herkeşeee günaydınnn geçmişi okuyamadımmmm ama birazdan okuycamm havadislerim hemm iyi hem kötü...dün annemim kemik tarama ve emar sonuçları geldi ayağında kist oluşmuş bugün ufak bi ameliyatla alınacakmış..ama çok şükür iyiye gidiyor...akşam da kaynanama geçtik hastahaneden sonra kayınbabam diyor ki ee doğumdan sonra çalışma...yarabbim tepem attı kaynanadan sonra o zaman gelsin ben diyeceğimi biliyorum diyo eşimde başka odadaydı..sesimi çıkarmadım hiçbişey demedim...eşimede eve geldikten sonra söyleyip söylememe arasında kaldım ama söylemedim..iyi mi ettim bilmiyorum:44::44::44: sonraaaaa eve geldikkk osmancıınn devamını izliyordukk eşim dedi hiç oynamıyo niye diye göbişimi öptüüsonraaa o sırada inanaamadım kızım bi tekme attııı gözümüz doldu ikimizinde ardı ardınaa tekmeler savurduu yavrucummm canımm kızımmm
bende onu düşündüm daha fol yok yumurta yok derler ya..dedim beklee belkide dediğin gib çaışmayı bende istemem ama kaynana kahrı da çekilmez yaasen eşine; babanın sana dediklerini şikayet eder gibi söleme tabi, ters teper canım..
sen başbaşa olduğunuzda eşine, doğumdan sonra çalışmak istediğini kendin söyle..ben çalışmak istiyorum, vs....sen ne dersin diye eşinin fikrini al.bakalım eşin bu konuda ne düşünüyor onu öğren.başka kimseyi muhattap alma, kendinide yıpratma canım...
belkide bebiş olduktan sonra sen bile istemezsin çalışmayıonunla vakıt geçirmek daha çok hoşuna gider belli mi olur:)))
maddi probleminiz yoksa 1 yaşına kadar çalışma zaten sedacım..tabiki yinede sen bilirsin.1 yaşından sonra annende bakar, kayınvaliden de bakar..sonuçta aynı şehirdesiniz....
annen o küçük ameliyatı atlatıp hayırlısıyla sağlığıan kavuşur inşallah canım...
bebişinede maşallahhh
bende onu düşündüm daha fol yok yumurta yok derler ya..dedim beklee belkide dediğin gib çaışmayı bende istemem ama kaynana kahrı da çekilmez yaaannem işallah iyileşecek...kızıma maşallahh teyzesii savurdu akşam beni babasının öpmesini bekliyormuş bıdığımm
aynen öylee...dur bakalım durumlar neyi gösterecek...sonrasını eşinle halledersin zaten..maşallahh büyüyoo kızın:) hiç kıpırdamıyo diye dertleniyodun, bak şimdide savuruyo diyosunmaşallahhhhh
aynen canımmm aman ona mı kafa yoracağımm valla çalışırım eşim tamam dedikten sonra ki oda karışmaz...ebrucum hiç deme eşim bile nasıl oldu anlatamammm bi ilgi maşallahh bıdığımm büyüyo kızıma isim bulamadık daha erkek olsaydı egemen olcaktı adaş olacaktı kız bebişlerimiz egemen paşa nasıl bu arada..? cumaya kontrolüm var heyecandan ölcemmm...büyüdü müü acaba..? hemen gelsin hemen gelsin...
aaaa bu arada niye kimse yok yaaa..??? senle ben varız hee gerçi yeteriz baacış 4 kişiyiz
sorma yaaa, işler yoğunlaştı ancak gelebildim tekrar...evet 4 kişiydik bacım, yeterizzz
egemen nasıl olsun teyzesi..büyümek için çabalıyo yavrum..1500 kılo olmuş hemen hemen..bidahaki kontrolüm 22 nisanda, off daha çok var, ozaman 32. haftam bitiyor, inşallah döner paşam, dönmezse bana sezeryan yolları görünüyooo:18::18:
cuma günü kontrolden sonra yazarsın , merak ederim ben
slm ben geldim nasılsnız güzeller:79:
merhabaa canımm iyiyizz bizz sen nasılsın bıdıklaa..yiyebiliyo musun bişeylerr ayrıcaa çook kızıyorumm bana ve sana isim konusunda bu ne ya kaynana derdi hepp amann ben boşverdmm sen minniğine adapte ol yeterr eşinle konuşş ben bulduğum ismleri sayıyorum diyorum seçerz annenlere annemlere söyleriz tmm diyor oda
iyi olmaya çalışıyorum canım
yemek zorlada yiyorum ama bugün çok kötüyüm kursada gitmeyeceğim midem ağzım berbat ev kokuyo sanki eşyalar odalar vs kendimi çok kötü hissediyorum birde 1haftadır akşam olunca baş ağrısından duramıyorum offffff hayırlısıyla şu günleri bi atlatsam annemlerin taşınma işi var haber verseler hemen memlekete gideceğim yoksa duramıyom burda ankarada kokuyo sanki
isim bizde erkek olursa baskıları var kaynanamların canım ama sürekli eşime koymam diyodum geçen akşam laf oldu ben dedim şu isimleri düşünüyom erkek olursa kız olursada bakarız kızıma uygun bişey dedim tamam güzel isimler dedi yani yaa şimdilik yada gerçekten oda koymayacak babasının adını
aaa sakın sen git tamam ama doktoruna söyle öyle git hem yol hem orda yorulacaksın...evide bırak yapma temizliği şu önemli haftaları bi atlat ayy baş ağrısı bende de fena olurdu ama ilaç minoset yazmıştı bana 1,2 tane kullandım...buna sevindim cnaım bizimkide baba adı diyordu ya anası bende dedim ki bi ark.dedi ad buldunuz mu diye bende erkek olsaydı egemen ama kız belli değil dedim kısmet aşkım dedi kızımıza isim bakalım dedii kocam şaşırtıyor ayrıca minniğimmm oynadııı akşam babasının öpmesini bekliyormuş bıdığımm
maşallahhhhh yavrumaa nasılda büyümüşşş...döner işallahhh canımm yaa az kalmış sana bana daha offf haziranın ikinci haftası 32.haftam oluyor..onda alıcam raporu iş de hiç çekilmiyorr hiççç...bi an önce gelsinn vallaa..yazarım tatlımm çok merak ediyorum bende kızımı
slm ben geldim nasılsnız güzeller:79:
amin inşallahhh canımm:26:
hayırlısı ne ise o olsun diyorumm...napayım, düşünmeyim bari....
hoşgeldin canımmm...nasılsın??
ben yemeğe gidiyorum kızlar..öyle açım ki..zaten bu aralar hiç doymuyorum..3 haftada 3 kılo almışım..biliyorum çok aldımmmöküz gibi oldum ..moralim çok bozukk yaa
ev işi felan yapmıyorum canım pis bi kadın oldumbanada doktora sorduğumda dayanamzsan parol iç demişti ama oda etki etmiyo bikez içtim ilaç almak istemiyoum ama akşamları beni mahvediyo ağrı
kızlar babacı olur bilmiyonmu babasına cilvelenmiştir hel doğsun bak gör eşin sendende çok sevecek
benim kızım kndini zorla sevdiriyo üstelik babasına aşırı aşık çok düşkün eşin iyikide kız olmuş diyecek:81:
ebru allah napmasın senii çatlakkkkamin inşallahhh canımm:26:
hayırlısı ne ise o olsun diyorumm...napayım, düşünmeyim bari....
hoşgeldin canımmm...nasılsın??
ben yemeğe gidiyorum kızlar..öyle açım ki..zaten bu aralar hiç doymuyorum..3 haftada 3 kılo almışım..biliyorum çok aldımmmöküz gibi oldum ..moralim çok bozukk yaa
aman pis kadın desinler boşverr sende bebişte iiyi olda boşver gerisini...ilaç evet genede fazla alma bende de çok oluyordu baş ağrısı napalım bebişler için çekiyoruzm..işallahh fazla bulantı ve kusman olmaz...boll bolll da dinlenn yorma kendinii buda mı öyle olcak nee oynamıyo mu dedi göbişimi öptü kız bi tekme attıı eşim hayret etti ya gözüm doldumaşallah kızıma diyor...buda düşkün olcak sanırsam ilk başta erkek diye tutturuktu sinir..
canım bnim bulantım fazla oluyo kızmda öleydi ama çıkartamıyorum böle hani öğürürsünya boğazım acır kanar ama çıkmaz o dahada kötü demişti doktor buda öle olacak herlade bulantılar başladı ıyyyy ne kötü bişey yemek yiyemiyorum ama çıkrmam yok hayırlısıyla geçseydi 2aydaha beklemem gerk geçmesini
demiştim sana eşin anlayacak değişir üzülme diye bak şimdiden kızı için gözü doluyo seviyo öpüyo dediğim gibi bi doğsun ozaman gör sen onları
ayy anlıyorum valla canımmm..hayırlısıyla geçer canımmm geçmese benimki geçmezdii..ama mideni boş bırakma ye bişeylerr mutlaka..eşimde evet demiştin valla hele doğsun sanırsam kızını bulur beni unutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?