Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım bu kadar habersiz bırakma bizi yoksakta yaz durumunu
çok geçmiş olsun mehtabım inşallah tez zamanda kesilir bulantıların
Cumartesi yiğenimin resmini koyda gözümüz göynümüz açılsın

bulantıdan yana sıkıntım yok edacım midem yanıyor kaynıyor yemek yemezsem sorun yok ama ufacık birşey yiyeyim hemen kaynıyor midem, pazartesi sölemiştim midem çok kötü diye .

Yavrunun resmini koyarım canım kısmatse biz birde videoyaya çekiyoruz doktorda çok keyifli oluyor 1 ay boyunca izliyom bilgisayarda

o zaman inşallah miğde problemin bıçak gibi kesilir tez zamanda inşallah
bende bu sefer gittiğimde cd götürdüm bi arkadaşım ssöylemişti kayıt yapıyorlar diye bizim cihazda yokmuş öyle bi özellik ama haftaya inşallah babamız cep.telefonundan çekicek heralde bende o video ile yatar kalkarım siz nasıl kayıt yapıyorsunuz :26:

valla şakayla karışık lafları yiyorum bazen benimkinden... neyse ya; boşverdim.dur bakalım kapanışı kaçla yapıcam...oğlumu kucağıma bi alayım hayırlısıyla başka bi düşüncem yok...

huKUK VE İŞLETMENİN CEVAPLARINI ALMIŞTIM KENDİME SALI GÜNÜDE YAYINLADILAR 63 FALAN ALACAM HİÇ FENA DEĞİL YANİ 0 ÇALIŞMA İLE HERALDE 2. SINIFA GEÇERİM BU SENE KISMET OLURSA

inşallahhh geçersin canım...sevindimm

fotograf makinesinin video bölümünden çekiyorum.

Günaydın kızlarrrr.nasılsınız?
Işlerimin yoğunluğundan giremiyorum pek. Akşamda ölü gibi oluyorum. Bütün gün pc başında olunca akşam pc görmek istemiyorum valla.
Akşam baya kaynatmışsınız. Edoşumun göbüşünü gördüm. Maşşak göbeğine bebeğine.
Bende akşam iyi olursam koyarım göbüşümün resmini

günaydınn kızlarrrr
edoşş maşşallahh tüttüüü göbişinee kızz

gülsüm sende amannn tnnn boşverr kaynana derdi bitmezzz sen kuzuna bak içindeki minniğe helede...

mehtap bende baktım pazr günü kötü geçti benimkide c.tesi oturumu iyiydi pazar hiç yapamadım pekde umudum yok

ayben ayy hiç deme hiçç sabahtan akşama kdar pc görmeden sıkılıyorum..işler yoruyor artık beni..

ebrucum sen nasıl oldun ayaklarında şişme varmı hala?
bugün annemin ameliyatı var o arada doktoru aradan çıakrtsam diyorum...olmadı arara hemen araya dıkıştırsın beni izin almam sorun oluyor artık

Mehtap geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim rennie şurup yanmamı geçirdi çok şükür sende dr una söle mutlaka verecektir.benimde kusmalarım tavan yaptı haftasonunu hastanede serumla geçirdim.İnşallah sende tez zamanda iyi olursun.

banada gaviskon verdi canım onu içiyorum ama ne fayda kusmasam olmuyor birde artık mutfaklara tahamülüm yok her mutfak kokuyor bak yazakende midem bulandı ilk üç ayda yaşananları ben şimdi yaşıyoruz ama kocam diyordu senin her işin ters normal değil diye haklıymış adam

tövbe tövbe ya çok güldüm oktay enişteme

Ay sorma benim adamda aynını dio dr halbuki rahat haftalar başlıyo demişti ama zindan günlermiş meğer :))) rennie antiasit gaviscondan daha faydalı oldu bana ağzımda su birikio bazen allah yardım etsin bize yaa

slm nasılsnız güze anneler kursda duramadım geldim çok kötüyüm beyaaaa

aneeeeeeeeee kimseler kalmamış herkez nere giti yaaa:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…