Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aaaaa tam kalkıyodum nazomu gördüm nasılsın şeker nasıl gidiyo az kaldı

herkese merhabalar kızlar..markete çıkmıştım,bu hatunlar beni merek ettilerse diye hemen cafeye girdim iki yazayım dedim..biz çok şükür iyiyiz..daha doğurmadım yani..evdeki internetin kotasını doldurmuşuz,artık nasıl becerdiysek.bu arada hazırlıklarımı baya hafiflettim..evi ilaç yaptırdım,boya yaptırdım,temizlik yapıldı,bebişin tüm kıyafetleri alındı..ama hala eksik var..yapılacak işler var..umarım herkes iyidir..mide şikayetleriniz varmış,benim tavan yapmış vaziyette hergün kusuyorum artık ilaçlarada bağışıklık kazandım galiba banamısın demiyola..Allah cümlemizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..nazo dan haberler bu kadar,fırsat buldukça yazarım yine..tek tek hepinizi öpüyorum..Allah hepimize kolaylıklar versin..

Rabbim kolaylık versin nazom arayı uzatma gel arada bende çıkaramam bulantım fazla olurda nazom yaaaaa akşam boğazımdan kan geldi bişey yok kızımdada öle oluyodu

Nazo 3537 de göbeğim var bak bakem pipimi kutumu

bana içimden seninki oğlan gibi geliyo canım..ama bu resme bakarsak kız deriz..koca bi popo yanlardan taşmış..daha şimdi karnından belli olmaz..eğer popodan kilo almaz,karnın öne doğru sivrilmeye başlarsa ki 3 aydan sonra şekillenir o zaman pipilidir...

Rabbim kolaylık versin nazom arayı uzatma gel arada bende çıkaramam bulantım fazla olurda nazom yaaaaa akşam boğazımdan kan geldi bişey yok kızımdada öle oluyodu

canımm..fazla öğürmekten olur..bazende hiç sebebsiz vucudun hızla kan toplamasından bazen ağızdan,bazen burundan kan gelmesi doğaldır gülsümcüm,benimde sık sık burnumdan kan gelirdi,normalmiş..hadi cicişlerim beni tutmayın...müsait bi, zaman uzunca muhabbet ederiz..öptüm hepinizi..

işlerini kolaylamışsın ne güzel
Ay ben miğde bulantısı ve kusmaktan fena tırsar oldum :18:
Sen ayben mehtap gülo neler çekiyosunuz böyle allah kolaylık versin
Gene bekleriz efem :79:

ya pişamadan popo öyle görünmüş beeee sensin koca popo yanlardan taşmış

benım karnımda sivrıydı sonranlar erkek mı dıyordu ama kız oldu nazo senın az kalmış :))))

Günaydın kızlar. Nazo gelmiş. Hoşgelmiş .
Ya ben dilek'in oğluşunun resimlerini göremiyorum amaaaaaaaaaaaaaaa :84:
şirkette yasak bazı sayfalar açılmıyor. :95:

slm kızlarrr
mehtabım kardeşine çok geçmiş olsun canım çabucak şifasına kavuşur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…