geçecek sedacım biliyorum daha iki ay var hayırlısı olsun bebişim sağlıkı olsunda ben çekerim bişeyler yemeye çalışıyorum tek yemek istediğim meyva şükür onu yiyebiliyorum
evet benimde doğuma 4 ay kaldı amahala bulantıdan gözümü açamıyorum çok zormuş böylesi sonuna kadar böyle gidecek galiba
tabikiii cnımm bolll bolll meyvee yee içebilirsen de süt iç bol bol kahve çaydan uzak dur hamurlu yeme benim gibi şişersin sonraakaç kilosun gülsümüm şimdi
evet benimde doğuma 4 ay kaldı amahala bulantıdan gözümü açamıyorum çok zormuş böylesi sonuna kadar böyle gidecek galiba
sütü normaldede içemem ama sedacım şimdi hiç içemiyorumkahve içmiyorum çayı zaten şekersiz içiyorum onun için çooooooookkkkkkk açık içiyorum hamurla uğraşamıyom yapamıyomki yiyem bişey yapasam yok ama eşimi aradım biraz önce dedim gelirken poaça al aslında canım ıspanaklı pide istiyo ama buraların pidesini sevmiyorum meleketimin olacak neyseki annemler pazar günü geleceklermiş getirir annecim
sedacım benn 67kiloyum yazdan 61dim tedavide içtiğim iğne ilaç ve boğazımı tutamadığım için kilo almıştım bakalım kaçla doğum yaparız
bak sütü bende içemezdim ama puding felan yap ne bilim muhalelbili bişeyler yap ki bebek alsın hiç yoktan...hamurlu yememen ayy nasıll güzel...67 iyi aslında bende 65 le hamile kaldım sanrsam 55 dim gelin geldiğimde 10 kilo birden aldım öküz gibiaman bebişlerimiz iyi olsunda veirrizz bak senin 2.hemde
hey Allahım kız kilo aldım diye moral bozulurmu sanki normal bi zmanda dikkat ediyosun alıyosunda üzülüyon tabi alacan çok normal hamilesin bebişin hızla kilo aldığı zaman boşver doğumdan sora verisin yeterki sağlık olsun hemm bende herşeyi fazla fazla yemek istiyorum tek yiyemde kilo alam
ebru allah napmasın senii çatlakkkkbende çok aldım napakk bebişlerr için doğumdan sonra veririz kaygılanma senn
amannn takmaa canımm benimkide öyle aşkitom derdi şimdi aşkitosunum diyor napakbozulmazmı hiççnasıl vercem sonra bu kıloları,imkansız gibi geliyoo, düşünsene 78 kılo oldum yaaa, ve daha 2,5 ayım var gülsüm...90 ı bulmazsam iyidir..65 le hamile kaldım..evlendiğimde 58 kıloydum...şimdi o kılolar hayal gibi geliyo..valla moralım bozuluyo ya, boğazımıda tutamıyorum işin kötüsü o işte.
bebişler için tabiki alıyoruz şekerim ama kocam bugun bana ne dese beğenirsin..!!!
arabanın koltuğuna sığmıyosun artık hayatım....aynı bunu dedi..şaka yapıyo, takılıyo bana biliyorum ama her şakada da gerçeklik payı vardır yani...adam haksızda değil hani, çok genişledim hakkaten
seelaam kızlar çok yoğun bir gündü ve ben çok yorgundum şaftım kaydı sabah almam gereken fitili bile öğlen aldımşimdi diktim ayaklarımı çöp kovasına yatar gibi oturuyorum
gülsümmmmmmmm dün rüyamda seni gördüm sana sen güzelleştin senin oğlun olacak diyordum sonra bi yere gidicez kolye takmak istiyodun ama eşin istemiyordu ne gerek var takma diyodu ama sen takıyordun sonunda kolyede kıza yorulur amaçelişkim rüyamada yansıdı vallahi
sedoş yemişin tekmeyi kızçeden babasında öpücük bekliyomuş meğer zilli maşallah kızçene
ebru ya ben seni çok merak ediyorum netcez acaba gül cemalini nasıl görcez aminim çok güzel bir hatunsundur kilolarıda takma kafana bak azizeye bebekle uğraşmaktan eski haline döndüğünü yazmış bende sende gayet fit bir anne olacaksın hayırlısıyla bi doğsunda egemen paşamız
mehtap neden gelmiyor artık topiğe ya merak ediyorum artık
zillimm babasını istiyormuşş dmek bıdığımmm...
ebru he valla msnde kullanamıyor o bende merak eddim valla nazodan sonra diyorum
işalllah veririrz kiloları tombik oldum bende yoksa
senin bıdık nasıl olaa edoşumm
bıdığım kuzu gibi kuzu hiç üzmüyor annesini kurban olduğumhala anlamadı annesi hamile olduğunu o kadar yani bi tekmede ben yisemde kendime gelsem
yersinnn bacımm yersinn benimki bi attı elektrik çarptı sanki karnımdaBulantılar ne alemde canım..?
seelaam kızlar çok yoğun bir gündü ve ben çok yorgundum şaftım kaydı sabah almam gereken fitili bile öğlen aldımşimdi diktim ayaklarımı çöp kovasına yatar gibi oturuyorum
gülsümmmmmmmm dün rüyamda seni gördüm sana sen güzelleştin senin oğlun olacak diyordum sonra bi yere gidicez kolye takmak istiyodun ama eşin istemiyordu ne gerek var takma diyodu ama sen takıyordun sonunda kolyede kıza yorulur amaçelişkim rüyamada yansıdı vallahi
sedoş yemişin tekmeyi kızçeden babasında öpücük bekliyomuş meğer zilli maşallah kızçene
ebru ya ben seni çok merak ediyorum netcez acaba gül cemalini nasıl görcez aminim çok güzel bir hatunsundur kilolarıda takma kafana bak azizeye bebekle uğraşmaktan eski haline döndüğünü yazmış bende sende gayet fit bir anne olacaksın hayırlısıyla bi doğsunda egemen paşamız
mehtap neden gelmiyor artık topiğe ya merak ediyorum artık
bende merak etmiştim ayben mehtapda gelmedi bugün
edoşum bende çelişkideyim ama buara erkek ağır basıyo ben kız istiyodumya o malum olmuştur sana sağlıklı olsun hayırlıs evlat olsun cinsiyet önemli değil
sen nasılsın kızzzzz edoşum öncede yazmıştım şimdide diyorum şükret vala ben kaçgündür düzgün yemek yiyemiyorum bugün aç aç bekledim ıyyyyy ne kötü bişey bilsen yiyememek hayırlısıyla atlatsam ohhh bol bol yeemk yiyecem
teyzoşlar 10+4 lük göbeeemee bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?