inşallah nasip olur canım evet bu haftadan itibaren en hızlı büyüme süreci başlıyormuşAz kalmış senin canım yaa benim 16 sında taaaaaaaaa bide 2li yapılacak daha bi heyecanlıyım :18:
Ebruyu merak ettim bende bide aybeni hep msnde olurdu bugün hiç girmedi arıyacağım birazdan
2 hafta kalmışş ne kalmış kiiEn heyecanlı zamanlarımız demi doğum sürecii ayy sağlklı kucağımıza alalaım...evet ebru yazmadıı aybenide görmedm msn'de yazmamışta buraya hiç
slm kızlar...herkez iyidir inşallah.
dilek gözün aydın canmm Allah analı babalı büyütsün.
güloşum sanada gözün aydın kesecik görülmüşAllah tamamına erdirsin inşallah.
bende fırsat bula bilirsem bakınıp çıkıyom benim kızçem gazlı valla çok yoruyo benihep kucak istiyo anımefendi beni 1ayda eskisinden dahada zayıflattı bu kız ohhhh hiç şikayetçi değilim ama kısmetse çarşamba günü kırkımız çıkıyo herkez aylarca zayıflayamazken ben 40 gün olmadan bütün kıyafetlerimi çok rahat giyiyorum
darısı sizede kızlarşimdilik oşçakalın:79:
herkeseee merhabaaaaaaaa
dilekc,im doğum yapmış allah analı babalı büyütsün
gülsüm canım hayırlı olsun bebeğin
ayben yeşil zeytin vsizede çok sevindimm kızlarr:)))
sağol canım benim sizler doğum yaptınız bizler yola yeni başlıyoruz hayırlısıyla oğluşun nasıl
canım sizde yakında alıcaksınız kucaklarınıza bebişlerinizi. zaman hızlı geçiyor vallaa :)))
bebeişimle aramız çok iyi ama 37 günlük oldu saroılığı hala 13( ve hala kusuytor. yarın doktora götürücem detaylı bakılacak neden hala düşmedi diye
geçmiş olsun canım sarılığını bilmem ama kusması kırkından sora geçer derler inş.çabucak atlatırsınız
selam kızlar. nasılsınız? ben bugün hiç iyi değildim. vede aksine çok yoğundum. raporlar falan vs.
sabah ilk defa kustm kızlar. çok kötüydü. eda cım senlede konulmuştuk hatırlarsan. sende ilaç içme bi dene istersen demiştin bende bi deneyeyim dedim ve bu sabah ilaç içmedim. ve istifra ettim. çok kötüydüm yaa. demekki ilaç içmesem ben hep kusucam sanırım. neyse ben ilaç içmeye devam edicem demekki.
gülsümüm keseyi görmüşsün çok sevindim canım. kalo atışlarınıda görmeyi nasip etsin allah.
edoşum senin bebeğini gördüğün gün zaten beraber paylaşmıştık mutluluğunu.bu arada edoşum beni aradığında toplantıdaydım o yüzden açamadım. sonrasan gördüm aradığını.
kendinize ve bebiklerinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
aybenim ya çok merak ettim seni hatta azz önce kamilede söyledim ne kk ya ne msn girdi hiç yapmazdı aradım bide açmadı diyince o da çok endişelendi cebimi getirdi tekrar ara diye bi kk ya bakim sonra ararım dedim yazını gördümsakın bidaha habersiz bırakma beni deli oldum
demek ilaç baya etkiliymiş aybenim yoklamaya gelmediçok geçmiş olsun canım arkadaşım okudunmu bilmiyorumda bende lekelenmelerim yüzünden endişeliyim bugün hep ağrım vardı karnımmı kasığımmı sol boşluğummu çözemedim ama hep bi ağrı var :97: neyse inşallah yarın daha iyi olursun işlerinde hafiflerde konuşuruz özledim
mutlu haftasonları canım arkadaşlarım
dilekcim mis kokulu oğlunu almışsın kucağına Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah
bizde bugün bebeğimizi gördük maşallah teyzeleri kocaman olmuş
el ve popo salladı bize çok güzeldi saatlerce izlesem doymam
tam 10 hafta çıktı bugün, 27.2 mm olmuş yavrum maşallah
doktor herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi düşük riskinde yok dedi çok şükür
2 hafta sonra 2li için çağırdı testleri dışarda yaptırıp yaptıramıyacağımı sordum "tabi yaptırabilirsin ama bu test önemli her yerden doğru sonuç alamıyabiliriz bunu burda yaptırmanı tavsiye ederim" dedi sordum 170 tl dedi bunuda medicanada yaptırmaya karar verdik
halvet serbest dedi ama yarım saat önce kanamam olduhemen aradım progestan 200 ml fitil almamı söyledi günde 3 kere, yorulmamam gerekiyormuş birdahaki randevuya kadar kullan dedi ve halvet yasak dedi vizeyi yeni almışken
gözümün önünden hiç gitmiyor görüntüsü offff
edoşum çooooooookkkkkk sevindim minnağımızı görmüşsün yerim yaa sağlıkla alırsı kucağına inş.
bende haftaya gidecektim dayanamadım bugün gitttim doktora çok şükür keseyi gördüm haftayada kalp atışları için gideceğimgerçekten güzel bi duygu hiç bişeye benzemiyo boşluk gibi ama ona bakmak huzur verici veeee bizede halvet yasak düşük yaptığım için dikkatli omam gerekiyomuş iş yorgunluk ağır kaldırmak halvet yasak
günaydın ...hoşgeldin...günaydın kızlar
bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrr.......
günaydın ...hoşgeldin...
hoşbuldum canım
kızlar üç gündür diş ağrısı çekiyorum bugün inanılmaz kötü ağzımı zor açıyorum 20 lik dişim çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı
günaydın ...hoşgeldin...
hoşbuldum canım
kızlar üç gündür diş ağrısı çekiyorum bugün inanılmaz kötü ağzımı zor açıyorum 20 lik dişim çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı
geçmiş olsunnn canım..bende o ağrıyı çok çektım ama ozamanlar evli değildimmtamda hamileliğine denk gelmiş yaaa...çok kötü olur o..doktora git, belki ilaç falan verir..iltihap yapmadan git bi görün istersen...
günaydın ...hoşgeldin...
Aybencim...sonradan gördüm canım yukardaki yorumunu..bulantı ilacımı kullanıyosun?? ..bulantın oluyosa hiç bırakmadan iç ilacını..bide çalışıyosun, ev hanımı olsan bi nebze katlanırsın belki..yatarsın, uyursun vs...ama çalışıyosun bitanem..dayanamazsın...allah kolaylık versin işlerinde...çok zor oluyoo gerçekten..dikkat et kendine...minnoşunaaa
evet ebru cum bulantı ilacı kullanıyorum. Dün sabah ilk defa içmedim ama mahvoldum.
Dediğin gibi şirkette işle hiç çekilmiyor. Eşimde kızdı içmedim diye. şimdi aksatmadan içicem. Içmesem kötü oluyormuşum demekki.
Sağol canım benimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?