Burda KAAN'ım 2 günlük...
http://img16.imageshack.us/img16/4714/resim001qn.jpg
Burdada KAAN'ım 10 günlük...
http://img535.imageshack.us/img535/9775/sdc11220n.jpg
Maşallah demeyi unutmayalım...
Günaydın kızlar,
Kardeşim bel fıtığı ameliyatı olacak bugün
maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın
maşallah yakışıklı oğluna dilekçim çok tatlı
maşallah canım benim allah uzun ömürlü hayırlı ve sağlıklı etsin
maşallahhh maşallahhhh maşallahhhhh
Allahım ne tatlı bir bebek...
Allah analı babalı büyütsün canım...
Allah acil şifalar versin canım..inşallah tez vakıtte iyileşir kardeşin.
Çok teşekkür ederim kızlar...Kaan'ım da yanaklarınızdan öper...Anneside kocaman maşallah desin oğluna...
azize nasılsın nasıl gidiyor kızınla?
iyi akşamlar kızlar
Dün doktor amcamıza gittik milyonda milyon ERKEK dedi, pipisinide gösterdi. Yavrum kocaman adam olmuş o kadar hareketliydiki anlatamam yuvarlanıp duruyordu birde en son bir gerindi anlatamam size 16 cm 110 grammış küçük aşkım....
4 lü test yapalım dedi birde ayrıntılı ultrason yapacağınız önümüzdeki aylarda herşeyi harika dedi. Mide yanması için ilaç verdi doğuma kadar kullanacakmışım rahatlacak seni dedi kan ilacımı değiştirdi demir ve folik takviyeli ilaç verdi 1,5 kilo almışım 4 ayda buda çok iyiymiş.
böle kızlar çok mutlu çıktık doktordan
günaydın kızlar...
Hafta sonu pek giremedim nete.annemle babam geldiler, bugun sabah gittiler....güzel bi hafta sonu geçirdim..insana ne varsa annesinde var, bu böyle yaniii..başkada bişey demiyorum...
2 hafta sonra kontrolüm var, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, akabinde izin alıcam 4 gün,2 de hafta sonu 6 gün evdeyim,annem tekrar gelicek, tüller falan, ızır zıvır temizlik işlerini halledecek, oğlumun hastane çantasını hazırlayacağız, cicilerini yıkayıp ütüleyeceğiz..doğumada az kalmış oluyoo..ayyyyy çok heyecanlanıyorummmsizler nasılsınızzz bakalım?
Mehtapcım ve azizecim, sizlerin yavrularınada maşallahhh...
Bizede kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...her gün , o günün hayalini kuruyorumm
günaydın kızlaarrr....
p.şembe günü doktora gittim yavrumu gördüm maşşalh nasılda büyümüşş öyleeee....elleri heryeri belli kızımın eli ağzındaydı gene hiç doymuyor herhalde...548 gram 27 cm olmuşş ama bende 78 kilo olmuşum doktor yavaş dedi ama napsam bilmiyoum fena canım sıkkın 7.aydan sonra daha çok kilo alırsın diyor annem..
bu arad annemde p.şembe günü akşamı ameliyatını oldu çok şükür iyi narkozdan ayılırken çok kötü oldukk...ağlayarak uyandı ama şimdi çk iyi maşallah....evinide çiçek gibi yaptık bitanem annemin
akşamda kaynanama gittikisim buldum seda dedi çok merak ettim bi aralar bnim istediğim ismi beğenmemişti o isimmiş BELİNAY koy değiştirme diyor kaynımda anneye babaya soralım dedi eşim gözümün içine baktı yok der gibi baktım güldü yok ana olmaz o ismi beğenmiyoruz dedi BERİL koymaya karar verdik ama değişebilir
MERAK ETTİM SENİ BE SEDOŞ
AMA MAŞALLAH KIZINDA ANNEANNESİDE İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR
ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
maşallah maşallah maşallah
Pazartesiye böyle güzel haberlerle başlamak ne hoş
Ablan nasıl oldu kermitim o da iyidir inşallah
ay canım benimm okudum tatlm cuma c.teside işe gelmedim annemin yanındaydım...anca bugüne kaldı..aminn allah dermansız dert vermedinnn minnnikk nasıl bakalım bulantın filan var mı?
daha ameliyat olamadı yaaa (bu arada kardeşim en büyük benim)
belki bugün olacak canım sen nasılsın iyimisin? Yavrun nasıl
iyi haberlerle geldin ya gerisi önemli değil
bende iyiyim çok şükür minnakta iyidir inşallah
bu cumartesi görücez inşallah 2li testimizide yaptırıcaz daha bir heyecanlıyım zaten çok özledim
bulantım yok haala tatlım çok şükür gayet iyiyim
minnak iyidirr iyii annesii..sen kalbini ferah tut bişey çıkmaz işallahh canımm bu defa gittiğinde daha büyümüş olucak minnaann...bulantın olmamsı çok iyi canımben bulantım vardı yemeğe ekmeğe ağırlık vermiştim gçsin diye ama işte...sonuçç tombik bi anne olucamm nazo gelse accık fikir alırdım fenayım çok cnaım sıkılıyor kilomdan dolayıı
doktorun gerek görse diyet listesi verirdi heralde canım sıkma canını ya hamur işinden uzak dur ekmeği azalt bolsu meyve sebze başka yolu yokyavrun iyi olsunda kilolar verilir sedoş hem sen daha çok geçsin yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?