aman bide kıskançlığın çıktı ortaya
Daha dur, bi çocukları karıştırdım buna şükret
Benim oğlum abi oldu artık, senin oğlundan hızlı tepikler atıyooo....
kız senin oğlun beni bile döver maşallah koca adam oldu beni geçicek yakında 50 cm doğsa bende 1,50 yim 1 metre olcak aramızda
haaahahaaaa
güldürdün benii çatlak ....
ebru kuz gül cemalini ne zaman göstercen..?:76::76::76::76:
eşim geçen yaptı bunun mevzunu bende çok güldüm diyor ki
"edacım 50 cm doğsa diyor 3 te 1 in kadar çıkaracaksın farkındamısın"
sedacım denk gelemiyoruz ki...burda msn yasak, hotmail açabiliyorum ancak, bilgisayarda resim falan yok..evde olduğum zamanlarda sana uymuyo işten çıkıyosun...inşallahh en uygun zamanda görüşürüz canım...
Eşinde az değilmiş yaniii ....
seviyorum benimle uğraşmasınıçok şükür boyumla ilgili hiç bir zaman takıntım olmadı
kız senin oğlun beni bile döver maşallah koca adam oldu beni geçicek yakında 50 cm doğsa bende 1,50 yim 1 metre olcak aramızda
benimkide benimle uğraşıyo saolsun...arabanın koltuğunada sığamıyosun artık aşkım demişti en son..vites değiştirmesini engelliyomuşumda
ekim annelerine geldimm, biraz bakındım çıktım..süt ile ilgili yazdıklarını okudum edacım.bende içmiyorum süt ve bunu doktoruma söyledim.doktorum içsen iyi olur dedi, ama şunuda sordu: yoğurt ve peynir yiyiyomusun dedi.evet dedım, peynır ve yoğurt günlük tüketiyorum, ama sütü içemiyorum dedım..tamam sen onları tüket dedı, yani süt içemiyosun diye kendini kötü hissetme, onların yerıne yoğurdu bol ye, sabahlarıda peynir mutlaka ye.kefir de içebilirsin edacım, ben kefiri seviyorum, o da çok faydalı.
kefiri evde yapıyorum ben canım oda sütle oluyo ama çok sağlıklı annem rahatsızken yaında yatan bi teyze vermişti sağolsun büyüdü parça halinde başkalarınada verdik ama marketlerde içimin var sanırsam tadıda koyu ayran tadı...
aslında en iyisini yapıyosun kendin yapmakla...ama ben hiç uğraşamam..marketten alması daha kolay benim için :))
nasıl yapıyosun tarif etsene??
benimkide benimle uğraşıyo saolsun...arabanın koltuğunada sığamıyosun artık aşkım demişti en son..vites değiştirmesini engelliyomuşumda
Ekim annelerine geldimm, biraz bakındım çıktım..süt ile ilgili yazdıklarını okudum edacım.bende içmiyorum süt ve bunu doktoruma söyledim.doktorum içsen iyi olur dedi, ama şunuda sordu: Yoğurt ve peynir yiyiyomusun dedi.evet dedım, peynır ve yoğurt günlük tüketiyorum, ama sütü içemiyorum dedım..tamam sen onları tüket dedı, yani süt içemiyosun diye kendini kötü hissetme, onların yerıne yoğurdu bol ye, sabahlarıda peynir mutlaka ye.kefir de içebilirsin edacım, ben kefiri seviyorum, o da çok faydalı.
senin eşinde yaratıcıymış
Gördüm canım ekim annelerinde seni hatta bununla ilgili bişiler yazıcağını tahmin ediyordum
Ama ben günlük tüketmiyorum peynir ve yoğurdu haftada 1 kase anca peynirde haftasonu kahvaltımda anca
Ama bundan sonra eslemin dediği gbi yapıp her akşam 1 kase yoğurt yiyebilirim sanırım
Kefir ne yaa :26:
aaaaaaa bak ozaman kızarım.her sabah kahvaltını yapman lazım adam akıllı.peynir, yoğurt, yumurta tüketmen gerek günlük..allah bilir kahvaltı yapmadan evden çıkıp iş yerinde simit çay atıştırıyosundur....
Süt kokuyosa sana, neskuik yap iç, yada çikolatalı mısır patlakları oluyo onlardan al. 1 kase süt ile karıştır ye. Yoğurdu sadece yiyemiyosan içine salatalık rendele, cacık yap, onu ye, ne bileyim edacım ,nasıl seviyosan o şekle getirmeye çalış yiyecekleri :)))
bu arada iş yerinde bi arkadaşımızın eşide 33.haftasının içinde, hamile. Az önce telefon geldi.bizim arkadaş panik halinde gitti, eşi rahatsızlanmış:18:sancı falan geldi heralde... Ayyyy bi korku sardı içimi, benim oğlanın çantasıda hazır değil...bu hafta sonu hazırlıyorum kesinlikle....
işyerinde atıştırıyorum işte bazen normal kahvaltı bazen tost bazen çıbık krekerle geçiyorum
Yoğurt konusunda haklısın onu her akşam tüketebilirim dediğin şekilde bundan sonra en azından onu yapıcam
Ebru sen neden hazırlamadın hala canım ya allah göstermesin tabide hazırlıklı olmakta fayda var sanki :87:
ebrucum doğumun ne zamana denk geliyo senin..normal mı düşünüyorsun sezeryan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?