sana öle geliyo bence..asıl gerisi zorşimdi en kolay , en rahat zamanlardayız canımm benim....
kız ,bu seda bana liste yollamış bi bak Allah aşkına bir bölümünü kopyalıyorum sana:))
öğlen
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek
bu neee..8 kaşık yemek, diğerlerini gör 5 kaşık makarna yazıyoben makarnaya bayılırım. 2 tabak yerim oda bi 40 kaşık falan eder sanırım
bayılıyorum sedayla senin şu muhabbetlerinze
Seda ve ebru ikinizede bu sorum siz ilk 3 ay kilo almışmıydınız :26:
oyyy bende henüz gram almadım iştahımda normal inşallah böyle devam eder 10 kilodan fazla almamalıyım
selam çıtırlarr
edoş bende iilk 3 ay kilo almadım 57,5 ile hamiş kaldım 59 la devem ediyom onuda son 2 haftada aldım.
Ayy makarnaa mııı Bende 2 tabak yerim helede sabzeli olunca ahanda canım çekti akşama yapmam gerekk..doğumdan sonra veririzz zaarr
canım ben 4,5 aylık hamileyken 3 kilo almıştım sonrasında nasıl oldu bende anlamadım:26::26: Doktora her gittiğimde tartıı baya uçuyordu yaaa en son işte geçen hafta gittiğimde beynimden vuruldum 78 deyince şimdi 80 oldum 85 le doğurmam gerek
sanırım ne oluyorsa 4 ten sonra oluyor
inşallah canımm almazsın..ama kılo alacağım diye canının istediği şeyleri yememezlik yapma..o en kötüsü.ben 2 ay içinde 14 kılo aldım...18 le tamamlayacak gibi görünüyosun dedı doktorum. doğumdan sonra zayıflarım inşallahh.. ben kendimi kılolu görüyorum ama çevremdekıler çok fazla belli değil diyolar...bi hoşuma gidiyo ki
MAŞALLAH BOYLUSUN O ZAMAN
BENDE BİR BUÇUK METRE BOY VAR10 KİLOYU BİLE NASIL TAŞIRIM BİLMİYORUM
YEMEMEZLİK ETMEM SANMIYORUMBİDE BENDE OLMAYAN MİĞDE BULANTILARI 4 AYDAN SONRA BAŞLIYOMUŞ VE BEN SAĞDECE OĞLUŞUMUN KİLOSU KADAR KİLO ALIYOMUŞUM PEH FANTAZİYE BAK
canım almamalıyım deme hani al kızz nolcekkoyyy bende henüz gram almadım iştahımda normal inşallah böyle devam eder 10 kilodan fazla almamalıyım
ne güzel mehtapcım...inş.böylede devam ederi..Selam çıtırlarr
edoş bende iilk 3 ay kilo almadım 57,5 ile hamiş kaldım 59 la devem ediyom onuda son 2 haftada aldım.
hiç demee uçuz pozisyonu alıyozzzsanırım ne oluyorsa 4 ten sonra oluyor
haklısın vallaaa saat 11 de dahasedoş ne alemsin ya noldu 5 kaşık makarnana oldu bi tencere kızlar siz konuşmayın bence konuştukça azıyosunuzz
ideali 12-15 kiloymuş benim doktor benim kocadan daha beter kilo alsam ortalığı yıkar geçer heralde kiloya çok önem veriyor. Ama verdiği mide ilacı açtı benim iştahımı ha bire yiyorum ya dün 5 adet koca koca hıyarı tuzlu tuzlu yedim ama ne yemek görseniz
benim doktorumda almamama çok seviniyor
5 tane koca hıyardan nolcak be mehtabım yarasın rüzgarıma
sadece hıyar değildi ama bütün yediklerim saymayacağım
Yiğenime isim buldunuz mu? Rüzgar koyak mı onun da adını
biz rüzgardan vazcaydık
şimdi haldır haldır isim arıyoruz babayla
Ama sanki isim kalmamış
Hiç bişeyi yakıştıramıyorum
Alternatiflere açığızzzzzzzzzzz
neden vazgeçtiniz rüzgardan yaaa
orkan var kasırga demekmiş eylül analarında bir arkadaş koyacak adını
boyum 1.71 ,doktorumda bu yönden avantajlı olduğumu söledi...ama ben yinede rahatsızlık duyuyorum..çok takıyomuyum hayır tabikide, oğlum için sonuçta, herkes alıyo hamileliğinde...sonrasında gayret gösterır veririm diyorum..aman edacım ağznı hayr aç...olmasın bulantın..bu zamana kadar olmadı , bundan sonrada olacağını sanmıyorum, şükür hamileliğin rahat geçti..böylede tamamlarsın inşallah...MAŞALLAH BOYLUSUN O ZAMAN
BENDE BİR BUÇUK METRE BOY VAR10 KİLOYU BİLE NASIL TAŞIRIM BİLMİYORUM
YEMEMEZLİK ETMEM SANMIYORUMBİDE BENDE OLMAYAN MİĞDE BULANTILARI 4 AYDAN SONRA BAŞLIYOMUŞ VE BEN SAĞDECE OĞLUŞUMUN KİLOSU KADAR KİLO ALIYOMUŞUM PEH FANTAZİYE BAK
boyum 1.71 ,doktorumda bu yönden avantajlı olduğumu söledi...ama ben yinede rahatsızlık duyuyorum..çok takıyomuyum hayır tabikide, oğlum için sonuçta, herkes alıyo hamileliğinde...sonrasında gayret gösterır veririm diyorum..aman edacım ağznı hayr aç...olmasın bulantın..bu zamana kadar olmadı , bundan sonrada olacağını sanmıyorum, şükür hamileliğin rahat geçti..böylede tamamlarsın inşallah...
Kılo konusundaki hayalin..ancak hayal olur canımm benim
bana öyle yukarıdan yukarıdan bakıp konuşma ebru bacı saçını başını yolarım senin
Yarasın bebelerimize veririz elbet
cadıııııı....
Benim oğlum, senin oğlunu döverrr ozaman..
yaaaaaaaa boyunu posunu kıskanmış olamazmıyım
Hemen çocukları karıştırma
Hem belliki ben sana benim oğlanın tekmelerinden hiç bahsetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?