Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Yasemini demiyor canım pınarı diyor girdim aradım buldum çınarın annesi
malesef bebeğini 9 nisanda kaybetmiş mahfoldum okurken allah yardımcısı olsun
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın dağıldım resmen ya

büyük bi şok yaşadım şuanda..
tüylerim diken diken oldu..Allah yardımcısı olsun..çok zor bi durum

slm güzel anneler
Nasılsınız bakalım.Umarım hepiniz için herşey yolundadır ve çok güzel geçiyodur zamanınız.
Bizde oğluşumla çok iyiyiz çok şükür. Nazodan haber yokmu girmiyomu acaba artık eve internet bağlattı diye hatırlıyorum, doğumuda yaklaştı inşallah bir avazda hayırlısıyla oğluşuna kavuşur.

Edacım seninde oğlun oluyomuş hadi gözün aydın tatlım Rüzgar efendi geliyo yani artık.

CANIM BENİM HOŞGELDİN
MAŞALLAH DAHADA İYİ OLUN İNŞALLAH ALLAH AĞZINIZIN TADINI BOZMASIN
NAZOYLA DÜN MSN DE KONUŞTUK HENÜZ DOĞURMAMIŞTI HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMIŞ MUSTAFAYI BEKLİYOR VINN IN KOTASINI DOLDURMUŞTU ONDAN GİREMİYOR İNTERNET KAFEDE YAKALADIM BENDE KIZININ ÖDEVİ İÇİN GİRMİŞTİ HERKESE SELAM SÖYLEDİ
HAYIRLISIYLA BENİMDE OĞLUM OLACAK İNŞALLAH AMA İSİM KONUSUNDA KARARSIZLAŞTIK

hoşbulduk canım benim.. Amin Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın inşallah hergünümüz öncekindende daha güzle geçsin. Demek nazo daha doğurmadı hadi hayırlısı olsun yakındır artık bu arada aleküm selam.
İsim konusunda son ana kadar bizde kararsızdık cnm merak etme daha zaman var bol bol düşünün.

Neyse tatlım benim çıkmam lazım kendine ve bebeğine iyi bak..

Hoşçakalın kızlar kuzucuklarınıza iyi bakınnnnnnnn

rabişcim öpüyorum kocamnnnn

Merti kaybetmişler canım Çınarı değil bende baktım şimdi

merti kaybetmişler canım çınarı değil bende baktım şimdi

htpınar bebeğini kaybetmiş mert çınar karıştırmış olabilirim
allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğlumla çok iyiyiz...Bugün 23 günlük olduk...Günler geçip gidiyor vallah...Oğlumda Allah'ımın izni ile büyüyor...

Burayı girmeyi çok özlüyorum kızlar...Muhabbetleri özlüyorum...Dertleştiğimiz o günleri özlüyorum...Oğlum izin verdikçe girmeye çalışıyorum işte...İnşallah evimize gidince daha rahat girerim...Tabi yaz geldi diyerek kendimizi hep beraber dışarı atmazsak...

kızlar ne yaparsınız

öperim hepinizi göbüşlerinizden

dilekçim yazın durmazsın evde durmada ya gez dolaş ne yapcan evde biz bu yaz bekleriz evi kızlarlar koca göbeklerle:89:

Kızlar gülo msj attı cepten
çorumdaymış ağrısı ve bulantısı varmış hala
doktora gitmiş düşük tehlikesi varmış iğne vermiş doktor
hepinize çok selamı var

selamm kızlarr....

Tüm regl belirtilerini yaşayıp da hamile olmuş olan var mı aranızda?

ben adet olmadan önce kasık ve göğüs ağrılarım olurdu..hamileyken( tabi ben adet bekliyorum, meğer hamileymişim haberim yok) de aynı belirtiler oldu..en iyi sonuç :günün geçmesini beklemek canım, inşallah Allahım hayırlı zamanda sanada ;hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder..

Kızlar gülo msj attı cepten
çorumdaymış ağrısı ve bulantısı varmış hala
doktora gitmiş düşük tehlikesi varmış iğne vermiş doktor
hepinize çok selamı var

hadi ya çok üzüldüm..inşallah gülomda şu riskli zamanları atlatır..aleykümselam bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…