cahill...
Büyük marketlerde bulunuyor genelde...süt raflarında olmaz...
Buz dolaplarında oluyor, yoğurt, ayranları koyuyolar ya ,oralara bak.üstünde kocaman yazar kefir die.al bi dene canım..seversin eminim...
haziranın 2. haftasına geliyor canım..ben normal isterim de..gidişat hiç öyle görünmüyor..dönmedi daha oğlum, hep aşağılara, yanlara vuruyo....
36. haftaya kadar dönmezse daha dönmez diyolar, öyle bi durumda mecburen sezeryan olcak canım:18:
ebrucum hadi ben cahilim maşallah sende ne güzel anlatmışsın kefirin ne olduğunu marketteki yerini tarif ederek
Vallaaa doğru dedin..çok güzel izah etmişim :)
bende yeni fark ettimm :)))
ayy hala gülüyorummmm....bu şeye benzedi..
Adın ne:
Verilen cvp: Yaşım 34..bunun gibi bişey olmuşş
edacım
kahvaltısız olmaz canım ben valla her gece uykulu uykulu kendime ekmek hazırlıyorum evde ne varsa koyuyorum içine yumurtayı yiyemiyorum daha doğrusu yapmıyorum ama onuda yemek lazım şart yani hergün 2-3 adet ceviz tüketiyor musun bakimm buda çok öenmli meyve çok ye bak çilek mevsimi geldi dauan çileğe
[sıze="3"]edoşş
kefir, kültüre edilmiş, birçok sağlık unsuru içeren, ayran benzeri bir içecektir.[/sıze]
yanlız cewap hala yok
Bence sende marketteki yerinden fazlasını bilmiyosun kefirle ilgili
biliyorum manyaq
Bir çeşit süt içeceği işte, okadarını biliyorum..kefir denen şeyle mayalanıp yapılıyo ...daha nasıl açıklayayım..
taam taam çok bilge hatun
aman ben cahill kalim almim size afiyet olsun
cahil kalma, öğren işte...yoğurt reyonuna bakıcan
Heyy allahımmmm :)))
hala reyon diyo yaaaa
kızlar
utku : Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer
çınar : Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç
hangisi güzel
KIZLAR
UTKU : Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer
ÇINAR : Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç
HANGİSİ GÜZEL
ikiside kulağa hoş geliyo canım...
çınar deyince aklıma hep, temmuz annelerinden erken doğum yapan biri vardı o geliyor..bebeğinin adını çınar koymuşlardı ...durumu nasıl acaba?? Seda sen biliyosundur? Bebişin durumu nasıl?? Nede olsa senın topik orası :)
üzüldüm yazık çok erkenmiş iyidir inşallah ismiyle yaşasın yavrucum
en son solunum cihazındaydı... Mikrop kapmış küvezdeantibiyotık tedavisine başlamışlardı...ciğerlerine hava kaçmış....allahımmm ne kadar üzülmüştüm okuyunca...çok dua ettim çınar bebeğe, inşallah sağ salim annesi kucağına alıp; evine götürüreceği günleri görür..(amin)
ikiside kulağa hoş geliyo canım...
çınar deyince aklıma hep, temmuz annelerinden erken doğum yapan biri vardı o geliyor..bebeğinin adını çınar koymuşlardı ...durumu nasıl acaba?? seda sen biliyosundur? bebişin durumu nasıl?? nede olsa senın topik orası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?