Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hoşgelmişsin canım.. Sonunda.....
Millet nerde ya, sende hemen ekim annelerine gittin bakıyorumda...iyi iyi öle olsun

Göbeğinle beraber nazında büyüyo senin ebuşum heraldaysa bi bana geçiyoki hep marazı ben yiyorum Olsun canınız saolsun seviyoruz biz ana oğul siz ana oğulu

Göbeğinle beraber nazında büyüyo senin ebuşum heraldaysa bi bana geçiyoki hep marazı ben yiyorum Olsun canınız saolsun seviyoruz biz ana oğul siz ana oğulu

ayyyy yerimm ben seniiii...canımmm benim..insan sevdiğine naz yapar ama onuda hatırlatırımmm
hele bi sevmede görüyümm
iştemisin nasıl geçiyoo??? ben işleri biraz hafiflettim...şükürler olsun....

ayyyy yerimm ben seniiii...canımmm benim..insan sevdiğine naz yapar ama onuda hatırlatırımmm
Hele bi sevmede görüyümm
Iştemisin nasıl geçiyoo??? Ben işleri biraz hafiflettim...şükürler olsun....

ne güzel bendede yığınlaa offff yatmak istiyorumm.:84::84:..ayakların nasıl oldu canım..bu arada sana bi liste göndercemm şimdi uygulayacam bakalım ne faydası olcak koca göbeklerimize

Hele bi sevmede görüyümm
Iştemisin nasıl geçiyoo??? Ben işleri biraz hafiflettim...şükürler olsun....

biliyorum ebrum bilmem mi o yüzden nazın geçiyo zaten
Işteyim tatlım artık çok sıkılıyorum burda zaten hamile değilkende çıkmaya niyetliydim şimdi eziyet gibi burda olmak Ağustosu bekliyoruk işte

ne güzel bendede yığınlaa offff yatmak istiyorumm.:84::84:..ayakların nasıl oldu canım..bu arada sana bi liste göndercemm şimdi uygulayacam bakalım ne faydası olcak koca göbeklerimize

ne listesi ..çok merak ettim..hadi yaz bakalım???

biliyorum ebrum bilmem mi o yüzden nazın geçiyo zaten
Işteyim tatlım artık çok sıkılıyorum burda zaten hamile değilkende çıkmaya niyetliydim şimdi eziyet gibi burda olmak Ağustosu bekliyoruk işte

sorma edacım...eziyet gibi geliyo hakikaten...oğlumla ,doğumdan sonra 1 ay daha uzun birlikte olmak için katlanıyorum, o anları hayal ediyorum( vallahi şaka değil) öyle motive ediyorum kendimi..yoksaaa şeytan diyo ki bu cuma git çalışamaz raporu al diyoo ama ben o şeytana uymayacağım....

okudum listeyi sedacım....ama ben o yazılan şeylerle doymam ki...

canım senin yerinde olsam bende öyle yapardım ama ben doğumdan sonra buraya dönmeyi düşünmüyorum hem 1 sene kadar çalışmıycam hemde kendi yakamda iş arıycam bu kadar uzağa gelmem allah korusun oğluma bişiy olsa benim burdan çıkıp eve gitmem 1,5 saat Yani 1 sene oğlumla birlikte vakit geçirip sonra evime yakın iş arıycam

okudum listeyi sedacım....ama ben o yazılan şeylerle doymam ki...

yok canım sende doyarsın ben akşam uygulamaya başladım hadi hayırlısı bakalım..yaa ben 0 ekmek yiyiyorum yinede bi şişkinlik var anlamadım gitti...doğumuma 3 ay var offf naısl geçicekkk kii bilmiorumm senin çoğu gitti azı kaldı canımm 1 ay daha sabrett gün sayarsınnn ee biz napalım...

Son düzenleme:
en güzelini yaparsın canım..mantıklısıda o zaten..bende 1 yaşına kadar oğlumla birlikte olucam Allah izin verirse..sonrasında işe geri dönücem..inşallah tayinim çıkarda giderim Ankaraya. hiç olmazsa orda kayınvalidem bakar..kendi canı nede olsa..bırakır alırım iş dönüşü....burda kıme emanet edeyim...offff çalışsan sorun çalışmasan sorunn...bazen daralıyorum bunları düşündükçe....

daralma herşey hallolur hayırlısıyla oğluşlarımızı alalımda biz bir kucağımıza gerisi kolay gibi geliyo

kız doymam..ben bilmiyomuyum kendimi..8 kaşık yemekle sen nasıl doyuyon
ben bu dedıklerini garnitür niyetine yerim be

ay yok canım napayım 80 kiloya merdiven dayadım yoksa 100 le doğuma giderim ben bu defa doktoruma gittiğimde söylüycem zatenn bende ye yee bi doymak bilsem zatenn..

daralma herşey hallolur hayırlısıyla oğluşlarımızı alalımda biz bir kucağımıza gerisi kolay gibi geliyo

sana öle geliyo bence..asıl gerisi zor şimdi en kolay , en rahat zamanlardayız canımm benim....

kız ,bu seda bana liste yollamış bi bak Allah aşkına bir bölümünü kopyalıyorum sana:))

öğlen
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

bu neee..8 kaşık yemek, diğerlerini gör 5 kaşık makarna yazıyo ben makarnaya bayılırım. 2 tabak yerim oda bi 40 kaşık falan eder sanırım

bayılıyorum sedayla senin şu muhabbetlerinze
Seda ve ebru ikinizede bu sorum siz ilk 3 ay kilo almışmıydınız :26:

bayılıyorum sedayla senin şu muhabbetlerinze
Seda ve ebru ikinizede bu sorum siz ilk 3 ay kilo almışmıydınız :26:

sorma bende bayılıyorum
yok canım, ben gr.bile almadım.ilk 4,5 ay sadece 1 kılo aldım.
5. aydan sonra olanlar oldu
bir iştah bir iştah....hürrem diyo ya dizide, oğlan istiyo diye...habire yiyiyo...bende aynı onun gibi oğluşumu bahane ederek yedim Allah ne verdiyse :))

oyyy bende henüz gram almadım iştahımda normal inşallah böyle devam eder 10 kilodan fazla almamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…