay gelsin meryem hanım zayıflatmış senieeeee kızlar farklı olur anneyi oturtmaz nazı fazladır gazıda 1-2aya geçer sağlık lsunda öpüyorum ceren hanimıda senide arada ses ver :79:

herkeseee merhabaaaaaaaa

dilekc,im doğum yapmış allah analı babalı büyütsün

gülsüm canım hayırlı olsun bebeğin

ayben yeşil zeytin vsizede çok sevindimm kızlarr:)))

herkeseee merhabaaaaaaaa

dilekc,im doğum yapmış allah analı babalı büyütsün

gülsüm canım hayırlı olsun bebeğin

ayben yeşil zeytin vsizede çok sevindimm kızlarr:)))

sağol canım benim sizler doğum yaptınız bizler yola yeni başlıyoruz hayırlısıyla oğluşun nasıl

sağol canım benim sizler doğum yaptınız bizler yola yeni başlıyoruz hayırlısıyla oğluşun nasıl

canım sizde yakında alıcaksınız kucaklarınıza bebişlerinizi. zaman hızlı geçiyor vallaa :)))

bebeişimle aramız çok iyi ama 37 günlük oldu saroılığı hala 13 ( ve hala kusuytor. yarın doktora götürücem detaylı bakılacak neden hala düşmedi diye

geçmiş olsun canım sarılığını bilmem ama kusması kırkından sora geçer derler inş.çabucak atlatırsınız

selam kızlar. nasılsınız? ben bugün hiç iyi değildim. vede aksine çok yoğundum. raporlar falan vs.
sabah ilk defa kustm kızlar. çok kötüydü. eda cım senlede konulmuştuk hatırlarsan. sende ilaç içme bi dene istersen demiştin bende bi deneyeyim dedim ve bu sabah ilaç içmedim. ve istifra ettim. çok kötüydüm yaa. demekki ilaç içmesem ben hep kusucam sanırım. neyse ben ilaç içmeye devam edicem demekki.
gülsümüm keseyi görmüşsün çok sevindim canım. kalo atışlarınıda görmeyi nasip etsin allah.
edoşum senin bebeğini gördüğün gün zaten beraber paylaşmıştık mutluluğunu.bu arada edoşum beni aradığında toplantıdaydım o yüzden açamadım. sonrasan gördüm aradığını.
kendinize ve bebiklerinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

aybenim ya çok merak ettim seni hatta azz önce kamilede söyledim ne kk ya ne msn girdi hiç yapmazdı aradım bide açmadı diyince o da çok endişelendi cebimi getirdi tekrar ara diye bi kk ya bakim sonra ararım dedim yazını gördüm sakın bidaha habersiz bırakma beni deli oldum
demek ilaç baya etkiliymiş aybenim yoklamaya gelmedi çok geçmiş olsun canım arkadaşım okudunmu bilmiyorumda bende lekelenmelerim yüzünden endişeliyim bugün hep ağrım vardı karnımmı kasığımmı sol boşluğummu çözemedim ama hep bi ağrı var :97: neyse inşallah yarın daha iyi olursun işlerinde hafiflerde konuşuruz özledim

ay ay ayyy ben sizi yerimmm.beni merak ta etmişler... canlarım benim.valla hem iyi değildim hemde işlerimin yoğunluğu msn bile açmadım düşün yani. neyse habersiz bırakmam bir daha bidenemmm.
evet okudum canım. lekelenmeler için okadar endişlenme canım. bazı insnalarda oluyor böyle lekelenme. bebek büyüyor içerde yer açıyor kendine. önemli bişey olsaydı doktor söylerdi. ama dikkat etmelisin kendine. çok ayakta kalma çok yürüme. aman dikkat. birde ikinci bir emre kadar halveette bulunmayın
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlar..ben geldimmmm :) dün hiç gelemedim buraya, doktora gittim.kontrolüm vardı.doktordan sonrada eve geldim, ayaklarım şiş ya, hala geçmedi, kemiklerime kadar sızım sızım sızlıyoo, akşam ağlayacaktım sancıdan neyse; kontrolden bahsediyim:) oğluşumu gördümbebeğim 1471 gr.olmuş teyzeleri pozisyonu oturur şekildeydi.daha dönmemiş, haftalar ilerledikçe bebeğin dönmesi zorlaşır dedi doktorum, inşallah döner, dönmezsede napalım,mecburen sezeryan olucam, şimdide bu stres başladı...dönecekmi dönmeyecek mi diye
32.hafta olayını konuştuk , 22 nisana randevu verdi.ogün gidip iznimi uzatmak için yazı alacağım doktordan.. bu hafta sonuda annemle babam geliyor...ama pazartesi dönecekler..babamın işi var istanbulda, o bahaneyle 2 gün bendeler...ayyyyyy çok mutluyummmm....şimdiden ne yemek pişirsem diye liste yaptım..çok panik biriyim ben yaaaa....canım babam çok özledim onu, annemi daha yeni gördüm oyüzden bu sefer babamı daha çok özledim:))

oyyyyyy yerim onu benn...teyzesi o poposunu , elini yesinnn, bitirsin...pirinçlikten çıkıp fasulye boyunu almış yani..minik fasulye doktorum bana daha sonraki kontrollerde fasulye kadar olmuş diyince dünyalar benim olmuştu ogün uyuyamamıştım edoş, fasulye kadar olmuş diye herkese sölüyodum..heheheeh...büyüdüğünü duymak çok güzel bişi yaaa
açılış ve kapanış aynı anda oldu desene bende kapanışı yaptım hiç sorma valla..adamı yanıma sokmuyorum...koca bir göbek var önümde..eskisi gibi zevk vermiyoo şu zamanlarda, ıslaklık olmadığı için canım yanıyoartık kırk çıkana kadar bizde tık yok...halvet falan hayall oldu yani
sende dikkat et canım, kocacında sende sabredin artık :)) ayrıca 2 li test çok pahalıymış edacım ya, neden okadar fiyatlı?? benim gittiğim yerde özel hastane ama okadar pahalı değil...bu hastaneler adamı soyuyo vallaaa....

kız sanada mı halvet yasakkk topik olarak yasaktayız yanii..... çok şükür gülsümüm kese görünmüş bidahakıne inşallah minnoşun kalp atışıda duyulur..herşey yolunda ne güzell...seninkisi topiğimizin pirinç tanesi,pamuk şekeri, nazlısı...... büyüsünde görelim bakalım pipili mi yoksa zilli mi geliyooo
bu arada yazdığın bi yorumda hamileliğin için duyulmuş falan demişsin..duyan duysun boşver ya, kayınvalidenide düşünerek strese girme lütfen ayyy bende çok takıyorum böyle şeyleri ama napalım bacım, kafamıza takınca noluyooo..heee söle noluyo, kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz..oyüzden takma canım..bebeğini düşün..stres, üzüntü yasak unutmaaa

günaydın kızlar
günaydın ...hoşgeldin...

bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrr.......

aybencim...sonradan gördüm canım yukardaki yorumunu..bulantı ilacımı kullanıyosun?? ..bulantın oluyosa hiç bırakmadan iç ilacını..bide çalışıyosun, ev hanımı olsan bi nebze katlanırsın belki..yatarsın, uyursun vs...ama çalışıyosun bitanem..dayanamazsın...Allah kolaylık versin işlerinde...çok zor oluyoo gerçekten..dikkat et kendine...minnoşunaaa

evet ebru cum bulantı ilacı kullanıyorum. Dün sabah ilk defa içmedim ama mahvoldum.
Dediğin gibi şirkette işle hiç çekilmiyor. Eşimde kızdı içmedim diye. şimdi aksatmadan içicem. Içmesem kötü oluyormuşum demekki.
Sağol canım benimmmmmmmmmmm

denedin ve gördün işteee
sakın bidaha denemee :) biraz hamileliğin ilerlesin, sende benim gibi başlarsın, izin vaktım gelsede bi izne ayrılsam demeye...ben 1 aydır bu cümleyi dilimden hiç düşürmüyorum..çok şükür ki 3 haftam kaldı..sonra 1 hafta izin alacağım...sonra 1 hafta çalışıp yine 1 hafta izin alıp, dönüşte doğum iznime ayrılcam..yani tabiki Allah nasip ederse böyle yapmayı düşünüyorum.....
izin vaktım bi gelseeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…