edoş ev dahi kokuyo bana ya bugün evdeydim heryeri havalandırdım ama nafile yatıyorum kırlent kokuyo mutfak zaten hiç sölemeyim kıyafetlerim öle yıkanmış çamaşırı katlayıp zor koydum yerine offfff hayırlısıyla geçse erkenden başladı benim bulantılar erken olunca kız olurmuş bugün duydum
eşin yardım etmiyor mu
ben yemek yapamıyordum falan yapmıyordum
ayy Allah kolaylık versin cnm
öle diyolar edoşum kasım topiğindede öle dediler erken başlarsa kızmış geç ve az olursa erkek tabi Rabbim bilir ama tahmin işte
buarada kaynanamlar duydu sonunda
hayırlısı bakalım
konuştun mu ne dedileri
hayırlısı ama benim içime erkek geliyo senin için oyyyyy yerim onu
akşam eşim aradı kızım konuşurken söledi bizim bebeğimiz olacak dedi sora beni istedi kaynanam doğrumu dedi doğru dedim ne kadarlık diyo bende yeni 1,5aylık dedim tedaviye gidiyom diyodun iyi gözün aydın dedi sağol dedim kapattı sesi durgun bişekilde amaaaaaannnn çokta tıııııııınnnnnn sevenlerim sağolsun teyzeme dayımın kızıyla felan konuştum anam biduy seslerini benden fazla heycen yaptılar sevindiler istediğimi biliyolardı şükür dualarımız kabul oldu diyolar canlarım benim
aynen işte bu kadar tııın :13:
sevenlerimiz saolsun boşver gerisini
gulnurcum hem erkek hem kız annesinin idrar konusu doğrumu açık olursa erkek koyu olursa kız diyolar rengi:26:
valla oğlumu pek hatırlamıyorumda kızımda koyuydu
ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
senin kızında bulantın ne zaman başladı?
fena uykum geldiiiiiiiiiiiiiiii:84:
bana müsade :87:
Allah rahatlık versin
kıyasladığımda aynı canım 5hafta gibi başladı ikiside birde kızımdada sağ tarafım ağrırdı hareketleri hep sağda hissederdim bundada ağrım hep sağda kasılmalar felan senin ne taraftaydı ne çok soru soruyorum demi
sağdaydı
ama bence bunlarla alakalı değil
ama kız olma ihtimali şimdilik fazla gibi hadi hayırlısı
ebru ya ben seni çok merak ediyorum netcez acaba gül cemalini nasıl görcez aminim çok güzel bir hatunsundur kilolarıda takma kafana bak azizeye bebekle uğraşmaktan eski haline döndüğünü yazmış bende sende gayet fit bir anne olacaksın hayırlısıyla bi doğsunda egemen paşamız
teyzoşlar 10+4 lük göbeeemee bakın
Selam kızlarrr,
Ben pek iyi değilim midem çok kötü dün izinliydim yattım evde ama geçmiyor artık kusmayada başladım midem o kadar ağrıyorki kusmadan geçmiyor. Salı günü baktım sizlere hiç kimse yoktu bende birşey yazmadan çıktım cumartesi kontrolüm var böle işte kızlar kötüyüm kısaca
Selam kızlarrr,
Ben pek iyi değilim midem çok kötü dün izinliydim yattım evde ama geçmiyor artık kusmayada başladım midem o kadar ağrıyorki kusmadan geçmiyor. Salı günü baktım sizlere hiç kimse yoktu bende birşey yazmadan çıktım cumartesi kontrolüm var böle işte kızlar kötüyüm kısaca
günaydın topiğin güzel anneleriiişöyle bi geçmişi okuyup geldimm...
gül cemalimi he.... çok güldüm bunaa...msn veriyim edoşum, gerçi iş yerinde pek kullanamıyorum, yasak o yüzden..gizli , saklı hotmail açıyorum sadece..evde olduğum zaman görürsün, beni ve koca göbüşümü :)))
inşallahh dediğin gibi olur, ağzın bal yesinfir bir anne.....evet bu lafı çok sevdim..ben fit bir anne olacağımm ayyyy kendimi hiç boşa kandırmayım..ben bu kıloları biraz zor veririmm
oyyyyyyy yerim ben onuuu...teyzesinin tatlısı....edoşum ,senin oğlun olacak diye içimden geçiyor, gülsümün kızı olacak, aybeninde oğlu olacak gibi geliyor bana...dur bakalım belli olur 1, 5 aya kadar...pipili mi, zilli mi
hoşgeldinn...kaç gündür yoksunn mehtapcım..sınavın nasıl geçti, hiç bahsetmedin??dikkat et kendine..geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?