Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

oh ohhh ne güzel yaa.benimde gelse o günler ahhh ahh Ben şimdiden başladım. Izin vaktim bi gelseeeeeeeeee

eminim sende merak ederdin aybenim aklım çıktı vallahi Birdaha olmasın
Fitil iyi geldi sanırsam yok gelen giden olmasında inşallah
Devamlı oturuyorum şirkette evde de yatıyorum dikkat etmeye çalışıyorum

günaydınlar herkeze nasılsınız

aybenim ebrucum hoşgeldiniz
ayben ilacını bırakma yoksa kötü olursun iş yerinde blantı çekilmez
ebru oğluşunu görmüşün demekki kefi yerindeki dönmüyo bızdık hayırlısı olsun döner inş.
kafama takma konusuna yorum yapmışsın ben duyulduğundan çok sölennelere kızdım ebrucum düşecek diye kimseye sölemiyo diyolarmış ne alakası var Rabbim on bana verecek veya geri alacaksa sölesmemlemi olur kırıldım yani sanki tek böle bişey ben yaşıyomuşum kimse duymasın dermişim gibi amaaaaaaaaaaan boşverdim gitti
akşam keyfim yerine geldi filmin birinde eşi diyo adını ne koyacakız olursa şu erkek olursa bu felan diyolar o ara eşim biz ne koyacağız bendede dedim aklımda şunlar var hani babasının adında ısrarcı olmasın diye istemediğimi bili güzel felan dedi ayyyyy nasıl sevindim anlatamam kararıma saygı gösterdi inş.böle gider sora annesiglin yüzünden değişmez

edoşum geçmiş olsun dikkat et fazla aykata kalmaman yorulmaman gerekiyo ama çalıştığın için mecbursun yinede dikkatli olmaya çalış bişey olam Allahın izniyle korkma arada olur lekelenme

EBRUUU SENİDE MERAK ETTİM BÜTÜN GÜN GİRMEYİNCE CEBİN OLSA SENİDE ARIYACAKTIM
MAŞALLAH EGEMEN PAŞAYA TEYZESİ YER ONUN KOCAMAN POPOSUNU BİZİMKİDE FASULYE DEĞİL ARTIK PARMAK KADAR ÇOCUK OLDU BEE
HELVET MEVZUUNA GELİNCE EBRUŞUM DEDİĞİN GİBİ AÇILIŞLA KAPANIŞ BİR OLDU BİZİM DEDİĞİN GİBİ BENDE BİŞİ ANLAMAMIŞTIM ZATEN

DOKTOR KİM BİLİR NE DÜŞÜNDÜ O GÜN VERMİŞTİ VİZEYİ AKŞAMA KANAMAM VAR DİYE ARIYINCA ADAM DİREK İLİŞKİ YASAK DEDİ HALBUSE BİZ DAHA BİŞİ YAPMAMIŞTIK BİLE

birdaha olmaz edoşum. Valla bende merak ettim. Telefonumda çağrını görünce merak etti kesin dedim ama dönmeye hiç fırsatım olmadı. Eve de pert şekilde gittim zaten. Merak ettiğiniz için kk ya girip yaşadığımı yazayım dedim
Yat dinlen kuzum. Dikkat et kendine çok çeviyom çeniiiii

gülsümüm hoşgeldin bidenem. Boşver sen söyleneneleri canım yaaa. Laf çok insalara

puhahahahahahahahahahaha diyorum başka bişey demiyorum

oturuşumu görsen yatmaktan farkı yok zaten
Bizde sizi seviyorukkk

kızlar yaaa bişey soracam aşırı titreme var namaz kılarken olsun kursda ezber verirken olsun hem nefesim daralıyo hem titriyom bebişden olabilirmi dün hoca sureni oku dedi dedim hocam okuyamam üçünüde ezberledim ama sesim elim çok titriyo okuyamıyorum kendimi tanıyamıyom 10gündür herkezden arkada kaldım hoca oku olmadığı yerd bırak dedi başladım ama kalbim duracak bikelime okuyom yutkunuyom nefes alıyom sora yine devam edemedim yarın ver dedi heycan sıkılma yok sadce titreme nefes darlığı nedenki:26:
sizlerdede oluyomu

gülsümüm bende yok olmuyor.
Neden oluyorki sende acaba? Doktora gittiğinde anlat şikayetini bilsin. Bakalım ne diycek ? :26:

gülsümüm bende yok olmuyor.
Neden oluyorki sende acaba? Doktora gittiğinde anlat şikayetini bilsin. Bakalım ne diycek ? :26:

cumaretesi gidecem aybenim aklımda soracağım ama neden oluyo bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum uatnıyomuşum gibi oluyo ama alıştım hani normalde aşırı utangaç çekingen yapım var ama kursda yok böle bişey geçti yani nedenini bilmiyom sorayım bakalım ne diyecek doktor offfffffffff

kızlar ultrason kağıdına baktığınız bebişiniz ne tarafta:26:

oh ohhh ne güzel yaa.benimde gelse o günler ahhh ahh Ben şimdiden başladım. Izin vaktim bi gelseeeeeeeeee
deli kızz :)
şimdiden başlama aybenim, valla günler geçmek bilmiyo sonra, azcık dayan kızzzz :))

haklısın canımm...takma haaa şöylee ol işte..kocanla arayı iyi tut sen, birlikte karar verin...inşallah karışan olmaz, olursa da sana tavsiyem ağırlığını koy canımm..

canım benim çok saoll benim sende msn falan da yoktu dimi? gerçi olsa nolcaktı ki, bilgisayar açmadım ki hiç...yine ulaşamazdın..:))
pardon sözüm geri, fasulye değil parmak kadar olduu..tamam tamam ne kızıyonnnn
doktor neler düşünmüştür nelerrr....hahahahahaaaaa

bende de olmadı hiç canım...sen bi doktora sorsan???..tansiyonun falan mı düşüyo acep??

kızlarrrrrrrr son yarım saatim kaldi..hadi gelinde sohbet edek
:86:

Son düzenleme:
son 8 dakikaaa:122::122::122:
:118::118::118::118:
:82::82:

aaaaa dün benden sonra kimseler gelmemiş....

günaydınnnnn....

herkeşeee günaydınnn geçmişi okuyamadımmmm ama birazdan okuycamm havadislerim hemm iyi hem kötü...dün annemim kemik tarama ve emar sonuçları geldi ayağında kist oluşmuş bugün ufak bi ameliyatla alınacakmış..ama çok şükür iyiye gidiyor...akşam da kaynanama geçtik hastahaneden sonra kayınbabam diyor ki ee doğumdan sonra çalışma...yarabbim tepem attı kaynanadan sonra o zaman gelsin ben diyeceğimi biliyorum diyo eşimde başka odadaydı..sesimi çıkarmadım hiçbişey demedim...eşimede eve geldikten sonra söyleyip söylememe arasında kaldım ama söylemedim..iyi mi ettim bilmiyorum:44::44::44: sonraaaaa eve geldikkk osmancıınn devamını izliyordukk eşim dedi hiç oynamıyo niye diye göbişimi öptüü sonraaa o sırada inanaamadım kızım bi tekme attııı gözümüz doldu ikimizinde ardı ardınaa tekmeler savurduu yavrucummm canımm kızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…