Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

geçecek sedacım biliyorum daha iki ay var hayırlısı olsun bebişim sağlıkı olsunda ben çekerim bişeyler yemeye çalışıyorum tek yemek istediğim meyva şükür onu yiyebiliyorum

tabikiii cnımm bolll bolll meyvee yee içebilirsen de süt iç bol bol kahve çaydan uzak dur hamurlu yeme benim gibi şişersin sonraakaç kilosun gülsümüm şimdi

evet benimde doğuma 4 ay kaldı amahala bulantıdan gözümü açamıyorum çok zormuş böylesi sonuna kadar böyle gidecek galiba

tabikiii cnımm bolll bolll meyvee yee içebilirsen de süt iç bol bol kahve çaydan uzak dur hamurlu yeme benim gibi şişersin sonraakaç kilosun gülsümüm şimdi

sütü normaldede içemem ama sedacım şimdi hiç içemiyorumkahve içmiyorum çayı zaten şekersiz içiyorum onun için çooooooookkkkkkk açık içiyorum hamurla uğraşamıyom yapamıyomki yiyem bişey yapasam yok ama eşimi aradım biraz önce dedim gelirken poaça al aslında canım ıspanaklı pide istiyo ama buraların pidesini sevmiyorum meleketimin olacak neyseki annemler pazar günü geleceklermiş getirir annecim
sedacım benn 67kiloyum yazdan 61dim tedavide içtiğim iğne ilaç ve boğazımı tutamadığım için kilo almıştım bakalım kaçla doğum yaparız

evet benimde doğuma 4 ay kaldı amahala bulantıdan gözümü açamıyorum çok zormuş böylesi sonuna kadar böyle gidecek galiba

geçmiş olsun canım benim normalde 3-4aydan sora rahatlarım ama bakalım inş.sende atlatırsın kimisinde doğuma kadar devam eder derler Allah yardımcın olsun

bak sütü bende içemezdim ama puding felan yap ne bilim muhalelbili bişeyler yap ki bebek alsın hiç yoktan...hamurlu yememen ayy nasıll güzel...67 iyi aslında bende 65 le hamile kaldım sanrsam 55 dim gelin geldiğimde 10 kilo birden aldım öküz gibi aman bebişlerimiz iyi olsunda veirrizz bak senin 2.hemde

canım buara bişey yemediğim için yapmıyorum yoksa elim boşdurmaz muhellebi şubu yaparım bende evlendiğimde 51kiloydum canım çok zayıftım kızımdan sora vermedim fazla kızımda 23-24kilo almıştım inş.bunda faza almam hayırlısı canım kilo dediğin ne istenirse boğaz tutulursa çabuk verirlir ben boğazımı tutamadfığım için veremedimelimde boğazımda durmaz ne edem

bozulmazmı hiçç nasıl vercem sonra bu kıloları,imkansız gibi geliyoo, düşünsene 78 kılo oldum yaaa, ve daha 2,5 ayım var gülsüm...90 ı bulmazsam iyidir..65 le hamile kaldım..evlendiğimde 58 kıloydum...şimdi o kılolar hayal gibi geliyo..valla moralım bozuluyo ya, boğazımıda tutamıyorum işin kötüsü o işte.

ebru allah napmasın senii çatlakkkk bende çok aldım napakk bebişlerr için doğumdan sonra veririz kaygılanma senn

bebişler için tabiki alıyoruz şekerim ama kocam bugun bana ne dese beğenirsin..!!!
arabanın koltuğuna sığmıyosun artık hayatım....aynı bunu dedi..şaka yapıyo, takılıyo bana biliyorum ama her şakada da gerçeklik payı vardır yani...adam haksızda değil hani, çok genişledim hakkaten

amannn takmaa canımm benimkide öyle aşkitom derdi şimdi aşkitosunum diyor napak

seelaam kızlar çok yoğun bir gündü ve ben çok yorgundum şaftım kaydı sabah almam gereken fitili bile öğlen aldım şimdi diktim ayaklarımı çöp kovasına yatar gibi oturuyorum

gülsümmmmmmmm dün rüyamda seni gördüm sana sen güzelleştin senin oğlun olacak diyordum sonra bi yere gidicez kolye takmak istiyodun ama eşin istemiyordu ne gerek var takma diyodu ama sen takıyordun sonunda kolyede kıza yorulur ama çelişkim rüyamada yansıdı vallahi

sedoş yemişin tekmeyi kızçeden babasında öpücük bekliyomuş meğer zilli maşallah kızçene

ebru ya ben seni çok merak ediyorum netcez acaba gül cemalini nasıl görcez aminim çok güzel bir hatunsundur kilolarıda takma kafana bak azizeye bebekle uğraşmaktan eski haline döndüğünü yazmış bende sende gayet fit bir anne olacaksın hayırlısıyla bi doğsunda egemen paşamız

mehtap neden gelmiyor artık topiğe ya merak ediyorum artık

zillimm babasını istiyormuşş dmek bıdığımmm...

ebru he valla msnde kullanamıyor o bende merak eddim valla nazodan sonra diyorum

işalllah veririrz kiloları tombik oldum bende yoksa

senin bıdık nasıl olaa edoşumm

bıdığım kuzu gibi kuzu hiç üzmüyor annesini kurban olduğum hala anlamadı annesi hamile olduğunu o kadar yani bi tekmede ben yisemde kendime gelsem

yersinnn bacımm yersinn benimki bi attı elektrik çarptı sanki karnımda Bulantılar ne alemde canım..?

kız sedoş olmayan bulantılarımı mı soruyorsun Hala yoklar
Bir ara iştahsızlıktan birşey yiyemedim 1 hafta doğru düzgün o hafta bi büzüştü açlıktan ama bulanmadı

bende merak etmiştim ayben mehtapda gelmedi bugün
edoşum bende çelişkideyim ama buara erkek ağır basıyo ben kız istiyodumya o malum olmuştur sana sağlıklı olsun hayırlıs evlat olsun cinsiyet önemli değil
sen nasılsın kızzzzz edoşum öncede yazmıştım şimdide diyorum şükret vala ben kaçgündür düzgün yemek yiyemiyorum bugün aç aç bekledim ıyyyyy ne kötü bişey bilsen yiyememek hayırlısıyla atlatsam ohhh bol bol yeemk yiyecem

aybenle konuşuyoruzda mehtap 3 gündür uğramıyo topiğe ama eylül annelerine yazmış dün iyi sanırım :80:
hayırlısı olsun tabi gülom kendim için tahmin yapıyorum hissiyatımda varda senin için bişi hissedemiyorumya daha çok merak ediyorumm
çok şükür gülom ya inşallah hep böyle gider bide kanamalarım artık kesilse benden iyisi yok
yiyebildiğin şeyleri keşfet muhakkak vardır aç bırakma kendinide yavruyuda

teyzoşlar 10+4 lük göbeeemee bakın

yavaş yavaş kendini belli tmeye başlamış minnağın maşallah

yediğim şeyleri kaşfettim edoşum sadece meyva istiyorum tabi oda çok tok tutmuyo ama işte idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…