günaydın kızlarrrbugun pazar, ne işin var burda sabah sabah diyebilirsiniz bana dünden beri çok kötüyüm..ayaklarım çok ağrıyor..yürüyemiyorum bile doğru dürüst...hiç uyku tutmadı gece..bende kalktım artık..kocacım uyuyoo..kalkınca kahvaltı yapcaz...daha 2 ayım var, napcam ben bu ayakları ya şişler yine ve çok ağrıyolar...haftaya kontrolum var, ozaman söylerim doktora..bakalım izni uzatmama izin verecek mi yoksa vermeyecek mi onuda merak ediyorum??
dilekçim maşallah oğlunasarılık için sık sık emzirmek gerekıyormuş..sütünde geliymuş maşallah, sık sık emzir canım..benimde oğlum hep aşağılarda, hiç yukarı vurmuyoo..dönmedi hala..sezeryan olcam diye çok korkuyorum ama böyle iyi şeyler yazıldığını görünce motive oluyorum...
edacımm, anneler daima hisseder bitanem, bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek diye tutturmuştum..nitekimde öyle oldu...iyi iyi topiğimize bi pipili daha geliyoooo...oleyyyy:119::119::119: Allah sağlıklı, sıhhatli,hayırlı, ömürlü bi evlat nasip etsin canımm...bebişinin hareketlerini 17.haftanda hissedersin net olarak...erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettiriyolar, kız bebişler geç hissettiriyoo...
iyi akşamlar teyzoşlarr
bizim bugün ikili testimiz vardı annem babam ben eşim gittik hastaneye herşey çok güzeldi
bebeğimiz kocaman olmuş hiç durmadı yerinde maşallah5.5 cm olmuş 12+4 çıkıyoruz 4 gün önden gidiyor yavrum çok şükür
kilom hala 61, gram almamışım
ben unutmuştum annem saolsun doktora sordu "cinsiyeti bellimi"diye
kızlarrrrrr OĞLUM olacak Allahımın izniyledoktor amcamınız yanından çıkıp radyolojiye indik ordaki doktor amcamızda "çok yüksek ihtimal erkek" dedi ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk hepimiz salya sümük tabi çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı kanımızı verdik 10 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak herşey çok güzeldi videoya çektik izliyip izliyip duruyoruz babasıyla beraber yaramaz oğlumuzu
heee ultrasonda izlerken bi ara öyle bir tekme koyduki 3 çocuk doğurmuş annem bile şaşırdı ve "hissettinmi" dedidoktor amcamız verdi hemen cevabı "20.haftadan önce hissedemez" dedi
bizden havadisler bu kadar Allah herkese bütün kontrollerinden böyle mutlu dönmeyi nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrrbugun pazar, ne işin var burda sabah sabah diyebilirsiniz bana dünden beri çok kötüyüm..ayaklarım çok ağrıyor..yürüyemiyorum bile doğru dürüst...hiç uyku tutmadı gece..bende kalktım artık..kocacım uyuyoo..kalkınca kahvaltı yapcaz...daha 2 ayım var, napcam ben bu ayakları ya şişler yine ve çok ağrıyolar...haftaya kontrolum var, ozaman söylerim doktora..bakalım izni uzatmama izin verecek mi yoksa vermeyecek mi onuda merak ediyorum??
dilekçim maşallah oğlunasarılık için sık sık emzirmek gerekıyormuş..sütünde geliymuş maşallah, sık sık emzir canım..benimde oğlum hep aşağılarda, hiç yukarı vurmuyoo..dönmedi hala..sezeryan olcam diye çok korkuyorum ama böyle iyi şeyler yazıldığını görünce motive oluyorum...
edacımm, anneler daima hisseder bitanem, bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek diye tutturmuştum..nitekimde öyle oldu...iyi iyi topiğimize bi pipili daha geliyoooo...oleyyyy:119::119::119: Allah sağlıklı, sıhhatli,hayırlı, ömürlü bi evlat nasip etsin canımm...bebişinin hareketlerini 17.haftanda hissedersin net olarak...erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettiriyolar, kız bebişler geç hissettiriyoo...
canım umutlanmanı istemem ama benimde sivilcem çıkmıştı hamile olduğumu öğrendiğim ay bununla alakası olduğunu düşünmüyorum
Allah gönlüne göre versin inşallah
Maşallah edacım ğlumun arkadaşı geliyor demek ki çok sevindim ya dediğin gibi bütün kontroller böyle güzel tatlı olsun. Benimde 4 lü testim vardı cuma çıktı sonucu HARİKA dedi doktor amcası çok şükür
kızlar günaydın.
edoşum.ben senin erkekinin pipisini yememmmi yaaaaa. maşallah canım.atlattın ne güzel. çok şükür hiç bir problem yok maşallah.
dilek çim. doğum hikayeni okurken çok duygulandım canım. çok güzel yazmışsın.
allah bebeğinle beraber uzun ömürler nasip etsin canım...
Teşekkürler cnm..Tmm umutlanmak yokkk...Ztn belirti namına bişi de yokAzcık göğüsler acıyo o kadar..O da çok fazla değil...2 gün sonra kırmızı misafirimi bekliyorum
günaydnnn kzılarrr...yaa çok fenayımm inanamıyorum hızla kilo alıyorum..ayaklarım fena karnım çok kötü ağrıyo...dünn temzlikl yaptımm çok yoruldummm...ama mis gibi oldu evimm...
edoşum çok sevindim canımmmm pipili gelecek dmeiştik sanaa zilliii....o kadar çelim ettin herkese oğlunaa maşallahhh tatlımm
ebrucum aynızıyz ama sana az kaldı bana daha çokk var gözümde büyüyor ve korkuyorum gitgide...:18::18:
dilekcimm doğum hikayeni okudum tüylerim diken diken oldu anlatamam..rabbim ayırmasın sizi canım benim
mehtapcım ne güzel testin temiz çıkmış bana 4'lü test yapmamıştı...ama diğerleri temiz çıkmış yaa rüzgar paşanın keyfi yerinde o zaman..
aybencikkk sende iyisindir umarım canım bebişde iyidir..
Dilek ne kadar duygulu içten yazmışsın valla gözlerim doldu, Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım hiç bozmasın
kızlar günaydın.
edoşum.ben senin erkekinin pipisini yememmmi yaaaaa. maşallah canım.atlattın ne güzel. çok şükür hiç bir problem yok maşallah.
dilek çim. doğum hikayeni okurken çok duygulandım canım. çok güzel yazmışsın.
allah bebeğinle beraber uzun ömürler nasip etsin canım...
günaydnnn kzılarrr...yaa çok fenayımm inanamıyorum hızla kilo alıyorum..ayaklarım fena karnım çok kötü ağrıyo...dünn temzlikl yaptımm çok yoruldummm...ama mis gibi oldu evimm...
edoşum çok sevindim canımmmm pipili gelecek dmeiştik sanaa zilliii....o kadar çelim ettin herkese oğlunaa maşallahhh tatlımm
ebrucum aynızıyz ama sana az kaldı bana daha çokk var gözümde büyüyor ve korkuyorum gitgide...:18::18:
dilekcimm doğum hikayeni okudum tüylerim diken diken oldu anlatamam..rabbim ayırmasın sizi canım benim
mehtapcım ne güzel testin temiz çıkmış bana 4'lü test yapmamıştı...ama diğerleri temiz çıkmış yaa rüzgar paşanın keyfi yerinde o zaman..
aybencikkk sende iyisindir umarım canım bebişde iyidir..
ebrucum geçmiş olsun Allah yardımcın olsun tatlım zor senin işinde bence artık al raporunu çık izne yazık sanada egemenede
güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzoşu
Ha gayret be canım az kaldı 1 ay daha düşünü sıkabilsen allahtan sıcaklara denk gelmeyeceksin canım benimde en korktuğum şişmek ve ben tuzu çok severim çok kullanırım.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?