Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yavaş yavaş kendini belli tmeye başlamış minnağın maşallah

yediğim şeyleri kaşfettim edoşum sadece meyva istiyorum tabi oda çok tok tutmuyo ama işte idare ediyoruz

teşekkür ederiz gülsüm teyzoş
ye ye aaç bırakma paşayı

edoş ev dahi kokuyo bana ya bugün evdeydim heryeri havalandırdım ama nafile yatıyorum kırlent kokuyo mutfak zaten hiç sölemeyim kıyafetlerim öle yıkanmış çamaşırı katlayıp zor koydum yerine offfff hayırlısıyla geçse erkenden başladı benim bulantılar erken olunca kız olurmuş bugün duydum

içimden öyle geçti yazıverdim bende

edoş benim kıza söledim dedim kardeşin olacakbeni üzme tamammı annecim diye başldı iki kız iki erkek olsun odamda yatırayım demeye kızım fazla öle deme diyorum olsun diyo ozaman bikız bierkek olsun diyo

çok ilginç ya Allah kolaylık versin canım çok zormuş işin
hayırlısı bakalım öğrenmekte nasip olacak elbet

benim oğlumda geç başlamıştı bulantım ama çok değildi
kızımda 5.haftadan sonra çok kötüydü ay hatırladıkça tuhaf oluyorum
senin ilk kızında bulantın ne zaman başlamıştı
ikisini kıyaslayabilirsin..

çok ilginç ya Allah kolaylık versin canım çok zormuş işin
hayırlısı bakalım öğrenmekte nasip olacak elbet

evet ya ben cinsim herhal kızmdada reklamadan dahi bulanmıştım o reklam çıkınca mahvoluyodum eşimle kendi deodarantımdanda bulanmıştım hala kokularına dayanamam öğrenecez hayırlısı olsun yeterki edoşum idrarının rengi nasıl koyuysa kız açıksa erkek derler benim çok çok açık

kıyasladığımda aynı canım 5hafta gibi başladı ikiside birde kızımdada sağ tarafım ağrırdı hareketleri hep sağda hissederdim bundada ağrım hep sağda kasılmalar felan senin ne taraftaydı ne çok soru soruyorum demi

:79: aa benim hiç bulantım olmadı henüz çok pis erkeğe yorasım geldi şimdi
gülo seninde erken başladı kızzzzz seninkide kız mı yoksaa

:79: aa benim hiç bulantım olmadı henüz çok pis erkeğe yorasım geldi şimdi
gülo seninde erken başladı kızzzzz seninkide kız mı yoksaa

öle diyolar edoşum kasım topiğindede öle dediler erken başlarsa kızmış geç ve az olursa erkek tabi Rabbim bilir ama tahmin işte

buarada kaynanamlar duydu sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…