- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
denedin ve gördün işteee
Sakın bidaha denemee :) biraz hamileliğin ilerlesin, sende benim gibi başlarsın, izin vaktım gelsede bi izne ayrılsam demeye...ben 1 aydır bu cümleyi dilimden hiç düşürmüyorum..çok şükür ki 3 haftam kaldı..sonra 1 hafta izin alacağım...sonra 1 hafta çalışıp yine 1 hafta izin alıp, dönüşte doğum iznime ayrılcam..yani tabiki allah nasip ederse böyle yapmayı düşünüyorum.....
Izin vaktım bi gelseeeeeeeeee
herkeseee merhabaaaaaaaa
dilekc,im doğum yapmış allah analı babalı büyütsün
gülsüm canım hayırlı olsun bebeğin
ayben yeşil zeytin vsizede çok sevindimm kızlarr:)))
ay ay ayyy ben sizi yerimmm.beni merak ta etmişler... Canlarım benim.valla hem iyi değildim hemde işlerimin yoğunluğu msn bile açmadım düşün yani. Neyse habersiz bırakmam bir daha bidenemmm.
Evet okudum canım. Lekelenmeler için okadar endişlenme canım. Bazı insnalarda oluyor böyle lekelenme. Bebek büyüyor içerde yer açıyor kendine. önemli bişey olsaydı doktor söylerdi. Ama dikkat etmelisin kendine. çok ayakta kalma çok yürüme. Aman dikkat. Birde ikinci bir emre kadar halveette bulunmayın
Canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınn kızlar..ben geldimmmm :) dün hiç gelemedim buraya, doktora gittim.kontrolüm vardı.doktordan sonrada eve geldim, ayaklarım şiş ya, hala geçmedi, kemiklerime kadar sızım sızım sızlıyoo, akşam ağlayacaktım sancıdanneyse; kontrolden bahsediyim:) oğluşumu gördüm bebeğim 1471 gr.olmuş teyzeleri pozisyonu oturur şekildeydi.daha dönmemiş, haftalar ilerledikçe bebeğin dönmesi zorlaşır dedi doktorum, inşallah döner, dönmezsede napalım,mecburen sezeryan olucam, şimdide bu stres başladı...dönecekmi dönmeyecek mi diye
32.hafta olayını konuştuk , 22 nisana randevu verdi.ogün gidip iznimi uzatmak için yazı alacağım doktordan.. bu hafta sonuda annemle babam geliyor...ama pazartesi dönecekler..babamın işi var istanbulda, o bahaneyle 2 gün bendeler...ayyyyyy çok mutluyummmm....şimdiden ne yemek pişirsem diye liste yaptım..çok panik biriyim ben yaaaa....canım babam çok özledim onu, annemi daha yeni gördüm oyüzden bu sefer babamı daha çok özledim:))
oyyyyyy yerim onu benn...teyzesi o poposunu , elini yesinnn, bitirsin...pirinçlikten çıkıp fasulye boyunu almış yani..minik fasulyedoktorum bana daha sonraki kontrollerde fasulye kadar olmuş diyince dünyalar benim olmuştu ogün uyuyamamıştım edoş, fasulye kadar olmuş diye herkese sölüyodum..heheheeh...büyüdüğünü duymak çok güzel bişi yaaa
açılış ve kapanış aynı anda oldu desenebende kapanışı yaptım hiç sorma valla..adamı yanıma sokmuyorum...koca bir göbek var önümde..eskisi gibi zevk vermiyoo şu zamanlarda, ıslaklık olmadığı için canım yanıyo artık kırk çıkana kadar bizde tık yok...halvet falan hayall oldu yani
sende dikkat et canım, kocacında sende sabredin artık :)) ayrıca 2 li test çok pahalıymış edacım ya, neden okadar fiyatlı?? benim gittiğim yerde özel hastane ama okadar pahalı değil...bu hastaneler adamı soyuyo vallaaa....
kız sanada mı halvet yasakkktopik olarak yasaktayız yanii..... çok şükür gülsümüm kese görünmüş bidahakıne inşallah minnoşun kalp atışıda duyulur..herşey yolunda ne güzell...seninkisi topiğimizin pirinç tanesi,pamuk şekeri, nazlısı...... büyüsünde görelim bakalım pipili mi yoksa zilli mi geliyooo
bu arada yazdığın bi yorumda hamileliğin için duyulmuş falan demişsin..duyan duysun boşver ya, kayınvalidenide düşünerek strese girme lütfenayyy bende çok takıyorum böyle şeyleri ama napalım bacım, kafamıza takınca noluyooo..heee söle noluyo, kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz..oyüzden takma canım..bebeğini düşün..stres, üzüntü yasak unutmaaa
eminim sende merak ederdin aybenim aklım çıktı vallahiBirdaha olmasın
Fitil iyi geldi sanırsam yok gelen giden olmasında inşallah
Devamlı oturuyorum şirkette evde de yatıyorum dikkat etmeye çalışıyorum
gülsümüm hoşgeldin bidenem. Boşver sen söyleneneleri canım yaaa. Laf çok insalaragünaydınlar herkeze nasılsınız
Aybenim ebrucum hoşgeldiniz
ayben ilacını bırakma yoksa kötü olursun iş yerinde blantı çekilmez
ebru oğluşunu görmüşün demekki kefi yerindeki dönmüyo bızdık hayırlısı olsun döner inş.
Kafama takma konusuna yorum yapmışsın ben duyulduğundan çok sölennelere kızdım ebrucum düşecek diye kimseye sölemiyo diyolarmış ne alakası var rabbim on bana verecek veya geri alacaksa sölesmemlemi olur kırıldım yani sanki tek böle bişey ben yaşıyomuşum kimse duymasın dermişim gibi amaaaaaaaaaaan boşverdim gitti
akşam keyfim yerine geldi filmin birinde eşi diyo adını ne koyacakız olursa şu erkek olursa bu felan diyolar o ara eşim biz ne koyacağız bendede dedim aklımda şunlar var hani babasının adında ısrarcı olmasın diye istemediğimi bili güzel felan dedi ayyyyy nasıl sevindim anlatamam kararıma saygı gösterdi inş.böle gider sora annesiglin yüzünden değişmez
ebruuu senide merak ettim bütün gün girmeyince cebin olsa senide arıyacaktım
Maşallah egemen paşaya teyzesi yer onun kocaman poposunuBizimkide fasulye değil artık parmak kadar çocuk oldu bee
Helvet mevzuuna gelince ebruşum dediğin gibi açılışla kapanış bir oldu bizimDediğin gibi bende bişi anlamamıştım zaten
Doktor kim bilir ne düşündü o gün vermişti vizeyi akşama kanamam var diye arıyınca adam direk ilişki yasak dedi halbuse biz daha bişi yapmamıştık bile
gülsümüm hoşgeldin bidenem. Boşver sen söyleneneleri canım yaaa. Laf çok insalara
Puhahahahahahahahahahaha diyorum başka bişey demiyorum
birdaha olmaz edoşum. Valla bende merak ettim. Telefonumda çağrını görünce merak etti kesin dedim ama dönmeye hiç fırsatım olmadı. Eve de pert şekilde gittim zaten. Merak ettiğiniz için kk ya girip yaşadığımı yazayım dedim
Yat dinlen kuzum. Dikkat et kendine çok çeviyom çeniiiii
kızlar yaaa bişey soracam aşırı titreme var namaz kılarken olsun kursda ezber verirken olsun hem nefesim daralıyo hem titriyom bebişden olabilirmi dün hoca sureni oku dedi dedim hocam okuyamam üçünüde ezberledim ama sesim elim çok titriyo okuyamıyorum kendimi tanıyamıyom 10gündür herkezden arkada kaldım hoca oku olmadığı yerd bırak dedi başladım ama kalbim duracak bikelime okuyom yutkunuyom nefes alıyom sora yine devam edemedim yarın ver dedi heycan sıkılma yok sadce titreme nefes darlığı nedenki:26:
Sizlerdede oluyomu
gülsümüm bende yok olmuyor.
Neden oluyorki sende acaba? Doktora gittiğinde anlat şikayetini bilsin. Bakalım ne diycek ? :26:
oh ohhh ne güzel yaa.benimde gelse o günler ahhh ahhBen şimdiden başladım. Izin vaktim bi gelseeeeeeeeee
günaydınlar herkeze nasılsınız
aybenim ebrucum hoşgeldiniz
ayben ilacını bırakma yoksa kötü olursun iş yerinde blantı çekilmez
ebru oğluşunu görmüşün demekki kefi yerindeki dönmüyo bızdık hayırlısı olsun döner inş.
kafama takma konusuna yorum yapmışsın ben duyulduğundan çok sölennelere kızdım ebrucum düşecek diye kimseye sölemiyo diyolarmış ne alakası var Rabbim on bana verecek veya geri alacaksa sölesmemlemi olur kırıldım yani sanki tek böle bişey ben yaşıyomuşum kimse duymasın dermişim gibi amaaaaaaaaaaan boşverdim gitti
akşam keyfim yerine geldi filmin birinde eşi diyo adını ne koyacakız olursa şu erkek olursa bu felan diyolar o ara eşim biz ne koyacağız bendede dedim aklımda şunlar var hani babasının adında ısrarcı olmasın diye istemediğimi bili güzel felan dedi ayyyyy nasıl sevindim anlatamam kararıma saygı gösterdi inş.böle gider sora annesiglin yüzünden değişmez
EBRUUU SENİDE MERAK ETTİM BÜTÜN GÜN GİRMEYİNCE CEBİN OLSA SENİDE ARIYACAKTIM
MAŞALLAH EGEMEN PAŞAYA TEYZESİ YER ONUN KOCAMAN POPOSUNUBİZİMKİDE FASULYE DEĞİL ARTIK PARMAK KADAR ÇOCUK OLDU BEE
HELVET MEVZUUNA GELİNCE EBRUŞUM DEDİĞİN GİBİ AÇILIŞLA KAPANIŞ BİR OLDU BİZİMDEDİĞİN GİBİ BENDE BİŞİ ANLAMAMIŞTIM ZATEN
DOKTOR KİM BİLİR NE DÜŞÜNDÜ O GÜN VERMİŞTİ VİZEYİ AKŞAMA KANAMAM VAR DİYE ARIYINCA ADAM DİREK İLİŞKİ YASAK DEDİ HALBUSE BİZ DAHA BİŞİ YAPMAMIŞTIK BİLE
kızlar yaaa bişey soracam aşırı titreme var namaz kılarken olsun kursda ezber verirken olsun hem nefesim daralıyo hem titriyom bebişden olabilirmi dün hoca sureni oku dedi dedim hocam okuyamam üçünüde ezberledim ama sesim elim çok titriyo okuyamıyorum kendimi tanıyamıyom 10gündür herkezden arkada kaldım hoca oku olmadığı yerd bırak dedi başladım ama kalbim duracak bikelime okuyom yutkunuyom nefes alıyom sora yine devam edemedim yarın ver dedi heycan sıkılma yok sadce titreme nefes darlığı nedenki:26:
sizlerdede oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?