ayyy sohbetinizede doyum olmuyo yaniii:90:
hopp yettik gari günaydınlar ossun efemmm
hoşgelmişsin canım.. Sonunda.....
Millet nerde ya, sende hemen ekim annelerine gittin bakıyorumda...iyi iyi öle olsun
Göbeğinle beraber nazında büyüyo senin ebuşum heraldaysa bi bana geçiyoki hep marazı ben yiyorum Olsun canınız saolsun seviyoruz biz ana oğul siz ana oğulu
ayyyy yerimm ben seniiii...canımmm benim..insan sevdiğine naz yapar ama onuda hatırlatırımmm
Hele bi sevmede görüyümm
Iştemisin nasıl geçiyoo??? Ben işleri biraz hafiflettim...şükürler olsun....
ayyyy yerimm ben seniiii...canımmm benim..insan sevdiğine naz yapar ama onuda hatırlatırımmm
Hele bi sevmede görüyümm
Iştemisin nasıl geçiyoo??? Ben işleri biraz hafiflettim...şükürler olsun....
ne güzel bendede yığınlaa offff yatmak istiyorumm.:84::84:..ayakların nasıl oldu canım..bu arada sana bi liste göndercemm şimdi uygulayacam bakalım ne faydası olcak koca göbeklerimize
biliyorum ebrum bilmem mi o yüzden nazın geçiyo zaten
Işteyim tatlım artık çok sıkılıyorum burda zaten hamile değilkende çıkmaya niyetliydim şimdi eziyet gibi burda olmakAğustosu bekliyoruk işte
ne listesi ..çok merak ettim..hadi yaz bakalım???
Sorma edacım...eziyet gibi geliyo hakikaten...oğlumla ,doğumdan sonra 1 ay daha uzun birlikte olmak için katlanıyorum, o anları hayal ediyorum( vallahi şaka değil) öyle motive ediyorum kendimi..yoksaaa şeytan diyo ki bu cuma git çalışamaz raporu al diyooAma ben o şeytana uymayacağım....
okudum listeyi sedacım....ama ben o yazılan şeylerle doymam ki...
en güzelini yaparsın canım..mantıklısıda o zaten..bende 1 yaşına kadar oğlumla birlikte olucam Allah izin verirse..sonrasında işe geri dönücem..inşallah tayinim çıkarda giderim Ankaraya. hiç olmazsa orda kayınvalidem bakar..kendi canı nede olsa..bırakır alırım iş dönüşü....burda kıme emanet edeyim...offff çalışsan sorun çalışmasan sorunn...bazen daralıyorum bunları düşündükçe....canım senin yerinde olsam bende öyle yapardım ama ben doğumdan sonra buraya dönmeyi düşünmüyorum hem 1 sene kadar çalışmıycam hemde kendi yakamda iş arıycam bu kadar uzağa gelmem allah korusun oğluma bişiy olsa benim burdan çıkıp eve gitmem 1,5 saatYani 1 sene oğlumla birlikte vakit geçirip sonra evime yakın iş arıycam
en güzelini yaparsın canım..mantıklısıda o zaten..bende 1 yaşına kadar oğlumla birlikte olucam allah izin verirse..sonrasında işe geri dönücem..inşallah tayinim çıkarda giderim ankaraya. Hiç olmazsa orda kayınvalidem bakar..kendi canı nede olsa..bırakır alırım iş dönüşü....burda kıme emanet edeyim...offff çalışsan sorun çalışmasan sorunn...bazen daralıyorum bunları düşündükçe....
yok canım sende doyarsın ben akşam uygulamaya başladım hadi hayırlısı bakalım..yaa ben 0 ekmek yiyiyorum yinede bi şişkinlik var anlamadım gitti...doğumuma 3 ay var offf naısl geçicekkk kii bilmiorumm senin çoğu gitti azı kaldı canımm 1 ay daha sabrett gün sayarsınnn ee biz napalım...
daralma herşey hallolur hayırlısıyla oğluşlarımızı alalımda biz bir kucağımıza gerisi kolay gibi geliyo
sana öle geliyo bence..asıl gerisi zorşimdi en kolay , en rahat zamanlardayız canımm benim....
Kız ,bu seda bana liste yollamış bi bak allah aşkına bir bölümünü kopyalıyorum sana:))
öğlen
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
salata
yogurt
1 dilim ekmek
bu neee..8 kaşık yemek, diğerlerini gör 5 kaşık makarna yazıyoBen makarnaya bayılırım. 2 tabak yerim Oda bi 40 kaşık falan eder sanırım
bayılıyorum sedayla senin şu muhabbetlerinze
Seda ve ebru ikinizede bu sorum siz ilk 3 ay kilo almışmıydınız :26:
sorma bende bayılıyorum
Yok canım, ben gr.bile almadım.ilk 4,5 ay sadece 1 kılo aldım.
5. Aydan sonra olanlar oldu
Bir iştah bir iştah....hürrem diyo ya dizide, oğlan istiyo diye...habire yiyiyo...bende aynı onun gibi oğluşumu bahane ederek yedim allah ne verdiyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?