Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

cahill...
Büyük marketlerde bulunuyor genelde...süt raflarında olmaz...
Buz dolaplarında oluyor, yoğurt, ayranları koyuyolar ya ,oralara bak.üstünde kocaman yazar kefir die.al bi dene canım..seversin eminim...

ebrucum hadi ben cahilim maşallah sende ne güzel anlatmışsın kefirin ne olduğunu marketteki yerini tarif ederek

hayırlısı canımm benimkide alttda daha bakalım..ne olcak..az kalmış ama sana..ne güzelll ne güzel..ay ben dileğinkinide okudum bi fena oldu ne bilim:96:

ebrucum hadi ben cahilim maşallah sende ne güzel anlatmışsın kefirin ne olduğunu marketteki yerini tarif ederek

vallaaa doğru dedin..çok güzel izah etmişim :)
bende yeni fark ettimm :)))
ayy hala gülüyorummmm....bu şeye benzedi..
adın ne:
verilen cvp: yaşım 34..bunun gibi bişey olmuşş

edacım

kahvaltısız olmaz canım ben valla her gece uykulu uykulu kendime ekmek hazırlıyorum evde ne varsa koyuyorum içine yumurtayı yiyemiyorum daha doğrusu yapmıyorum ama onuda yemek lazım şart yani hergün 2-3 adet ceviz tüketiyor musun bakimm buda çok öenmli meyve çok ye bak çilek mevsimi geldi dauan çileğe

Vallaaa doğru dedin..çok güzel izah etmişim :)
bende yeni fark ettimm :)))
ayy hala gülüyorummmm....bu şeye benzedi..
Adın ne:
Verilen cvp: Yaşım 34..bunun gibi bişey olmuşş

yanlız cewap hala yok
Bence sende marketteki yerinden fazlasını bilmiyosun kefirle ilgili

mehtabım ya
Cevizi ilk ay o kadar yedimki şimdi canım çekmiyor
Meyve elma ve çilek her akşam yiyorum
Bundan sonra bende evde hazırlayayım ya :44:
Ama akşamları sızıyorum sabahları geç kalıncayakadar erteliyorum saatimi ne ara kalkıp yapıcam

yanlız cewap hala yok
Bence sende marketteki yerinden fazlasını bilmiyosun kefirle ilgili

biliyorum manyaq
bir çeşit süt içeceği işte, okadarını biliyorum..kefir denen şeyle mayalanıp yapılıyo ...daha nasıl açıklayayım..

KIZLAR

UTKU : Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer
ÇINAR : Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç

HANGİSİ GÜZEL

KIZLAR

UTKU : Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer
ÇINAR : Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç

HANGİSİ GÜZEL

ikiside kulağa hoş geliyo canım...
çınar deyince aklıma hep, temmuz annelerinden erken doğum yapan biri vardı o geliyor..bebeğinin adını çınar koymuşlardı ...durumu nasıl acaba?? seda sen biliyosundur? bebişin durumu nasıl?? nede olsa senın topik orası :)

Son düzenleme:

üzüldüm yazık çok erkenmiş iyidir inşallah ismiyle yaşasın yavrucum

üzüldüm yazık çok erkenmiş iyidir inşallah ismiyle yaşasın yavrucum

en son solunum cihazındaydı... mikrop kapmış küvezdeantibiyotık tedavisine başlamışlardı...ciğerlerine hava kaçmış....Allahımmm ne kadar üzülmüştüm okuyunca...çok dua ettim çınar bebeğe, inşallah sağ salim annesi kucağına alıp; evine götürüreceği günleri görür..(amin)

amin inşallah :85:

yasemini diyorsunn senn evet durumu iyiymiş canım dün kızlar görüşmüşler anneside kendisine iyimiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…