Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

eşin yardım etmiyor mu
ben yemek yapamıyordum falan yapmıyordum
ayy Allah kolaylık versin cnm

eşin yardım etmiyor mu
ben yemek yapamıyordum falan yapmıyordum
ayy Allah kolaylık versin cnm

sağol canım amin eşim yardım etmese zaten hiç çekemem canım bugün aradım dedim yemek yapamıyorum bişeyler al canımın istediklerini söledim almış geldisorada marketten birsürü meyva aldı hazırlamaış getirdi zorla yedim biraz iyi geldi gözüm açıldı yatıyodum

öle diyolar edoşum kasım topiğindede öle dediler erken başlarsa kızmış geç ve az olursa erkek tabi Rabbim bilir ama tahmin işte

buarada kaynanamlar duydu sonunda

hayırlısı bakalım
konuştun mu ne dedileri

hayırlısı bakalım
konuştun mu ne dedileri

hayırlısı ama benim içime erkek geliyo senin için oyyyyy yerim onu
akşam eşim aradı kızım konuşurken söledi bizim bebeğimiz olacak dedi sora beni istedi kaynanam doğrumu dedi doğru dedim ne kadarlık diyo bende yeni 1,5aylık dedim tedaviye gidiyom diyodun iyi gözün aydın dedi sağol dedim kapattı sesi durgun bişekilde amaaaaaannnn çokta tıııııııınnnnnn sevenlerim sağolsun teyzeme dayımın kızıyla felan konuştum anam biduy seslerini benden fazla heycen yaptılar sevindiler istediğimi biliyolardı şükür dualarımız kabul oldu diyolar canlarım benim

gulnurcum hem erkek hem kız annesinin idrar konusu doğrumu açık olursa erkek koyu olursa kız diyolar rengi:26:

aynen işte bu kadar tııın :13:
sevenlerimiz saolsun boşver gerisini

gulnurcum hem erkek hem kız annesinin idrar konusu doğrumu açık olursa erkek koyu olursa kız diyolar rengi:26:

valla oğlumu pek hatırlamıyorumda kızımda koyuydu
ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
senin kızında bulantın ne zaman başladı?

fena uykum geldiiiiiiiiiiiiiiii:84:
bana müsade :87:
Allah rahatlık versin

valla oğlumu pek hatırlamıyorumda kızımda koyuydu
ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
senin kızında bulantın ne zaman başladı?

yazdım ama görmedin heralde canım ikisede aynı zamanda başladı yani kızımdada 5haftalıkken yavaş yavaş başlamıştı bda öle gittikçe artıyo

bunu yazmıştım canım

sağdaydı
ama bence bunlarla alakalı değil
ama kız olma ihtimali şimdilik fazla gibi hadi hayırlısı

bencede Rabbimin bileceği şey sağlıklı hayırlı evlat olsunda önemli olan o ama biliyosun insan merak ediyo acaba ne diye hyırlısı erkek olursa güzel olur kızım var bi erkek bikız olur kız olursa oda çok güzel olur ben kızları çok seviyorum kızım tek kalmaz Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş.

banada müsade canım kalksam iyi olacak midem tekrar başlayacak gibi yatam bari öpüyorum arada gel güzel kızını öpüyorum byyyyyyyyyy:79:

Selam kızlarrr,

Ben pek iyi değilim midem çok kötü dün izinliydim yattım evde ama geçmiyor artık kusmayada başladım midem o kadar ağrıyorki kusmadan geçmiyor. Salı günü baktım sizlere hiç kimse yoktu bende birşey yazmadan çıktım cumartesi kontrolüm var böle işte kızlar kötüyüm kısaca

günaydın topiğin güzel anneleriii şöyle bi geçmişi okuyup geldimm...

gül cemalimi he.... çok güldüm bunaa...msn veriyim edoşum, gerçi iş yerinde pek kullanamıyorum, yasak o yüzden..gizli , saklı hotmail açıyorum sadece..evde olduğum zaman görürsün, beni ve koca göbüşümü :)))
inşallahh dediğin gibi olur, ağzın bal yesin fir bir anne.....evet bu lafı çok sevdim..ben fit bir anne olacağımm ayyyy kendimi hiç boşa kandırmayım..ben bu kıloları biraz zor veririmm

teyzoşlar 10+4 lük göbeeemee bakın

oyyyyyyy yerim ben onuuu...teyzesinin tatlısı....edoşum ,senin oğlun olacak diye içimden geçiyor, gülsümün kızı olacak, aybeninde oğlu olacak gibi geliyor bana...dur bakalım belli olur 1, 5 aya kadar...pipili mi, zilli mi

hoşgeldinn...kaç gündür yoksunn mehtapcım..sınavın nasıl geçti, hiç bahsetmedin??dikkat et kendine..geçmiş olsun ...

canım bu kadar habersiz bırakma bizi yoksakta yaz durumunu
çok geçmiş olsun mehtabım inşallah tez zamanda kesilir bulantıların
cumartesi yiğenimin resmini koyda gözümüz göynümüz açılsın

hoşgeldinn...kaç gündür yoksunn mehtapcım..sınavın nasıl geçti, hiç bahsetmedin??dikkat et
kendine..geçmiş olsun ...[/QUOTE]

huKUK VE İŞLETMENİN CEVAPLARINI ALMIŞTIM KENDİME SALI GÜNÜDE YAYINLADILAR 63 FALAN ALACAM HİÇ FENA DEĞİL YANİ 0 ÇALIŞMA İLE HERALDE 2. SINIFA GEÇERİM BU SENE KISMET OLURSA

ebuşş kız dövcem seni heee vericeksin elbette çatır çatır kilolarını haydi olduda vermedin hayatında sana aşık hayran 2 erkek olacak eşin ve oğluşun insan kendini tüy gibi hisseder beee
tahminlerini desteklliyorum canım bi gülsümde gelgitler yaşıyorum onun dışında hissiyatlarımız aynı haydee hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…