ayy yee yee doymak bilmiyorum kiii...kızımın eli gene ağızda doymuyo oda anası gibiValla çok dikakt etmem gerek 100 le doğuma giderim çorabım bile sıkıyor ayağımı edoşşş yarım file döndümm
çorabım bile sıkıyorçok güldüm sedoş ya allah iyiliğini versin ne diyeyim sana
hemen doğursam keşke ama nerdeeeee 17 haftam varrrr off haftada 1 kilo almam işallahhAma yok valla sııkı hamiş diyetine girmem gerek Kilolarımla başa çıkcemm Kız sen sakın bacım dikkat et haa aa bu arada kimsecikler niyee yokkkk...
kız allah korusun ne demek hemen doğursamHemen zaman geçse de bari
Doktor beni en son tarttığında 61 dim 8 haftalıktım, 10 haftalıkken tartılmayı unuttum doktorda bu cumartesi tartılıcam bakalım almışmıyım çok merak ediyorum :18:
Evdeki tartı 2 kilo eksik gösteriyomuş meğer 8 haftalıkkende 59 du şimdide 59 sanırsam almadımZaten almıyayım erken daha
ayy çok canımm almaa..dikkatt ett her doktora gittiğinde de tartıl mutlaka gerçi ben o tartıdan nefret ediyorum amaGöbişin çıktı mı kızz
inşallah 8-9 kilo ile tamamlarım
Göbüşümde geçen hafta buraya resmini koymuştum aynı hala birden förtliycek sanırım
ayy işallahh çok alma dikkat et bacım bana dönersinn..hee tamm aklıma geldi gördüydümm yarın bende kızımın resmini koyum barii usb yi evde unutmuşum...dar felan giymiyorsun değil mii..sigara çay kahvaa tüketmee bolll bolll meyve yee mevsimi geçmedenn sonra yaz sebzeleri zaten
ben zaten dar diymiyodum hiç şimdide abarttım elim belimde donumu çeke çeke yürüyecek kadar bol giyiniyorum canım
Sigarayı bıraktım aramıyorumda eskisi gibi hatta kokusu tiksinç geliyor
Türk kahvesi ve nescafe ayda 1 içerdim sanırım 4 aydır içmiyorum
Sebze ve meyve delisiyiz eşimle ot olsun başka bişi olmasın yani etçil değiliz hiç hatta kırmızı et hiç yemeyiz tavuk balık yeriz
Sen ilk 3 ay kilo almışmıydın sedoş ne zaman başladın almaya bide kaç kiloyla hamile kaldın canım :26:
((ben zaten dar diymiyodum hiç şimdide abarttım elim belimde donumu çeke çeke yürüyecek kadar bol giyiniyorum canım))çatlakk karıı tabii böyle giyin düşmezz merak etmee...
bende et yemiyorum sadece boll bolll yeşil yapraklı sebzeler canıımmm bak ben 17+4 ken doktora gittiğimde 68 kiloydum ne aldıysam şiştiysem 6 haftada şiştimm 64 yada 65 le hamile kaldım canım 56 yla gelin olmuştumm aaahh koca derdi işte beyle kilo aldırdı bana
HADİ ORDAN İNSAN DERTTEN KİLO ALIRMIYE YE SEN KOCAYA AT SUÇU ADAM İYİ BAKMIŞ SANA DAHA NE YAPSIN MAŞALLAH
bende ii baktım ona benle hamilee 10 kilo da herif aldı isveç diyeti yapsak ancak veririz valla kiloları
Kızlarrrrr sölemeyi unuttummm..bugun benim doğum günümm
Bir yaşı daha devirdim..kocacım akşama yemek yapma dedi...beni yemeğe götürcek heralde..oleyyyy.....
Bugun çok mutluyum yahu.
VERİRSİNİZ VERİRSİNİZ TAKMAYIN KAFANIZA BİR DAHAKİ YAZA BİŞİCİNİZ KALMAZ
BENİM KOCACIMDA BANA ÇOK İYİ BAKIYO MAŞALLAHAMA KENDİSİ ŞİŞMEYE BAŞLADI BENDE TIK YOK O AYRI
kızlarrrrr sölemeyi unuttummm..bugun benim doğum günümm
Bir yaşı daha devirdim..kocacım akşama yemek yapma dedi...beni yemeğe götürcek heralde..oleyyyy.....
Bugun çok mutluyum yahu.
Sende şişicen yoldaş oluyorlr amann ii ii yoksa ciguli binnaz olmayalımm alsınlar sonra birlikte verrizz
iykiii doğdunn ebruuu iykiii doğdunn ebruu happp birtt deyyy ebruuu.iykii doğurcann ebruu..şaka felann ooo yemeğe haaa salıver gitsin kız bugn boll boll ye benim yerimede rejime girdim de
ebuşş yerim ben seniii doğum günün kutlu olsun tatlı annecik bebeğinle eşinle bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum size
saolun canlarımmmmmmm
sedoşum rejimde neyin nesiolmazz, saçmalama...az ve sık ye, herşeyi yemen lazım güzelim..dana gibi olsakta doğurana kadar, sonrasında veririzz.. ( inşallahhh )
edammmm ; canım benimm, aminnn amin..hepimiz, eşimiz ve bıcırıklarımızla mutlu olalım inşallahh...bir ömür....
sizde ne havadisler varr?? ben çok yoğunum, geçmişi okuyamadım bileee..fırsatını bulunca okucam..edamm; daha hotmaili açamadım bitanem, onun için msnı ekleyemedim...açınca kabul ederım isteği...yanlış anlama oldumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?